Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Általános beszélgetés Hódítós témákban

Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek

Reply

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-29-2006, 22:20
Északföld's Avatar
Északföld Északföld is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Exclamation

Quote:
Originally Posted by Senki
épp ezért kérem hogy legalább egymást toljátok felfele, mert ha a többiek rendesen is játtszanak, akkor is, aminttúl közel leszenk hozzátok, ti jöttök és leszeditek őket. inkább az kellene hogyha az első helyből nem engedtek, akkor legalább atöbbieknek hagyjátok meg anagy játékteret azzal hogy legalább megpróbáltok nem leülni a babérjaitokra hanem kimenni a 100k hekis álomhatárig...
Senki te miről beszélsz? A legnagyobb ellenfél ori 495.000 ponton van, honnan veszed, hogy nekünk följebb kellene mennünk, hogy Őt ne veszélyeztessük? Te láttad már az 1/A pontlistáját? Javaslom nézd meg
Reply With Quote
Sponsored Links
Old 01-29-2006, 22:21
Északföld's Avatar
Member

Exclamation

Quote:
Originally Posted by Arwyl
Senki! Én nem akarok 3. lenni, és azt sem akarom hogy leforduljanak A-ból. Sőt azt sem akarom hogy megszervezett (JKSZ-es) ütésekkel nyomják fel magukat. Azt szeretném, amit sajna nem lehet kontrolálni hogy a 2 "információszerző ori" ne adjon a másik klánnak infót!
Nem adunk. Most megfelel? Akkor gyere támadj.
Reply With Quote
Old 01-29-2006, 22:23
Északföld's Avatar
Member

Talking

Quote:
Originally Posted by Arwyl
Senki: és akkor ezt hogy gondoltad? Menjen fel az első 2 klán pl. 50k hekire, nekem meg legyen egy 30k hekis orim, és ott legyen vége a játékomnak? És akkor mit érek vele? Van egy szép nagy orim, ami semmit nem csinál, de VIP-elhetem évekig? Hurrá! Megengedték hogy felfedezzek odáig. Nagy dicsőség!
Más esélyed úgy se lenne soha. Tehát érdemes jóba lenned velünk, hogy megendedjük, hogy felfedezni tudjál legalább. Ütni meg úgy se tudsz, mert az összes környező orival lepaktáltál :-D
Reply With Quote
Old 01-29-2006, 22:24
Csokibácsi Csokibácsi is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Északföld
Te akartál harcolni, írd ide az orijaid nevét, ahogy én tettem, az aláírásod böngészése és kitalálása egyáltalán nem érdekel.

Most 2 hétig nem ír ide. Arwyl néven legalábbis.
Old 01-29-2006, 22:27
Északföld's Avatar
Member

Exclamation

Quote:
Originally Posted by Gyerek
Zoli melyik klánra gondolsz?
Amúgy kíváncsi lennék ha lenne családotok akkor is ennyi időt tudnátok a játékra szánni? Mi ennyi időt tudunk rá szánni és ez nem elég ahhoz, hogy elsők legyünk ezt tudomásul vettük, Tudod akinek családja van az hajnalban alszik általában.
Csongor ne gyere ezzel a süket szöveggel. Pont a ti klántok az ahol minden ori szinte egész nap full üresen volt (termeltétek a sok pénzt a kajából + egyéb dologból és adtátok Monrónak a lét ha éppen íjjat kellet felvenni és adnátok mind a mai napig, nem kel ltagadni, felesleges :P ), mivel az összes környező ori haverotok. Ezen felül aki nem volt az, azt mindíg kivédtétek, még hajnal 05h-kor is az esetek többségében. Szval nem kell a családos hülye duma, megoldottátok ti azt bőven
Reply With Quote
Old 01-29-2006, 22:29
Quasi Quasi is offline
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Csokibácsi
Most 2 hétig nem ír ide. Arwyl néven legalábbis.
Ugy van. Eszak: nem tartom etikusnak, hogy azutan hurrogod le minden irasat, miutan kitiltottak 2 hetre. Igy nehezen fog valaszolni barmire is. Nem kotozkodni akarok, csak megjegyeztem valamit.
Old 01-29-2006, 22:29
Északföld's Avatar
Member

Exclamation

Quote:
Originally Posted by Wanax
öööö... megkerdezhetem, hogy miert ragadtatok le azon a szinten hogy utogetitek egymast es miert nem arrol van szo hogy veglegesen es komolyan harcoltok egymas ellen??? Miert rogton az merul fel bennetek hogy el utogetjuk egymast!!! Es ezek utan csodalkoztok hogy csaloknak neveznek benneteket??? Hiszen az elso gondolatotok is az hogy nem jatszani komolyan hanem tovabbra is egyutt mukodni de azert a laccatott megtartani!
Süti, nem tudom feltűnt-e neked, hogy barátok vagyunk az életben is, ugye nem gondolod, hogy csak azért, hogy te boldog légy, azért elkezdeném beverni Mérit, vagy Babát. Őszintén szólva egyáltalán nem érdekel a boldogságod. Verd be azokat az orikat akik a klánodon kívül vannak és előtted, jah, hogy őket nem lehet? Miért is? Részletezd kérlek...
Reply With Quote
Old 01-29-2006, 22:31
Északföld's Avatar
Member

Exclamation

Quote:
Wand: ne haragudj, nem szemelyeskedes de elvarom!!! Mivel Ti is elvarjatok azt hogy napi 22 orat hoditozzak azert hogy harcolhassak veletek aminek nem biztos hogy gyuzelem lesz a kimentele, de ez ido alatt szerinted nekem vagy barkinek a kapcsolata hogy fogja kibirni a 22 oranyi hoditozast????
Simán. Feleségem van és 2001 óta hódítózom, egy normál kapcsolat ezt simán bírja, szerezz magadnak megfelelő partnert.
Reply With Quote
Old 01-29-2006, 22:31
Csokibácsi Csokibácsi is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Északföld
Süti, nem tudom feltűnt-e neked, hogy barátok vagyunk az életben is, ugye nem gondolod, hogy csak azért, hogy te boldog légy, azért elkezdeném beverni Mérit, vagy Babát. Őszintén szólva egyáltalán nem érdekel a boldogságod. Verd be azokat az orikat akik a klánodon kívül vannak és előtted, jah, hogy őket nem lehet? Miért is? Részletezd kérlek...

Ő pedig 1 hétig nem fog részletezni
Old 01-29-2006, 22:34
Északföld's Avatar
Member

Exclamation

Quote:
Roni: olvasd el legyszives az irasomat... egy szoval nem vadaskodtam, sot az elozoben elismertem a teljesitmenyeteket!
En csak egy kerdest tettem fel hogy miert csodalkoztok azon ha vadak ernek!
Kedves Süti, elolvastam az írásaidat, többek közöt a dühöngőben is. Igazán remek a hangvételed. Kiválló. Szerintem benevezted magadat nálam legalább olyan szintre mint Halfnál.
Reply With Quote
Sponsored Links
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules