Quote:
Originally Posted by Serg
Tudom sokan lehurrognak majd,de talán nem látják a fától az erdőt.
A felfedezés szigorítása óta magasabb hektárokon alig van csata mert féltik a földet amit nem egyszerű pótolni,viszont a kevesebb csata a játékélmény rovására megy.
Kíváncsi vagyok hogy mások hogyan látják...
|
Anélkül, hogy megkérdőjelezném az ok jogosságát, amiért felvetetted, szerintem lenne egy negatív hozadéka ennek, ami nem biztos, hogy jó tenne a A-nak hosszabb távon (Kb amit Reaktor Zoli írt)
Ha könnyítjük a fedezést, még a mostaninál is könnyebb lesz elfekkel felkúszni. Nyár eleje óta ahogy láttam 600 hekivel emelkedett minimum a top30% határa A-ban. Ha még könnyebb lesz fedezni, még durvábban nő a top30% határa, és még több elf lesz a top30ban, mert ha fedezek, akkor már elffel fedezek. Ha még több elf lesz, az még kevesebb háborút jelent, szerintem. Szóval röviden, hosszú távon inkább még erősebb mocsárosodást jelentene, minthogy több háborút.
Érdekes azonban, ha a fedezés könnyítése mellett mondjuk megjelenne az általad javasolt faltörő személyiség, mert akkor viszont a fedezgetők nem lennének üthetetlenek. Nem tudom, hogy a két javaslat egyszerre bevezetése mondjuk végül is merre húzná el a csopit