|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
01-29-2006, 14:29
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Az aláírások megjelenítése kikapcsolható, sőt alapból ki is van mindenkinél kapcsolva. Aki akarja látni, az külön bekapcsolhatja, normál esetben a beszélgetések közé hatalmas felesleges részeket rak.
|
na ja... de nem lenne jobb egy avatar? és akkor nem lenne az hogy ki mit nem lát, oda fix mennyiségű adatot be lehet tenni, és szevasz, nincsenek azok a himalája nagyságú aláírások...
|
01-29-2006, 14:32
|
Junior Member
|
|
|
|
Otletem van. Ha megvan az ossz szemelyiseg es fordul, Ujrakazdheti gyujteni megint, de mar nem kek hanem mondjuk sarga szamokkal.
01-29-2006, 14:47
|
|
Banned
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Senki
Nem lehetne kitalálni extra személyiségeket amiket csak a 8 alap megszerzése után leht választani?
nem mintha a közeljövőben lenne esélyem egy ilyenre de jó móka lenne
Vagy ilyet hogy a klánnak lehet választani személyiséget? pl egy 'harcos' klán 1%al többet hozna? vagy érvényes lenne ez minden klántagra? és így lehetne 6 klánsereg, vagy nagyobb bónuszai lehetnének.... persze ez csak egy nyers ötlet, de szerinem tovább tarkíthatná a mezőnyt... (persze alaposan ki kellene dolgozni az fix )
|
Ezt továbbfejlesztve és elszerepjátékosítva egy ötlet:
legyenek speciális személyiségek amiket csak úgy lehet felvenni ha már felvetted az adott speciális személyiség alapfeltételét. (magyarul mindenképp min. 2 személyiség kell)
pl.:
kereskedő -> bankár (még több kamat)
tábornok- hadvezér (még +1 tábornok)
gazdálkodó- bányász (+ termelés a bányáknak)
...
|
01-29-2006, 14:54
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Arwyl
legyenek speciális személyiségek amiket csak úgy lehet felvenni ha már felvetted az adott speciális személyiség alapfeltételét. (magyarul mindenképp min. 2 személyiség kell)
pl.:
...
|
Vegul is ezt mondtam en is, csak kicsit maskepp fogalmaztam.
01-29-2006, 14:57
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Arwyl
pl.:
...
|
Ez jól hangzik, de szerintem nem véletlenül nem lehet felvenni 2* egy személyiséget... ha meg gyengített lenne a 2. lépcsőfok (pl tudósnál +2%), akkor lehet hogy értelmét veszti... mondjuk Tuvalunak lehetőséget ad még több bónusz begyűjtésére (bár ő már akkor gyűrte a szinteket, mikor még málusz járt a kis kék számokért)
01-29-2006, 16:03
|
|
Member
|
|
|
|
Jo! Igenis szep eredmeny az a 6 millio pontos klan, es tenyleg elismerest erdemel... Nagyon sok munka, ido energia van benne! Csupan csak a hogyannnal van a gond!
A mostani allas szerint az az elvaras hogy megdontsek oket... Nade a szabalyok valtoztak es az strategiajuk se illik bele az 1/A-s fillingbe! Szamolgssak mar ki az okosok hogy egyaltalan lehetseges-e megdonteni oket, mivel a jatekosok egyresze le lett becsulve hogy nem tud jaccani meg hasonlo!
Nem tudom mi lenne a jatek uzemeltetoinek a velemenye ha valamelyik alsobb szinten ezt a strategiat alkalmazna egy barati tarsasag hogy egymast segitjuk es mivel ott nem az elso hely hanem a top 30 a cel igy nem engedunk fel oda senkit, ez alltal a gyors csopibol nem lennenek tovabb jutok a 2/B-be! (a 1800-as kor ido se lenne gond mivel a barati tarsasag folyton tudna uj orszgokat hozi fel a lazados orszagok helyett!)
