|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Nem hiba Ide pakolom azokat, amik nem hibák, vagy semmi közük nincs a témához. Ne feledjétek, hogy egyedi problémákkal csak a Hódítón belüli ügyfélszolgálaton tudunk foglalkozni, a fórumon más játékos nemigen fog tudni segíteni, ha egyéni problémád van. |
08-09-2006, 01:02
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Waprol a pontok menupont elerese
sziasztok
nekem a pontok menupontot ma ket esetben sem sikerult elernem waprol... nem tudom, hogy ezzel mas is igy van-e; es hogy a hiba vajon az en keszulekemben van-e vagy mashol? mindenesetre gondoltam szolok...
elore is koszi
|
08-09-2006, 01:04
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
hasznáj operát meg menj is operába állítólag érdemes
|
08-09-2006, 12:28
|
Guest
|
|
|
|
mobilon operat??? en ilyet se hallottam meg sose (igaz, nem is vagyok szakertoje az ilyeten dolgoknak...)
azert kerdeztem, mert eddig semmi problema nem volt vele - en hal'istennek nem is szoktam gyakran hasznalni a wap-ot, de amikor szeretnem, akkor jo lenne ha teljes mertekig tudnam hasznalni...
szal meg mindig nem ertem, mi lehet a problema; egy hozzaerto esetleg felvilagosithatna, koszike
|
08-09-2006, 12:36
|
Administrator
|
|
Activity: 3%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Szigibabe
mobilon operat??? en ilyet se hallottam meg sose (igaz, nem is vagyok szakertoje az ilyeten dolgoknak...)
azert kerdeztem, mert eddig semmi problema nem volt vele - en hal'istennek nem is szoktam gyakran hasznalni a wap-ot, de amikor szeretnem, akkor jo lenne ha teljes mertekig tudnam hasznalni...
szal meg mindig nem ertem, mi lehet a problema; egy hozzaerto esetleg felvilagosithatna, koszike
|
Én most kipróbáltam, nekem megy. Majd nézz weben egy listát, hogy nincs-e olyan ország a közeledben, akinek a nevében valami speciális karakter van, amit a wap nem szeret. Ezek legtöbbje szűrve van wapos felületen, de újabbnál újabb karaktereket tudnak emberek kitalálni névnek, ami még véletlenül se név...
|
08-09-2006, 22:43
|
Guest
|
|
|
|
most kiprobaltam, most muxik... pedig semmi nem valtozott a pontlistamon tegnap ota... ha en ezt ertem, akkor szamitogep zseni legyek!!!
mindenesetre koszi szepen
|
08-12-2006, 15:38
|
Administrator
|
|
|
|
Wapon pontok menüvel bárkinek bármi egyéb gondja?
|
08-13-2006, 12:40
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Wapon pontok menüvel bárkinek bármi egyéb gondja?
|
Úgy látom senki, úgyhogy akkor ezt lezártnak tekintem. Igaz nem csináltam vele semmit.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|