|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Megbeszélések Itt lehet felvetni a javaslatokat, gondolatokat |
10-29-2009, 10:50
|
Member
|
|
Activity: 2%
Longevity: 99%
|
|
A felfedezés könnyítése.
Tudom sokan lehurrognak majd,de talán nem látják a fától az erdőt.
A felfedezés szigorítása óta magasabb hektárokon alig van csata mert féltik a földet amit nem egyszerű pótolni,viszont a kevesebb csata a játékélmény rovására megy.
Kíváncsi vagyok hogy mások hogyan látják...
|
The Following User Says Thank You to Serg For This Useful Post:
|
|
10-29-2009, 11:25
|
Member
|
|
Activity: 0%
|
|
Nem akarok lehurrogni semmilyen ötletet, de így is tengernyi harcolni képtelen fedezgetős bunkermatyi-óvóhely klán van az A ban.
És folyamatos fedezéssel tolják ki a top 30% határát.
Ha megkönnyítjük a fedezést akkor az félek üzenet nekik, hogy "építsd csak a Légópincét, fedezz olcsón, ez a siker receptje"
Szaporodnak a 27%-30%-as (torony-barakk) elfek akiket szinte lehetetlen beütni még 8 tábis ágyúval is. Ha meg begyujtod lerengeted, hogy felpuhuljon akkor elkezd sírni, meg szabizik, vagy kimegy szk-ra, és megvárja míg átmész valahogyan.
|
|
10-29-2009, 11:28
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Reaktor
Nem akarok lehurrogni semmilyen ötletet, de így is tengernyi harcolni képtelen fedezgetős bunkermatyi-óvóhely klán van az A ban.
Ha megkönnyítjük a fedezést akkor az félek üzenet nekik, hogy "építsd csak a Légópincét, fedezz olcsón, ez a siker receptje"
Szaporodnak a 27%-30%-as (torony-barakk) elfek akiket szinte lehetetlen beütni még 8 tábis ágyúval is. Ha meg begyujtod lerengeted, hogy felpuhuljon akkor elkezs sírni, meg szabizik, vagy kimegy szk-ra, és megvárja míg átmész valahogyan.
|
Emlékeim szerint pont a felfedezés szigorítása óta vannak ezek a bunkerklánok,de lehet tévedek
Last edited by Serg; 10-29-2009 at 11:33..
|
10-29-2009, 19:09
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Serg
Emlékeim szerint pont a felfedezés szigorítása óta vannak ezek a bunkerklánok,de lehet tévedek
|
Az én emlékeim szerint a kötelező A-s ország óta vannak ezek a bunkerklánok.
Szerintem sem a fedezést kellene könnyíteni, hanem a leforduláshoz szükséges A-s követelményeken lehetne egy picit változtatni.
The Following 2 Users Say Thank You to Xeper For This Useful Post:
|
|
10-29-2009, 19:17
|
|
Member
|
|
Longevity: 85%
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
Szerintem sem a fedezést kellene könnyíteni, hanem a leforduláshoz szükséges A-s követelményeken lehetne egy picit változtatni.
|
Akkor az viszont már mehet ide kb, ha jól értelmezem Alg felvetését
http://forum.hodito.hu/showthread.ph...939#post226939
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]
www.unimarket.hu
|
10-29-2009, 19:25
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
|
Amikor a kötelező A-s országot bevették simán lehetett klánban ütni és még később is,az igazi bunkerklánok akkor jelentek meg amikor te már nem játszottál az A ban
|
10-29-2009, 19:34
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Serg
Amikor a kötelező A-s országot bevették simán lehetett klánban ütni és még később is,az igazi bunkerklánok akkor jelentek meg amikor te már nem játszottál az A ban
|
Viszont ezek szerint nem sok közük van a fedezés módosításához, ugyanis az még régebben volt...
10-29-2009, 11:29
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Reaktor
Szaporodnak a 27%-30%-as (torony-barakk) elfek akiket szinte lehetetlen beütni még 8 tábis ágyúval is. Ha meg begyujtod lerengeted, hogy felpuhuljon akkor elkezd sírni, meg szabizik, vagy kimegy szk-ra, és megvárja míg átmész valahogyan.
|
Nem mindenkinek célja, hogy milliós orija legyen A-ban, aki egyszerűen fordulni szeretne, annak tökéletes a fedezgetős elf...
Ezért nem kell őket elítélni...
Az ágyúval meg lehet lőni másra is, nem csak rájuk...
|
The Following User Says Thank You to Pool For This Useful Post:
|
|
10-29-2009, 11:45
|
Member
|
|
|
|
Vegyünk egy példát 1 millió pontos ori se perc alatt tud bukni egyéniben 1-2000 klánban 2-4000 hektárt, ennek a visszafedezése 1000 hektáranként kb 5 millió katona ami a napi 20-30k képzéssel 200 napig tart tehát ha a legrosszabb esetet vesszük alapul akkor cirka 2,5 év alatt ugyan ott van( ha közben nem ütik be megint)
|
The Following User Says Thank You to Serg For This Useful Post:
|
|
10-29-2009, 11:58
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by LiverPool
Nem mindenkinek célja, hogy milliós orija legyen A-ban, aki egyszerűen fordulni szeretne, annak tökéletes a fedezgetős elf...
Ezért nem kell őket elítélni...
Az ágyúval meg lehet lőni másra is, nem csak rájuk...
|
Aki egyszerűen fordulni szeretne forduljon de ne tolja fel a pópóját a top 10%-ra ameddig feltudd menni és ott üssön sátrat és sütesse a pópóját
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Hybrid Mode
|
Posting Rules
|