|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |
03-23-2023, 10:17
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 8%
|
|
Alulról lopnak 5. csoport
Sziasztok!
Jelenleg az 5. csoportban 200 hektáron vagyok kiépülve óriás vari-hadi, barakkok templom és kocsmák teleképezve. 30% barakk 15% temlpom 5% kocsma.
Egy szemtelen félelf lopkod alulról. Amikor a közelemben volt próbáltam fosztani, de éjjel nappal fent volt így nem tudtam sokmindent hozni. Utána mészárolni kezdtem, hogy elvegyem a kedvét, viszont nagyon lebontotta magát így messzire került. Próbáltam követni, de annyira nem tudok visszabontani, hogy 6 körnél közelebb kerüljek mert elmennek a seregeim.
Tehetek valamit ellene, vagy diplomáciával próbálkozzak? A felesleges tekercseimet és értékeimet a piacon forgatom, hogy minél kevesebb legyen az országban, de jó lenne valahogy elérni, hogy leszálljon rólam.
Jelenleg 12 kör távolságból lopkod, kb 1000 ponttal van alattam.
|
03-23-2023, 15:40
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 8%
|
|
Szia!
Óriásként van a legjobb esélyed toli ellen. Ha van gömböd ki tudod számolni, hogy nagyjából milyen lehet az épületlistája. Hegyezd ki rá az oridat átmenetileg, ha a csoport körülményei megengedik ezt. Ha tudod vedd le a készülijét. Kocsmára nem lesz szükséged, így is-úgy is lop, tanyát, raktárat is bonthatsz, ha van tornyot is, mert kitámadni nem igen fog. Mivel sok épületed megy a levesbe, ezért házat is tudsz bontani, mert kevesebb épületet kell üzemeltetni. A piaci árak nagyban meghatározzák, hogy megéri-e a vesződséget, hogy utána újra kell majd épülnöd, gabonát kell piacról venned stb...
|
10-16-2023, 09:38
|
Member
|
|
Activity: 7%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Newbie
Sziasztok!
Jelenleg az 5. csoportban 200 hektáron vagyok kiépülve óriás vari-hadi, barakkok templom és kocsmák teleképezve. 30% barakk 15% temlpom 5% kocsma.
Egy szemtelen félelf lopkod alulról. Amikor a közelemben volt próbáltam fosztani, de éjjel nappal fent volt így nem tudtam sokmindent hozni. Utána mészárolni kezdtem, hogy elvegyem a kedvét, viszont nagyon lebontotta magát így messzire került. Próbáltam követni, de annyira nem tudok visszabontani, hogy 6 körnél közelebb kerüljek mert elmennek a seregeim.
Tehetek valamit ellene, vagy diplomáciával próbálkozzak? A felesleges tekercseimet és értékeimet a piacon forgatom, hogy minél kevesebb legyen az országban, de jó lenne valahogy elérni, hogy leszálljon rólam.
Jelenleg 12 kör távolságból lopkod, kb 1000 ponttal van alattam.
|
Tök egyszerű a megoldás nézz körül és üsd feljebb magad a nagyobb pont és helyezés különbség miatt nem fogja neki megérni a lopás,vagy pakolj ki mindent a piacra Varit tolit ijjakat lovakat rövid időn belűl lesz jelentkező aki rádmegy és leföldel
|
The Following User Says Thank You to Serg For This Useful Post:
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|