|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
01-06-2007, 08:41
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
szabi után kötelező körök
üdv mindenkinek
úgy gondolom, kis kiegészítésre szorul, a nem régen bevezetett megszorítás /szabi alatt földvesztés a topban/
mindenki találkozott már olyan orikkal, akik folyamatosan szabin vannak, de a pontlistából sosem tűnnek el, azaz a tulaj be-be nézeget, vmi kifürkészhetetlen időpontban, és ha az ember pont egy olyan helyre keveredik, ahol két körön belül más sincs, csak szabis ori, az több mint bosszantó, gyanítom, hogy a megszorítás is pont őket célozta meg, de ez nem csak a max föld felett probléma, hanem gyakorlatilag a teljes hódítóban.
megoldaná ezt a problémát az, ha a szabiról visszatérő oriknak, játékban kellene maradniuk pár körön keresztül, pl min 12 kört, de sztem a 24 vagy 48 jobb lenne. -ezen jól el lehet vitatkozni
ez a kis módosítás nem sújtaná azokat, akik játszani akarnak, hiszen ők úgyis eltöltenék a kiszabott időt, viszont megoldaná ezt a sokakat érintő problémát. biztos lesz olyan ember, akinek ez nem tetszik majd, de az valszeg nem azért lépked be, hogy játsszon...
|
01-06-2007, 09:53
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
|
01-06-2007, 10:01
|
Member
|
|
|
|
Ez végülis így működik, mert ha támadó akciót folytatsz akkor van 12óra
Másrészt ugye előbb utóbb ezek az orik úgyis leesnek a max földig és egy csokorban lesznek szóval ezt nem tartom egetverő problémának.
Jah mégvalami: nem feltétlen azért nem esik ki a pontlistából mert benézeget a tulaj, hanem mert vipes
Steve`sfield (#324643)
|
01-06-2007, 10:21
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Földvesztés a szabisokna a top ban????? Ezt gyorsan mutassátok meg nekem. Engem is érinteni fog de kivételesen nem mindenféle gonosz szándékból és én a pontlistából is kint fogok maradni. Mellesleg az ötlet sztem nagyon jó csak nem 48 körre szavaznék hanem 72 re.
|
01-06-2007, 10:24
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by karesz6
Földvesztés a szabisokna a top ban????? Ezt gyorsan mutassátok meg nekem. Engem is érinteni fog de kivételesen nem mindenféle gonosz szándékból és én a pontlistából is kint fogok maradni. Mellesleg az ötlet sztem nagyon jó csak nem 48 körre szavaznék hanem 72 re.
|
/Off:
csak a max. heki felett lévő szabis orik veszítenek földet
Off/
a javaslatot pedig támogatom és sztem 24 órát kelljen minimum játszani szabi után
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|
01-06-2007, 11:02
|
Member
|
|
Longevity: 98%
|
|
Az ember vagy játszon vagy szabizzon, de ne az legyen, hogy háromnaponta megnézi a pontlistát és ha nem lát jó célpontot akkor visssza szabira.... Tehát ennyiből jó a dolog
Viszont néhány esetben ez lehet hátrány is:
Pl szétverik az orit, leszabizok hogy a másik szövi/ori hagy menjen és ne ártsanak még többet... DE mi van ha nem mennek, hanem várnak? Mert akkor néhány nap múlva visszajövök szabiról hogy megnézzem mi a helyzet, látom hogy itt van(nak) mellettem és mivel 12/24 vagy nem tudom hány óráig nem tudok szabira menni ez remek alkalom lenne nekik hogy csak jobban földbedöngöljenek...
De mivel ez nem sűrűn esik meg velem támogatom az ötletet
01-06-2007, 14:41
|
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by solven
Viszont néhány esetben ez lehet hátrány is:
Pl szétverik az orit, leszabizok hogy a másik szövi/ori hagy menjen és ne ártsanak még többet... DE mi van ha nem mennek, hanem várnak? Mert akkor néhány nap múlva visszajövök szabiról hogy megnézzem mi a helyzet, látom hogy itt van(nak) mellettem és mivel 12/24 vagy nem tudom hány óráig nem tudok szabira menni ez remek alkalom lenne nekik hogy csak jobban földbedöngöljenek...
|
Végülis erről szol a játék... ha valakit elvenek akkor az nem elég jo.. ergo viselje a következmények és tanuljon (pl olvasson sok forumot )...
Velem egyszer fordult elő, hogy agyon fenyegett a srác és miután kapott elment szabira.. aztán vissza vissza sandított, hogy vagyunk-e még..aztán látta, hogy igen és ujra szabi...
Szerintem nem jo hogy ilyen könnyen lehet menekülni....
Szerintem is nagyon jó ötlet! Az aktív játékot támogatja!
Remélem megvalósul...
|
01-06-2007, 14:43
|
Member
|
|
|
|
Gazsy mond melyik csopi és kapsz egy 4ork tábis egész napos csapássorozatot! Gyenge az orid? Nem bztos. Szétszednek? Biztosan. Megfontolandó a szabi? Szerintem igen! Érdemes visszakukkantani hogy a közelben vannak még? Szerintem igen.
Csak arra akartam reagálni hogy azt szedik szét aki gyenge, mert ez ökörség, a legjobb ori is szédszedhető...
Szerintem meg ez nem normális dolog, hadd lehessen bekukkatani, forumozni.
Steve`sfield (#324643)
Last edited by Steve; 01-06-2007 at 14:46..
|
01-06-2007, 14:50
|
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
nekem is tetszik az ötlet!!
mostanában sajna egyre jellemzőbb,hogy valaki nagyon kemény és amikor elkezdené ütni rendesen az ember akkor szabizik
egyszer több mint 1 hónapot vártunk 1 delikvensre,de mindig visszaszabizot
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|