|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Az 1. hsz-ben leírtakat:
|
támogatom
|
|
34 |
100.00% |
nem támogatom
|
|
0 |
0% |
10-08-2010, 23:05
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 94%
|
|
Üzenetek menüpont változtatása
Arra gondoltam, hogy kicsit lehetne módosítani a mostani üzenetek rendszeren annyiban, hogy nem lenne külön üzenetek olvasása és elküldött üzenetek menüpont, hanem lenne egy üzenetek, amiben hasonlóan az elküldött üzenetekhez fel lennének sorolva az országok, akikkel üzentet váltottál, de arra kattintva a fogadott és az elküldött üzenetek is megjelennének időrendben.
Jelenleg ha egy hosszabb üzenetváltást akarok visszaolvasni kész agyhalál ide oda kattintgatni, megkeresni hol jártam.
Az üzenetsor tetején vagy alján lenne egy gomb hogy új üzenet és akkor az adott országnak lehetne üzit küldeni a ugyan olyan módon mint eddig.
Tehát csak a rendszerezés változna országonként követhetőbbre, az hogy pl.: 5 nap után törlődik, valamint a manuális törlés, mentés megmaradna.
BimmBimm (#233333)
Éplista számító
|
The Following 7 Users Say Thank You to BimmBimm For This Useful Post:
|
|
10-08-2010, 23:17
|
Junior Member
|
|
Longevity: 76%
|
|
És ez a szövifórumra másolást is nagyban megkönnyítené.
|
The Following 4 Users Say Thank You to SGB For This Useful Post:
|
|
10-09-2010, 10:12
|
|
Member
|
|
Longevity: 76%
|
|
Quote:
Originally Posted by bimmbimm
Jelenleg ha egy hosszabb üzenetváltást akarok visszaolvasni kész agyhalál ide oda kattintgatni, megkeresni hol jártam.
Az üzenetsor tetején vagy alján lenne egy gomb hogy új üzenet és akkor az adott országnak lehetne üzit küldeni a ugyan olyan módon mint eddig.
Tehát csak a rendszerezés változna országonként követhetőbbre, az hogy pl.: 5 nap után törlődik, valamint a manuális törlés, mentés megmaradna.
|
Abszolut támogatandó ötlet. Nem kevés csapkodástól kímélné meg a billentyűzetemet, meg az egeremet
|
The Following User Says Thank You to idegenvezeto For This Useful Post:
|
|
10-09-2010, 21:56
|
|
Member
|
|
|
|
Nem akartam szavazósdit, de mivel nem igazán írtok semmit rá, nem tudom hogy azokon kívül akik tetszőnek nyomták a többiek mit éreznek. Hátha a szavazás segít
BimmBimm (#233333)
Éplista számító
|
10-09-2010, 22:16
|
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Szerintem is jó ötlet. Átláthatóbb lesz a levelezések visszaolvasása.
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|
10-19-2010, 17:27
|
Banned
|
|
Longevity: 88%
|
|
Én is támogatom, jó ötlet.
|
10-27-2010, 11:21
|
Junior Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
ez a második jó ötlet amit ma olvastam..sokszor belekeveredem abban h mire mi volt a válasz így elég tiszta lenne a dolog
|
01-24-2011, 15:23
|
Junior Member
|
|
Longevity: 73%
|
|
Jó ötlet. Ki lehetne még egészíteni. Az alap oldalon(Országod) alul ki írja ha van új üzeneted, elolvasod és utána azt írja, hogy üzenetek olvasása. Az a javaslatom, hogy az új üzeneteket ki írja, de a üzenetek olvasását már ne. Szóval csak azt írja ki ha új üzeneted van, amit már olvastál az ne jelenjen meg az alap oldalon mint üzenetek olvasása.
|
01-24-2011, 17:12
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Ez is olyan téma, amihez várnék hozzászólásokat, tekintettel arra, hogy általános, hogy az emberek nem szeretik a változást, akkor sem, ha az áttekinthetőbbé teszi az életüket.
A szavazás állását látom ugyan, de adjuk meg mindenkinek a lehetőséget arra, hogy hozzászóljon, úgyhogy ide is jöhetnek az észrevételek:
Örülnél-e egy ilyen változásnak?
Utálnád, hogy egy kattintással több lenne elolvasni az új üzeneteidet?
Vagy legyen kicsit kaotikusabb, de maradjon meg a mostani ömlesztett olvasási lehetőség is?
Esetleg kifejezetten zavarna, hogy feladó szerint lennének csoportosítva az üzenetek?
Hányszor fogadnád meg, hogy törlöd magad, és soha többet nem is játszol, ha ez a változás bekerülne?
Stb.
Szóval várom ide is a hozzászólásokat, mert látszólag ugyan ez semmi komoly változás, hiszen a játékmenetet egyáltalán nem érinti, mégis az ilyen módosításoknak van a legtöbb negatív visszhangja utólag.
|
01-24-2011, 18:12
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 1%
|
|
Én is örülnék egy ilyen jellegű változtatásnak.
Elég sokat szoktam levelezni és így szöviügyekben is könnyebb lenne a tájékoztatás, nem kellene ollózni folyton.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|