|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
PC (hardver, szoftver, játékok stb.) Minden, ami számítógép. Kedvenc játékod megbeszélése, segítségkérés hardverügyben stb. |
03-21-2011, 15:08
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 92%
|
|
Internet Explorer 9
Kinek mi a véleménye, az IE9ről?
Én felraktam mert érdekelt, hogy új meg szép meg minden, de amikor beléptem hódítóba, rájöttem, hogy még rosszabb, mint elődei. A táblázatnak háttérszínt nem ad, linkeket nem engedi normálisan formázni, és egyebek. Vagy csak hódítónál vannak gondok vele? Nekem tetszik, hogy nagy teret ad a böngészéshez, de nem tetszik, hogy nem kezeli normálisan a dolgokat.
Uploaded with ImageShack.us
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|
03-21-2011, 15:46
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Hát így első ránézésre rettentően gagyi, bár nekem a béta van fent, de nagy meglepetésemre kissé meg is voltam vele elégedve.
Off:
Ettől függetlenül sokkal jobban várom már az FF 4-et. Bár már fene sem tudja, hogy melyiket használjam. Chrome gyors, de elég fapados, Firefox nem annyira gyors, és nem túl stabil, de cserébe király megjelenés, stb. (és amúgy Opera is), IE pedig se nem gyors, se nem jó megjelenésű. Remélem nem fogják elcseszni a Mozillánál a 4-es verziót, mert eddig FF a favorit.
|
03-21-2011, 17:13
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Én is kipróbáltam és továbbra is az a véleményem, hogy az IE csak egy dologra használható: frissen telepített windowsra rendes böngészőt letölteni. (Persze ezt is csak akkor, ha telepítés előtt elfelejtettem leszedni egy FF telepítőt...)
|
|
03-21-2011, 17:16
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
kép alapján a css és a javascript is le van tiltva. ez szerintem csak beállítás kérdése.
|
03-21-2011, 18:08
|
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
kép alapján a css és a javascript is le van tiltva. ez szerintem csak beállítás kérdése.
|
Máshol megfelelően működik a CSS és JS is, nem hiszem, hogy letiltaná egyes oldalaknál.
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|
03-21-2011, 18:12
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by szamóka
Én is kipróbáltam és továbbra is az a véleményem, hogy az IE csak egy dologra használható: frissen telepített windowsra rendes böngészőt letölteni. (Persze ezt is csak akkor, ha telepítés előtt elfelejtettem leszedni egy FF telepítőt...)
|
Vhogy a hoditobol a tablazatokat is normalisan masolja ki, a firefox telerakja nekem enterrel.
(pl piac)
03-21-2011, 21:37
|
Member
|
|
|
|
IE9? Ez az a vírus, ami nem települ XP-re és hamarosan kiadnak hozzá egy service packot?
03-22-2011, 00:23
|
|
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Redback
Kinek mi a véleménye, az IE9ről?
Én felraktam mert érdekelt, hogy új meg szép meg minden, de amikor beléptem hódítóba, rájöttem, hogy még rosszabb, mint elődei. A táblázatnak háttérszínt nem ad, linkeket nem engedi normálisan formázni, és egyebek. Vagy csak hódítónál vannak gondok vele? Nekem tetszik, hogy nagy teret ad a böngészéshez, de nem tetszik, hogy nem kezeli normálisan a dolgokat.
Uploaded with ImageShack.us
|
nah megpróbálom belőnni, hogy hová kattints, hogy jó legyen.. amúgy a 8 jobban bejött nekem, pl 4 ablak felett már alig lehet kivenni, hogy mi micsoda.
----------------------------------------------------l -> compatibility view ide katt!
|
|
03-22-2011, 23:47
|
Junior Member
|
|
Longevity: 81%
|
|
Tessék átteni kompatibilitási nézetbe és akkor jó lesz
|
03-23-2011, 21:26
|
Member
|
|
|
|
Nem ülnek ezek fordítva a lovon? Kompatibilítási mód ahhoz, hogy úgy jelenjenek meg a dolgok a képernyőn, mint más, normális böngészőkben?
Webes szabványok támogatása - de csak gombnyomásra?
Mondjuk nem rossz, hogy újra meg újra meggyőznek, ne használjak IE-t. Még a végén elcsábulnék ...
|
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|