|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Nem hiba Ide pakolom azokat, amik nem hibák, vagy semmi közük nincs a témához. Ne feledjétek, hogy egyedi problémákkal csak a Hódítón belüli ügyfélszolgálaton tudunk foglalkozni, a fórumon más játékos nemigen fog tudni segíteni, ha egyéni problémád van. |
09-29-2007, 04:39
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 3%
Longevity: 94%
|
|
Elmaradt körváltás
Üdv Mindenkinek !!
Nem is olyh rég,talán két napja történt,hogy ülök a gép előtt és epekedve várom a körváltáskor beérkező földet .. No,eljött a körváltás ideje,aztán el is múlt. semmi nem történt .. pedig a Ht -nak lett volna dolga,képzés,tekiírás,hasonlók .. de ami eléggé bosszantott az az volt,hogy nem jött meg a földem . Isminek írtam msn-en,hogy lehet én vagyok a bolond?
Annyiban is maradtunk
Következő körváltás úgy történt,ahogy az meg van írva,Ht -m szorgoskodott,a földem megjött etc ...
Igen ám,ekkor rámszól a fennt említett ismi,hogy most végig figyelte ő is a kv-t,és most neki maradt el.
A kérdés a következő: lehetséges,hogy mindketten iszonyatosan benéztük mindkét elmaradt kv-t,vagy valóban megtörténhetett ez és nem mi voltunk túl álmosak ezeken a hajnali órákon ..
Köszi a választ előre is
|
09-29-2007, 05:30
|
Administrator
|
|
Activity: 21%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Matador
Üdv Mindenkinek !!
Nem is olyh rég,talán két napja történt,hogy ülök a gép előtt és epekedve várom a körváltáskor beérkező földet .. No,eljött a körváltás ideje,aztán el is múlt. semmi nem történt .. pedig a Ht -nak lett volna dolga,képzés,tekiírás,hasonlók .. de ami eléggé bosszantott az az volt,hogy nem jött meg a földem . Isminek írtam msn-en,hogy lehet én vagyok a bolond?
Annyiban is maradtunk
Következő körváltás úgy történt,ahogy az meg van írva,Ht -m szorgoskodott,a földem megjött etc ...
Igen ám,ekkor rámszól a fennt említett ismi,hogy most végig figyelte ő is a kv-t,és most neki maradt el.
A kérdés a következő: lehetséges,hogy mindketten iszonyatosan benéztük mindkét elmaradt kv-t,vagy valóban megtörténhetett ez és nem mi voltunk túl álmosak ezeken a hajnali órákon ..
Köszi a választ előre is
|
Van egy csoport, ahonnan néha jeleznek ilyet, ott a körváltás minden egyes része naplózva van, és amikorra 1-1 ember írja, hogy szerinte kimaradt, akkor ott a napló szerint akörváltás minden egyes része gond nélkül lefutott.
Hétvégiben elő-elő fordulhatnak, hogy kimarad, ott a gyors egymásutánban ez az önjavító mechanizmus része.
|
09-29-2007, 05:33
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 3%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Van egy csoport, ahonnan néha jeleznek ilyet, ott a körváltás minden egyes része naplózva van, és amikorra 1-1 ember írja, hogy szerinte kimaradt, akkor ott a napló szerint akörváltás minden egyes része gond nélkül lefutott.
Hétvégiben elő-elő fordulhatnak, hogy kimarad, ott a gyors egymásutánban ez az önjavító mechanizmus része.
|
Akkor feltételezem,hogy a naplóban szó sincs kimaradásról
Tehát a kérdésemre a válasz,hogy ezt mindketten iszonyatosan benéztük
Köszi !
Ja és türelmetlenül várjuk,hogy újra felbukkanj,mint a legnagyobb Fórum [u] függő
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|