|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
04-30-2007, 17:14
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
A kláncsaták megjegyzése a hadi események közé
Újabb ötlet a sok közé :
Az egyéni hadi akciók lejegyzésre kerülnek az események közé és jobban át lehet látni! A kláncsaták viszont csak az eseményeken belűl a "szövetségek" menű alatt vannak lejegyezve 1 hétig, ahol a többi klánesemény is. Az a javaslat, hogy a "hadi események"-nél legyen egy olyan rész ami a szövetségem eseményeit rögziti egy hétig, így sokkal átláthatóbb lenne a szövim eredményessége.
|
04-30-2007, 22:26
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Minek ? Tök felesleges. Nem elég 3 napig gyönyörködni a szövid teljesítményében....1 hétig akarsz ? :S
|
05-01-2007, 10:58
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Iron
Minek ? Tök felesleges. Nem elég 3 napig gyönyörködni a szövid teljesítményében....1 hétig akarsz ? :S
|
Tudod te egyáltalán ,hogy miről beszélsz???
|
05-01-2007, 10:59
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Mondjuk én simán elgyönyörködnék több hétig is a sok zöld üziben.
05-01-2007, 11:02
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Mondjuk én simán elgyönyörködnék több hétig is a sok zöld üziben.
|
de itt nem azon van a lényeg ,hogy mennyi ideig legyen,ha jol vettem ki a felvetésből,akkor most is 1 hétig van kint(igazábol nem tom,mert még nem voltam A ban )...azon van a lényeg,hogy a kláncsatát,kiírja a hadi események közé
de térjünk vissza a témához!
|
05-01-2007, 11:47
|
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
de itt nem azon van a lényeg ,hogy mennyi ideig legyen,ha jol vettem ki a felvetésből,akkor most is 1 hétig van kint(igazábol nem tom,mert még nem voltam A ban )...azon van a lényeg,hogy a kláncsatát,kiírja a hadi események közé
de térjünk vissza a témához!
|
Ha nem voltál A-ba, akkor nem tökmindegy?
|
05-01-2007, 16:36
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
|
Vazze, nem az a lényeg hogy 1 hétig vagy 3 napig, nekem mindegy, azért gondoltam az 1 hetet, mert annyi ideig jegyzi meg az összes klántámadást!!
Szóval a lényeg azon van, hogy a "hadi eseményeknél" legyen egy olyan rész ahova a klán klántámadásait lejegyzi, és mivel ebből nincs olyan sok, ezért is jobb az 1 hét! Ugy gondolom, hogy ott van a "hadi események", alatt ez
"Saját és szövetségeseid eseménylistája az elmúlt 3 napból:", és alatta vannak az események! Az események alatt lenne az, hogy "A szövetséged eseménylistája az elmúlt 1 hétből", és az támadások felsorolva. Mert a hadi eseményeket is lejegyzi egy saját eseménylistába és egy teljes krónikába, a klántámadásoknál is ez lenne a helyzet. Persze amit írtam az csak egy támpont, Ati jobban tudja hogyan kell.
|
05-02-2007, 11:48
|
|
Member
|
|
|
|
Lassan több lesz a menü, mint vari az országomban
|
05-02-2007, 11:50
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Lassan több lesz a menü, mint vari az országomban
|
Gondolom hullával vagy.
05-02-2007, 18:07
|
Senior Member
|
|
|
|
Hunor, te gyorsan fordulj le szerintem, mert mióta A-ban vagy, valahogy nem akarsz kifogynia reformtervekből.
Mondjuk lehet velem van a baj, mert ma egy javaslat se tetszik. Szal az alapvetést marhaságnak tartom.
Dus, TE tudod, miről beszélsz? Ha szabad érdeklődnöm honnan? Nemrég mintha olyat írtál volna, hogy csak 5-ben van orid... Ha Iron nem is válaszolt, neki elhiszem, hogy tudja miről van szó
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|