A rajt megtalálása okozott némi gondot, ha követjük az útvonalterv.hu ajánlását, akkor valami egész más faluban kötünk ki. :D Így a helyiektől való útbaigazítás kérése közben Abony várostörténetével is megismerkedhettünk :), majd túratársaink átirányítottak minket kocsival a főtér virágládáin. :)
Kettős véleménnyel zártam a túranapot. Egyfelől a táj nem volt a legideálisabb, nem csak azért, mert Alföld, és sík, hanem mert szemétkupac, kivágott fák, kidobált gumiabroncsok, erdő szélére hordott törmelék "színesítette" az utat. Másfelől viszont az eddigi túráim közül szerintem a legjobb szervezésű: majdnem minden állomáson bőséges étel-ital, még lángost is kaptunk. :)
A magasfeszültségű vezetékek alatt esőben átmenni igazán felejthetetlen élmény volt. :D
Túl sok képet ide nem teszek be, mert elég egyhangúak voltak, no meg esőben nem is fotóztam sokat. :)
Földutak a majdnem-semmi közepén. Itt azért egy kis civilizáció látszik a háttérben. :)
A kopárság. Ez valaha biztos szép erdő lehetett, most többnyire ilyen vidéken vezetett át az út:
Erdő. Ebből sajnos elég kevés volt. :)
Ez a város 2 víztornya közül az egyik. Mint utólag kiderült, nem innen kapta a túra a nevét, hanem Abony két templomtornyáról. Erről képek... majd jövőre... :)