Quote:
Originally Posted by Hunor a sirály
Csak nekem tünik fel hogy rossz helyen van ez a javaslat, nem a megbeszélésekhez kellett volna rakni?
|
Csak neked, mert jó helyen van
Itt beszélgetni lehet a dologról anélkül, hogy konkrét javaslatként kezelnék. Majd ha érdemes lessz rá a szerző (vagy valaki más) egy feljavított változatát átteheti a megbeszélések közé.
Quote:
Originally Posted by Hunor a sirály
Hogy hozzászóljak, szerintem megy a süllyesztőbe, mert másoknak semmi köze hogy mijen béna az az ori
|
És nem megy sehová, mert nem a megbeszélésekben van
Nah de hogy érdemben is hozzászóljak a dologhoz; sokat hezitáltam, hogy mit írjak ide. Jól meg kellett gondolni, mert valamit látok a dologban
DE! Az a baj, hogy ezt csakis a pontlistába lehetne begyűrni, ami így is zsúfolt kissé, bár az eredeti verziótól természetesen jobb. Ezzel azonban ismét a régi probléma merülne fel. Továbbá, amit Hunor is mondott, nem biztos, hogy szerencsés lenne mindenkinek az oráára kötni ki hány %ban sikeres összesen. egyrészből lehetne következtetni az ország beálítottságára (amennyiben azt is írná szám szerint mennyit támadott). Ha meg nem írná, akkor az egész nem lenne reális. Van aki 1év alatt támad 3x míg más átlagban hetente 3x. De más okból sem lenne reális. Mindenkinek a saját munkakörének a statisztikája lenne a mérvadó (tolik mennyit loptak másik tolikhoz képest, varikat varikkal összehasonlítani, hdit a hadissal), de természetesen ez semmiképp sem kivitelezhető.
Én ezt inkább úgy tudnám elképzelni, hogy Ati csinál egy éves statisztikát amit valahol meg lehetne tekinteni. Pl márciusban megosztaná országonként ki mennyire volt sikeres januártól decemberig(ezt anarchra nem terjeszteném ki, mert semmi értelme)... most hogy így fantazálok bevillant mintha ilyet vagy hasonlót már említett volna valaki réges régen...nah mindegy.
De tulajdonképpen nem fontos a dolog. Nincs tudomásom róla, hogy meddig őrződnek az adatok és ha ezzel nagymértékben terhelnénk a szervert (tetemes adatról lenne szó gondolom) inkább feletsük el.
Azért a véleményekre kiváncsi vagyok.
Ha esetleg nemérti valaki az áláspontomat ez ügyben, a javaslat nem rossz
Mindig is érdekesnek találktam a statisztikai adatokat, amennyiben sikerül reális keretek közé helyezni