|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |
12-14-2006, 22:41
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Elf tolvajhoz személyiség ???
Sziasztok. Azt szertnem mondani, hogy megszuletet a fajválasztás csak az a gond hogy egy elfnek melyik a jobb szemelyiseg: a kereskedo illetve a tulelo. Es ha netán a tulelot valasztom akkor tenyleg latszik az a 30% vagy nem nagyon vevodik eszre. Jo lehet hogy itt lenn 200 hekin nem de 600 heki korul ez sokat szamit illetve nem. Nem tudom melyik a kifizetodobb a ket szemelyiseg kozul mivel mar voltam keresekdo de nem voltam tulelo. Azt sejtem ,hogy a kezdetkor a kereskedo jobb mivel hamarabb tud az ember fejlodni de messzemenoleg netan a tulelonek nem lenne elonye ha az ember egy elf tolvaj lessz.
Kerlek adjatok oszinte, jo valaszokat !!!
Elorre is köszönöm.
Udv. mindenkinek
UI.: Ja a szovetsegeseim: gnom - hadis, orias - hadis, orias - varis es az egesz kereskedo, ha netan ez valamit szamitana.
|
12-14-2006, 22:49
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Loxhero007
Sziasztok. Azt szertnem mondani, hogy megszuletet a fajválasztás csak az a gond hogy egy elfnek melyik a jobb szemelyiseg: a kereskedo illetve a tulelo. Es ha netán a tulelot valasztom akkor tenyleg latszik az a 30% vagy nem nagyon vevodik eszre. Jo lehet hogy itt lenn 200 hekin nem de 600 heki korul ez sokat szamit illetve nem. Nem tudom melyik a kifizetodobb a ket szemelyiseg kozul mivel mar voltam keresekdo de nem voltam tulelo. Azt sejtem ,hogy a kezdetkor a kereskedo jobb mivel hamarabb tud az ember fejlodni de messzemenoleg netan a tulelonek nem lenne elonye ha az ember egy elf tolvaj lessz.
Kerlek adjatok oszinte, jo valaszokat !!!
Elorre is köszönöm.
Udv. mindenkinek
UI.: Ja a szovetsegeseim: gnom - hadis, orias - hadis, orias - varis es az egesz kereskedo, ha netan ez valamit szamitana.
|
Ha a szöviben mindenki VIP-es, akkor nem kellene feltétlenül kereskedőnek lenned, én inkább a tudós személyiséget ajánlanám személyiségként a +5%-ok miatt... Persze a személyiségválasztás egy kicsit attól is függ, h milyen létszámú csoportban vagy, ill. h mennyire olcsó ott a piac...
12-14-2006, 22:50
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
igaz ezt nem kérdezted, de sztem a tudós lenne a megfelelőbb személyiség...az az 5% plusz elég sokat jelent mind hadilag- mind varilag- mind tolvajilag
ha kereskedő lennél, akkor bank is kéne, az meg megint a kocsma elől veszi el a helyet
ha meg túlélő...ez még talán egy tolvajnak jó, bár a tudós akkor is jobb
ez a saját véleményem...várom a többiek véleményét
[SZ]Régi Nagy Magyarország/Phoenix (#322834)
[SZ]Picurmanoo (#396769)
"All this has happened before, and all this will happen again...
End of line..."
(BattleStar Galactica)
|
12-14-2006, 22:50
|
Senior Member
|
|
|
|
Szerintem elf tolissal ha csak egy személyiséged van, mindenképp tudós legyél. Esetleg túlélő, de azt csak mint másodlagos alternatívát javaslom, a kereskedőt viszont felejtsd el. A szövid is tuti jobban járt volna tudós, esetleg vándor személyiségekkel...
|
12-14-2006, 22:51
|
Senior Member
|
|
|
|
|
12-14-2006, 22:53
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
|
jajaja
12-14-2006, 22:53
|
Member
|
|
|
|
Csak ismételni tudom: tudóst válassz. növeli a haderőd, tolid, varid, kevesebb tanya kell. túlélő személyiséget nagggyon deffelős orinak mondanám.
|
12-14-2006, 22:59
|
Member
|
|
|
|
akkor én nem is mondom h egyértelműen tudós
|
12-14-2006, 23:05
|
Junior Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
kerdes
De szerintetek nem jobb mindenbol 30 % kevesebb mind mindenbol 5 % tobblet. Egy kicsit nem tiszta elottem mert ha megtamad egy varazslo es meszaroljaa a tolvajaid vagy egy fel-elf a varijaidat akkor nem jarsz tulelovel jobban mind egy tudossal. Ha tudtok egy kicsit tisztabban magyarazzatok meg ezt az 5% elony a 30 %-hoz kepest, mert nem egesszen tiszta.
Koszi
|
12-14-2006, 23:06
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
En is a tudost javaslom.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|