|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Filmek, sorozatok, TV Filmek és sorozatok minden mennyiségben |
01-19-2010, 19:28
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 83%
|
|
Avatár
No, hogyhogy még nincs ilyen topic?
Most már van!
Biztos sokan láttátok, írjátok le léci a véleményeteket, illetve az élményeiteket mind a film történetével, mind pedig az alkalmazott 3d-technológiával kapcsolatban.
Én dolby digital 3d-ben láttam, 10. sorban ülteem, ezért kicsit zavart, hogy látom a vászon szélét, illetve úgy is éreztem, hogy jobban "benne lennék" a filmben, ha mondjuk az 5. sorban ülnék. Nem tudom, hogy az I-maxban van-e ilyen probléma a helyekkel.
Ha pedig van olyan elvetemült, aki látta dolby 3d-ben és I-max 3d-ben is, az léci írja meg a tapasztalatai mindkettőről.
Nekem tetszett a film, a hatása alá tudott vonni a történet, teljesen elégedetten távoztam a moziból.
A 3D-től annyira nem voltam elájulva, nem éreztem annyira élethűnek, csak simán mintha egy hologram kijött volna a vászonból.
De mondom, kicsit talán távol ültem és az I-max állítólag jobb.
Na, most Ti jöttök
Rotziel The Soul Reaver (#504659)[2/B]Ha megtámadsz sikítok (#528766)[2/B],Pozitron[5/Q]
|
01-19-2010, 19:34
|
|
Member
|
|
Longevity: 85%
|
|
Quote:
Originally Posted by Rotcsa
Biztos sokan láttátok, írjátok le léci a véleményeteket, illetve az élményeiteket mind a film történetével, mind pedig az alkalmazott 3d-technológiával kapcsolatban
|
Történet? Kliséhegyek
Amikor megnézed a trailert és láttad a filmet...
De, nem a történet a lényeg szerintem, hanem a látvány, gondolok itt a 3D-re és főleg a helyszínekre & környezetre.
De tegye fel a kezét aki valami meglepőt észlelt a történettel kapcsolatban! Valami olyat ami nem a szokásos hollywood-i
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]
www.unimarket.hu
|
01-19-2010, 19:41
|
Member
|
|
Longevity: 81%
|
|
Nekem nem igazán jött be, mégpedig azért, mert az alaptörténet tipikus volt és sablonos, annak ellenére, hogy más közegbe tették a dolgot..
A háttér valószerűtlen, nem tudtam eldönteni, hogy ez vajon film vagy mese. (Sokaknak tetszik az ilyen, de nekem nem igazán) Számomra komolytalan és ahhoz képest kevés bene a humor.
Sok ismerősömnek rajongásig tetszett, de valahogy engem nem fogott meg.
Rheia (#556175)
|
01-19-2010, 20:51
|
Senior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Nem értek veled egyet, Rheia! A világ, amit felépítettek benne, szerintem nagyon jól volt megalkotva.
Kisebb gravitácó -> magasabb lények, növények (bár a fák túlzásig is mentek)
evolúció -> 6 végtag mindenhol, kivéve a humanoid lényeknél -> biológiai fénykibocsájtás a fajok többségénél...
Nem voltak igazán kiugróan baki dolgok a lényeknél. Szerintem nagyszerűen felépített világ lett.
A történet nem nagy durranás, de attól még tetszett.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
01-19-2010, 21:01
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Én egyetértek Rheia
Majdnem ugyanezt gondolom erről a filmről. Egyszerűen nem volt hihető.
Az űrhajó, és a hold az űrből az jól nézett ki. A sci-fi háttér tetszett, aztán az erősen fantasyba hajló történet már sokkal kevésbé. Egyrészt nem igazán szeretem a fantasyt, másrészt nem tudtam, hogy arra ültem be.
A technikában se éreztem semmi extrát. Nálam az SW3 nyitó csatajelenete volt az, ahol tátva maradt a szám a moziban, itt hasonlót se éreztem.
Főleg talán azért, mert én szívesebben nézek űrhajókat, mint fákat.
De az igazsághoz hozzátartozik, hogy kiégett valami lámpa, így 2óra 30 percnél hirtelen elsötétedett a vászon. 30perc üldögélés után pedig be lehetett állni a sorba, és visszaadták a pénzt. Úgyhogy lehet már előtte se volt toppon a vetítő. De azért örülök, hogy ingyen láttam, és csak a végét kellett letölteni
Egyébként teljességgel megértem, miért lett ez a film olyan, amilyen. De ettől nekem még nem fog tetszeni
|
01-19-2010, 21:02
|
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Én még nem láttam, de egy ilyet kaptam:
|
The Following 7 Users Say Thank You to Andrew For This Useful Post:
|
|
01-19-2010, 21:03
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
ha vkinek megvan jó minőségben, írjon már nekem
|
01-19-2010, 21:09
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by LiverPool
ha vkinek megvan jó minőségben, írjon már nekem
|
En ugy hallottam, ez egy tipikusan olyan film, amit vetek 3d nelkul nem moziban megnezni, annyira bugyuta. Szal szerintem ne eroltesd.
|
|
01-19-2010, 21:32
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
En ugy hallottam, ez egy tipikusan olyan film, amit vetek 3d nelkul nem moziban megnezni, annyira bugyuta. Szal szerintem ne eroltesd.
|
Jó lesz nekem a Junoszt tv-n is
|
01-19-2010, 22:03
|
Member
|
|
Longevity: 81%
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Nem értek veled egyet, Rheia! A világ, amit felépítettek benne, szerintem nagyon jól volt megalkotva.
Kisebb gravitácó -> magasabb lények, növények (bár a fák túlzásig is mentek)
evolúció -> 6 végtag mindenhol, kivéve a humanoid lényeknél -> biológiai fénykibocsájtás a fajok többségénél...
Nem voltak igazán kiugróan baki dolgok a lényeknél. Szerintem nagyszerűen felépített világ lett.
A történet nem nagy durranás, de attól még tetszett.
|
Lehet, hogy jól volt kitalálva, de rengeteg olyan könyvet olvastam, ami logikusan volt felépítve képvilágilag is, meg a története is lebilincselő volt.
Akárhogy is nézem, ez csak félsiker.. valahogy nem a küllemet szoktam nézni, hanem inkább a tartalmat
Attól még másoknak tetszhet, de nekem nem jött be, ennyi
Rheia (#556175)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|