|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |
11-07-2007, 11:29
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 90%
|
|
Nagy oszi azonositas
en vartam az a bizonyos levelet a hodito reszerol de nem jott.. aztan ma jottem ra a bibire.. a forumos regisztracios levelem is bulkban erkezett.. (nem tudni miert, de eleg szomoru.. ) tehat bizonyara az azonosito e-mail is.. nah de en idokozonkent torlom a bulk mappat.. szoval ha volt is, az odaveszett... ebben az esetben mi az eljaras?
|
11-07-2007, 11:31
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
kéred a kodot mégegyszer, megkapod a levelet és megnézed hogy hova érkezik
Steve`sfield (#324643)
|
11-07-2007, 11:31
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by darksoul
en vartam az a bizonyos levelet a hodito reszerol de nem jott.. aztan ma jottem ra a bibire.. a forumos regisztracios levelem is bulkban erkezett.. (nem tudni miert, de eleg szomoru.. ) tehat bizonyara az azonosito e-mail is.. nah de en idokozonkent torlom a bulk mappat.. szoval ha volt is, az odaveszett... ebben az esetben mi az eljaras?
|
van ott egy gomb, hogy küldés újra, klikk oda
Négy: üss, ha muszáj!
Öt: tartsd a várat!
Hat: védd a társad!
Hét: tiéd a hit!
Nyolc: a zászlót vidd!
Egészséges Fejbőr : Skinhead nyolcparancsolat
|
11-07-2007, 11:35
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Játék közbeni azonosítás
Kedves játékosunk!
Ahhoz, hogy tovább játszhass, szükséges az országod azonosítása. Az országhoz tartozó e-mail címre elküldtük azt az azonosítókódot, amit ezen az oldalon meg kell adnod. Kérünk, hogy nézd meg azt a levelet, és a lenti mezőbe másold be a szükséges kódot.
Ha nem kaptad meg a levelet, akkor elképzelhető, hogy tele volt a postafiókod, ezért nem sikerült a levél kézbesítése. Ez esetben a lenti gomb segítségével ismét elkérheted címedre, amit rendszerünk azonnal elküld.
Csak arra a címre tudjuk a kódot küldeni, ami országodhoz tartozik. Biztonsági okból nem áll módunkan megmondani, hogy mi ez a cím. Ha már nem él a régi címed, akkor a Beállítások menüpont alatt kérheted címed módosítását. Ne feledd azonban, hogy ez 1 teljes hónap kiesést jelent.
Azonosítás nélkül országod nem fejlődik, ezért kérünk, hogy mielőbb azonosítsd országod, lehetőleg most.
Azonosító kód: | _______________________|
|
11-07-2007, 11:37
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Ezen a képernyőn van egy gomb:
| Kérem újra a kódot! |
Ezt nyomd meg.
|
11-07-2007, 11:43
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Az is sokat tud segíteni, ha a saját e-mail címeden van az ország, nem pedig csak csinálsz egy címet, amire évente egyszer benézel. Így ha jön leveled, akkor egyből tudnál róla.
|
11-07-2007, 12:19
|
Member
|
|
|
|
ha jól értettem, itt a saját címen volt az ori, csak a Hódítós maileket spamnek vette a szolgáltató.
erre azt tudnám ajánlani, hogy hozzál létre egy Hódítós mappát, és azokat a maileket irányítsd át oda, amik a Hódítótól érkeznek (pl így: amelyeknek a Téma részében szerepel a Hódító szó).
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|
11-07-2007, 12:20
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by csunyabogar
ha jól értettem, itt a saját címen volt az ori, csak a Hódítós maileket spamnek vette a szolgáltató.
|
Én a fórumos nickhez tartozó e-mail címet néztem, és erős kételyeim merültek fel, hogy ez egy mindennap használatos cím lenne.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|