Volt itt emlites hogy nehogy mar egy par kulon kulon klanbol usse egymast mert az hogy nez ki!!!! Ez egy jatek es nem ők diktaljak a szabalyokat hanem a jatek! Ha egy versenyben egy testver kerul egymassal szemben azok se mondhatjak hogy nem jatszom mert a testverem... Javitson ki barki, ha tvedek, de az 1/A lenyege is az hogy elso legyen valaki! Elmeletileg az hogy a top 2. klan strategiailag vedo szerepet jatszik igy ellnekezik a jatek alap elveivel es igy akarmilyen javaslat jogos! Akar kotelezni oket a fordulasra, vagy eroviszony kiegyenlites vagy barmi!
Ha nem kovetik a jatek celjat, akkor nincs joguk elvezni az eredmenyeket!
Sehol se hallottam meg ilyet, hogy az elso hely a cel es a 2. csak azert hogy segitse az elso biztos helyet akadalyozza a tobbieket!
Ezen kell elgondolkodni!
Tudom hogy ez megint csak a top 1 klan jatekosainak a tamadasa, de hangsulyozom semmi bajom veluk, soha nem artottunk egymasnak, ha kell imaba foglalom a nevuket, bekereteztetem a screenshoot-ot hogy igen ők a legjobbak, de nem tudom elfogadni hogy a jatek ilyen jatekstilus mellett az ő vedelmukben all!
01-29-2006, 17:05
|
Member
|
|
|
|
Wanax, ugye nem várod el, hogy a barátnőmel vérre menő csatákat folytassak ?? bőven elég a mosogatásban dűlőre jutnunk..
"Ez egy jatek es nem ők diktaljak a szabalyokat hanem a jatek!" amíg nem lesz benne a szabályokban, hogy köteles vagyok Mérit támadni, addig biztosra veheted, hogy max párbajban játszunk egymás ellen, amikor mókázni van kedvünk
"mostani allas szerint az az elvaras hogy megdontsek oket... Nade a szabalyok valtoztak es az strategiajuk se illik bele az 1/A-s fillingbe!"
szerintem nem a mi startégiánkkal van gond, hanem a tiétekkel
megfelelő rákészüléssel, mondjuk úgy mi is harcra lennénk kényszeríthetőek.. igaz a győzelem azért 2 esélyes..
|
01-29-2006, 17:15
|
Member
|
|
|
|
jah és még valami.. ha 1x beütném Mérit, szerinted milyen kiakadás lenne???
azttán mindenki felfedezne hozzám, majd Méri ütne be engem..stb
ha ez így menne akkor nem 6 milló pontos klánról, hanem 6 millió pontos orikról beszélnénk... teccene ?
|
01-29-2006, 17:20
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by wand
ha ez így menne akkor nem 6 milló pontos klánról, hanem 6 millió pontos orikról beszélnénk... teccene ?
|
nekem igen, mert akkor emelkedne a max hektárszám, és nem lenne az a veszély hogy teljes fölényetek tudatában minden közelbe kerülő embert lekaszáltok, mielőtt az igazán nagy országra tehetne szert... vagy legalább tudatosan tolnátok ki a max oriméretet, nem csak ülnétek egyhelyben és várnátok a következő vetlytársat... :T
|
01-29-2006, 17:25
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Senki
nekem igen, mert akkor emelkedne a max hektárszám, és nem lenne az a veszély hogy teljes fölényetek tudatában minden közelbe kerülő embert lekaszáltok, mielőtt az igazán nagy országra tehetne szert... vagy legalább tudatosan tolnátok ki a max oriméretet, nem csak ülnétek egyhelyben és várnátok a következő vetlytársat... :T
|
És miért lenne jó Nektek, ha 3 országból csinálnánk iszonyat nagy orit? Mert a 4.-hez lehet ugye felfedezni...
Sztem ha elkezdenénk egymást ütni, abból botrány lenne, meg fenyegetőzés meg jó ég tudja még h micsoda...
|
|
Thread Tools |
Search this Thread |
|
|
Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|