|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
View Poll Results: Legyen-e karaván hívás?
|
Igen.
|
|
9 |
50.00% |
Nem.
|
|
9 |
50.00% |
04-15-2007, 13:17
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Karaván
Sziasztok!
Eddig ügye csak karavánt kapni lehetett, de én arra gondoltam, hogy hívni is lehessen. Mivel karavánja csak vipes oriknak lehet, így a helytartónál be lehetne állítani, hogy 0-90%-ig kérhessen nyersit, vagy pénz, rúnát és fegyót. Ez azért lenne lényeges, mert éheztetős-túltermelős orik, tudnák magukat ellátni bármikor, ha valakinek sok a kp-ja bent és megy felé sereg, akkor a szövi el tudja hozni, képzéshez szükséges fegyver, vagy nyersi.
|
04-15-2007, 13:30
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by pepa
Sziasztok!
Eddig ügye csak karavánt kapni lehetett, de én arra gondoltam, hogy hívni is lehessen. Mivel karavánja csak vipes oriknak lehet, így a helytartónál be lehetne állítani, hogy 0-90%-ig kérhessen nyersit, vagy pénz, rúnát és fegyót. Ez azért lenne lényeges, mert éheztetős-túltermelős orik, tudnák magukat ellátni bármikor, ha valakinek sok a kp-ja bent és megy felé sereg, akkor a szövi el tudja hozni, képzéshez szükséges fegyver, vagy nyersi.
|
jó ötletnek látszik...na nézzük az ellenvéleményeket(én nem írnék )
|
04-15-2007, 13:31
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Szerintem ez jó ötlet, bár elég lenne a max 50%, mert ha esetleg 2 szövi is lehív, akkor könnyen kiürülhet az ország...
|
04-15-2007, 13:33
|
Junior Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by pepa
Sziasztok!
|
Ez pont olyan, mint az 1/A-ban a helytartóbeállítás, hogy vegyenki a klánraktárból ezt-azt...
Nekem is tetszik, csak az a baj, hogy így VIP ori esetén értelmét veszti a szárazság, mert a helytartója leadja a rendelést... pedig olyan szépen ki lehet egyeseket éheztetni
|
04-15-2007, 13:38
|
Junior Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
U.I.: Egy VIP-es or már így is elég tápos, nem? Nem mintha annyira jelentős lenne a kiéheztetés De ez így teljes ellátottságot biztosítana egy orinak, és az már nagy előny (pl egész nap be se lép, egy darab kovácsa nincs, de a szövije törpe, és a helytartó állandóan lehívja a karavánt)
|
04-15-2007, 13:44
|
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
akkor ez csak nekem nem tetszik?
ugyanis tuti lenne pár ember, aki csak azért férkőzne be szövikbe, hogy utána bekérhesse az összes zsét, aztán eltűzzön
|
04-15-2007, 13:45
|
Member
|
|
|
|
A helytartót én kihagynám a dologból, mert ilyen erővel a felesleges árut is ki kellene raknia a piacra, és stb...
|
04-15-2007, 14:01
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Nekem is tetszik, csak ne a helytartós változat legyen.
Mármint bepötyögöm, hogy kérek karavánt. És az a veszély se fenyeget, hogy 2 szövi van benn, mert minden országnak, max 1karavánja lehet.
Tehát vagy A vagy B kap kajcit.
|
04-15-2007, 14:12
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Nekem is tetszik, csak ne a helytartós változat legyen.
Mármint bepötyögöm, hogy kérek karavánt. És az a veszély se fenyeget, hogy 2 szövi van benn, mert minden országnak, max 1karavánja lehet.
Tehát vagy A vagy B kap kajcit.
|
Jah, igen! Kicsit megkavarodtam, szóval, ha a tiedet hívja le, akkor nincs gáz, mert csak 1 van, de ha az övét küldi, abból már baj lehet!
|
04-15-2007, 14:31
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
így van, tehát ha 2 éhezős van akkor azt 8 kör csúszással kell megoldani...vagy többel
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|