|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |
05-17-2006, 13:01
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Kláncsaták megreformálása
Köszöntök Mindnekinek!
Egy másik fórumon sok dolog elhangzott ezzel kapcsolatban, így úgy gondolom van mit beszélni rajta...
És születnek emberek.
|
05-17-2006, 13:14
|
|
Member
|
|
|
|
Átmásoltam ide azt, amit a másik fórumon felvetettem, aminek igazából itt a helye:
A torony védő...
Szerintem nagyon is jó, hogy benne van a játékban, mert azt elfelejtitek, hogy míg egyéniben ütnek pár száz hekit, addig klántámadás esetén akár sok ezer hekiket is lehet veszteni, éppen ezért a nagyobb kockázathoz nagyobb zsákmány is jár.... DE... reálisan nézve a dolgot abban egyet értek, hogy a klántámadás rendszere még mindig nem jó így ahogy van, és szerintem pár apró módosítás segíten a helyzeten...
A klántámadásnál az országoknak a támadó ereje ugyanúgy számolódjon, mint ha egyéniben mennének és ezt úgy lehetne megoldani, hogy minden ország bejelölhetné, hogy mennyi tábornokot küld az orijában rendelkezésre állók közül a klántámadásba.... ugyan úgy, ahogy a 4 fős szöviknél megadhatod, hogy mennyi sereged menjen ütésnél segíteni. Mindezek mellett viszont az alulról támadás esetén kapható 10% bónuszt NEM támogatom, mert a tábornokok bevezetése jelentősen megváltoztatja az erőviszonyokat (főleg egy tábornok ork esetén), miközben a zsákmány eleve nagyságrendekkel nagyobb mint amit egyéniben össze tudsz hozni...
Várom a reakciókat rá...
És születnek emberek.
|
05-17-2006, 13:25
|
Member
|
|
|
|
A 10%-os bónuszt én sem támogatom...
Ez a tábornokos 5letet már én is felvetettem kb fél éve... Akkor lehurrogtak... Remélem nagyobb sikere lesz most
|
05-17-2006, 13:32
|
|
Member
|
|
|
|
Ha egyéniben van 10% itt miért ne legyen? Egyéni akciónál, szerezhetek maximum 7% földet egy ütéssel. Kapok tábornok, és felele bónuszt. Amig támadok üres az orim, bárki megtámadhat ezalatt. Klánnál kaphatok maximum 15% földet, cserébe az egész klán üres, betámnadhatnak mind egyéniben, mind klánilag. Sztem klánnál is járjon a 10%...
|
05-17-2006, 13:46
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Láma
Ha egyéniben van 10% itt miért ne legyen? Egyéni akciónál, szerezhetek maximum 7% földet egy ütéssel. Kapok tábornok, és felele bónuszt. Amig támadok üres az orim, bárki megtámadhat ezalatt. Klánnál kaphatok maximum 15% földet, cserébe az egész klán üres, betámnadhatnak mind egyéniben, mind klánilag. Sztem klánnál is járjon a 10%...
|
Ez így nem teljesen igaz...
Ugyanis vannak olyan részei az 1/a-nak, ahol senki sincsen egyéniben ütő távban, míg klánban lehet... és az a 15% igencsak jelentős mennyiségű föld...
Amúgy olyan nem nagyon fordul elő, hogy teljesen üres az egész klán, főleg ha a lakitekis mókát is figyelembe vesszük...
Szóval én továbbra is azt mondom, hogy ne legyen a 10% alulról támadási bónusz... elég lesz az is, ha a tábornok orkok megszaporodnak...
És születnek emberek.
|
05-17-2006, 13:50
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Ez így nem teljesen igaz...
Ugyanis vannak olyan részei az 1/a-nak, ahol senki sincsen egyéniben ütő távban, míg klánban lehet... és az a 15% igencsak jelentős mennyiségű föld...
Amúgy olyan nem nagyon fordul elő, hogy teljesen üres az egész klán, főleg ha a lakitekis mókát is figyelembe vesszük...
Szóval én továbbra is azt mondom, hogy ne legyen a 10% alulról támadási bónusz... elég lesz az is, ha a tábornok orkok megszaporodnak...
|
Igencsak jelentős a kockázat is. Azért kevés olyan klán van, akinek egy tagja körül sincs senki egyéniben...
|
05-17-2006, 13:55
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Láma
Igencsak jelentős a kockázat is. Azért kevés olyan klán van, akinek egy tagja körül sincs senki egyéniben...
|
Hát azért én tudok párat...
De igen, a kockázat nagyobb mint a sima ütésnél, de messze nem annyival mint amennyinek látszik... mert ott, ahol sűrű a mezőny nem igazán megy nagyon a harc klánszinten... és a jutalom az több mint dupla annyi mintha egyéniben mennél és ennyit megér ez a kockázat... a támadás ereje a tábornokokkal így is jelentősen megnőne...
És születnek emberek.
|
05-17-2006, 17:40
|
|
Member
|
|
|
|
Én azért támaogatnám a 10%t emg a tábornokost eccere akár, mert nem az érdkele mennyi a kozkázat. Vagy mi.
Épp ez a lényeg, ha támadásra nagy bónuszt kapnak
akkor több szövitütés lenne talán mármint klán Szóval én a klántámadások számának megnövelése végett hoznám be.
Akár nem csak felfleé hanme midnne klán támadásra behoznám ezt
05-17-2006, 18:15
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Half
Én azért támaogatnám a 10%t emg a tábornokost eccere akár, mert nem az érdkele mennyi a kozkázat. Vagy mi.
Épp ez a lényeg, ha támadásra nagy bónuszt kapnak
akkor több szövitütés lenne talán mármint klán Szóval én a klántámadások számának megnövelése végett hoznám be.
Akár nem csak felfleé hanme midnne klán támadásra behoznám ezt
|
Már a tábornokok bevezetésével is jelentősen megnövekedne a klántámadások száma azok között akik csak a tornyok miatt nem támadtak eddig... de hidd el ebből kevés van és a 10% alulról bónusz távolról sem változtatna ezen, csak azt érnénk el, hogy ha klánütni akarsz, akkor mindenképpen kell legalább egy tábornok ork, aki így egyedül kitesz másfél elf-nyi támadó erőt... ebből 2 és símán bever 3 elfet... az pedig csak ne legyen már a célunk, hogy aki védekezni is akar, annak legyen egy tömeg elfe... bőven jó lenne az a +7-10% támadó erő bónusz is, amit a tábornokok adnának...
És születnek emberek.
|
05-18-2006, 08:22
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by aúú
Már a tábornokok bevezetésével is jelentősen megnövekedne a klántámadások száma azok között akik csak a tornyok miatt nem támadtak eddig... de hidd el ebből kevés van és a 10% alulról bónusz távolról sem változtatna ezen, csak azt érnénk el, hogy ha klánütni akarsz, akkor mindenképpen kell legalább egy tábornok ork, aki így egyedül kitesz másfél elf-nyi támadó erőt... ebből 2 és símán bever 3 elfet... az pedig csak ne legyen már a célunk, hogy aki védekezni is akar, annak legyen egy tömeg elfe... bőven jó lenne az a +7-10% támadó erő bónusz is, amit a tábornokok adnának...
|
Még az is édeskevés lenne most kell 50% barakk + 10% toronyhoz 78% barakk full ló, sztem nem elég a +7-10%...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|