|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
10-11-2006, 20:58
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Ország törlése nehezítés
Nekem most ez aktuális téma, és bár eredetileg nem az én ötletem volt, én vetem fel.
Történt egy kellemetlen baleset a napokban. A klánban több orinkat felnyomták, megváltoztatták a jelszavakat, egyet pedig töröltek. Írtunk a suppra, még nem jött meg a válasz, hogy ÍJ. Tudom, nem kellett volna megadni másoknak a felhasználónevet és a jelszót, meg ilyenek, de lássuk be, klánon belül ez nem számít ritkának.
A javaslat lényege, hogy ha törölni akarom az orit, akkor kapjak egy kódot a malicímre, és annak bemásolása után tudjam törölni, mint most azonosításkor. Ha tényleg én törlök, biztos nem fog elképesztő nagy fáradtságot okozni ez, de segítene kivédeni a hasonló dolgokat. Idegesít a tudat, hogy pusztán azért vagyok jelen még A-ban, mert az illető nem ismerte a mailt ahonnan regeltem az orit...
|
10-11-2006, 21:01
|
Administrator
|
|
Activity: 7%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Nekem most ez aktuális téma, és bár eredetileg nem az én ötletem volt, én vetem fel.
Történt egy kellemetlen baleset a napokban. A klánban több orinkat felnyomták, megváltoztatták a jelszavakat, egyet pedig töröltek. Írtunk a suppra, még nem jött meg a válasz, hogy ÍJ. Tudom, nem kellett volna megadni másoknak a felhasználónevet és a jelszót, meg ilyenek, de lássuk be, klánon belül ez nem számít ritkának.
A javaslat lényege, hogy ha törölni akarom az orit, akkor kapjak egy kódot a malicímre, és annak bemásolása után tudjam törölni, mint most azonosításkor. Ha tényleg én törlök, biztos nem fog elképesztő nagy fáradtságot okozni ez, de segítene kivédeni a hasonló dolgokat. Idegesít a tudat, hogy pusztán azért vagyok jelen még A-ban, mert az illető nem ismerte a mailt ahonnan regeltem az orit...
|
Ha megadod az adataidat másnak.................
Pin kódot se szokás a bankkártya hátára írni, ha mégis, akkor ez az ígyjárás tipikus esete. Ha valaki az alap biztonsági intézkedésekre fittyet hány, akkor sajnos bármilyen bonyolítás vagy nehezítés felesleges. Nem nehezíteni kell a törlést, hanem azt betartani, hogy nem adod meg a belépőadataidat senkinek.
|
10-11-2006, 21:01
|
|
Member
|
|
|
|
egész jó ötlet, csak kell hozzá egy feltétel: ne ugyanaz legyen a mail passorwdje mint az oridé
aki meg a mail miatt nem tud törölni az úgyis egy hónapig vár a címváltásra ez nem jelent neki plusz időt...
tudom Ati ne adjuk meg, még annak se akiben bízunk, de néha kell az a kis segítség a piacolásban... (tanulság: minden kitett tag után teljes jelszóváltás a szöviben és a klánban ha megadod a belépődet neki... )
|
10-11-2006, 21:03
|
|
Senior Member
|
|
|
|
sztem jó ötlet és nehezíti a hackerek dógát
|
10-11-2006, 21:04
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
sztem jó ötlet és nehezíti a hackerek dógát
|
Kár, hogy mellékhatásként a normál játékosokét is.
|
10-11-2006, 21:05
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Akkor ennyi erővel az első azonosítás is marha nagy nehezítés
|
10-11-2006, 21:06
|
|
Senior Member
|
|
|
|
és amúgy hallottam én már olyanról is hogy nem kellett kiadni a jelszót meg a felhasználóit mert csak úgy feltörték az orit! Jó persze törölni nem törölték de ha már ott voltak megtehették volna ....
|
10-11-2006, 21:06
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
|
Miért nehezíti normál játékos dolgát?
|
10-11-2006, 21:08
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Akkor ennyi erővel az első azonosítás is marha nagy nehezítés
|
csatlakozom, kész kín... (nem)
ugyanmár, szerintem ha nem kell egy ország akkor ennyit meg tesz az ember...
és megelőzi a gépre mentett jelszavú országaim baját ha anyám begurul rám és úgy érzi hogy ezzel büntet meg, mert nem engedem hogy a kitudjahány tevéjét cseteltesse a gépemen
|
10-11-2006, 21:08
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
és amúgy hallottam én már olyanról is hogy nem kellett kiadni a jelszót meg a felhasználóit mert csak úgy feltörték az orit! Jó persze törölni nem törölték de ha már ott voltak megtehették volna ....
|
Pontosan. Ezért van az azonosítás, ezért vannak a játékban a biztonsági lehetőségek. Ha valaki nem él velük, akkor természetesen semmit se érnek.
Ha valaki törölni akarja magát a játékból, annak nyilván oka van, ha be tudott lépni, akkor nem valaki más szórakozik a nevedben, a törlést nyilván engedni kell.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|