|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
07-12-2007, 13:38
|
Administrator
|
|
Activity: 7%
Longevity: 100%
|
|
Túl sok idő a topban
Sziasztok!
4 különböző témát hoznék egybe, mert nagyon szanaszét beszélünk róla, holott ezek szerintem egybe tartoznak:
- Maximum föld
- Minimum föld
- J.K.SZ. kiszürése a topban/a földleadás visszaszoritása
- A b-ben 2k topkör után romoljon a morál !
Az egységesítés jegyében a javaslatok, amik felmerültek:
- Ne 1800 körnél kezdődjön el a top miatti romlás, hanem toljuk ki 2000 körre, így minden csoportban gond nélkül el lehet lenni, a 2/B-ben is.
- Az idő előrehaladtával egyre jobban romoljon a morál, és a gyújtogatás mértéke is a körönkénti esetleges 1 épületről emelkedjen meg körönként egyre több épület felgyújtására.
- Ne csak házakat és barakkokat gyújtsanak, hanem minden más épületet is, ami az adott országban van.
- Legyen mindenhol minimum föld, ahogy most az A-ban és B-ben van. Ezzel kapcsolatban vannak a legnagyobb aggályaim, hiszen jelenleg a minimum föld nem lehet több, mint a fellépési határ. Ez a módosítás ebben a formában nem érne el semmit. A minimum föld maximum fölé emelése viszont hogy is mondjam csak, elég "érdekesen" nézne ki.
A másik 4 témát zárom, és próbáljuk ezt egy téma keretén belül megvalósítani.
|
07-12-2007, 14:30
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
- Ne 1800 körnél kezdődjön el a top miatti romlás, hanem toljuk ki 2000 körre, így minden csoportban gond nélkül el lehet lenni, a 2/B-ben is.
- Az idő előrehaladtával egyre jobban romoljon a morál, és a gyújtogatás mértéke is a körönkénti esetleges 1 épületről emelkedjen meg körönként egyre több épület felgyújtására.
- Ne csak házakat és barakkokat gyújtsanak, hanem minden más épületet is, ami az adott országban van.
- Legyen mindenhol minimum föld, ahogy most az A-ban és B-ben van. Ezzel kapcsolatban vannak a legnagyobb aggályaim, hiszen jelenleg a minimum föld nem lehet több, mint a fellépési határ. Ez a módosítás ebben a formában nem érne el semmit. A minimum föld maximum fölé emelése viszont hogy is mondjam csak, elég "érdekesen" nézne ki.
|
- ettől még nem lesz teljesen igazságos, de a minimum cél, azaz hogy a B-ben - ahol második országoknak kényszerűen meg kell haladniuk sok esetben az 1800 kört a topban -, se kelljen egy plusz nehezítéssel megküzdeni, ezzel a megoldással teljesül.
- ,
- ezeket is támogatom, mert a morálromlást azok az országok, akik kellően elszakadtak a mezőnytől, könnyedén kezelik.
- a minimum föld jól működhetne, de azokon csattanna az ostor, akik tényleg egy csúnya vereségbe szaladtak bele. a felvetésben gondolom ezért szerepel a kitétel, hogy a max felhozható föld lehetne a korlát, ami viszont értelmetlenné teszi a javaslatot. ezt tehát egyik formájában sem támogatom
|
07-12-2007, 15:06
|
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by lacqa
- ettől még nem lesz teljesen igazságos, de a minimum cél, azaz hogy a B-ben - ahol második országoknak kényszerűen meg kell haladniuk sok esetben az 1800 kört a topban -, se kelljen egy plusz nehezítéssel megküzdeni, ezzel a megoldással teljesül.
- ,
- ezeket is támogatom, mert a morálromlást azok az országok, akik kellően elszakadtak a mezőnytől, könnyedén kezelik.
- a minimum föld jól működhetne, de azokon csattanna az ostor, akik tényleg egy csúnya vereségbe szaladtak bele. a felvetésben gondolom ezért szerepel a kitétel, hogy a max felhozható föld lehetne a korlát, ami viszont értelmetlenné teszi a javaslatot. ezt tehát egyik formájában sem támogatom
|
a minimumhoz hozzászólva, az ostor azokon csattanna, akik a max föld fölé mentek és leverik őket! lejebb azért könnyedén visszaszerezhető, ha minimum föld alá ütnek. ha feltudsz menni mondjuk 1700hekire G-ben, akkor nem hiszem el ,hogy gondot jelent visszamászni 1445 hekire... ezzel csak azok szivnának akik nagyon magasra mentek fel, és jön valaki aki leveri őket. Illetve a lufi orik, de ez utobbiaknál sztem így van rendjén, nem biztos,hogy kiérdemelt egy lufi nak az hogy feljebb léphessen...
Amúgy támogatom így egészben a javaslatot
07-12-2007, 16:17
|
Member
|
|
|
|
1, A javaslatot nem tartom szükségesnek. Nem hiszem a B ben az A top30 ban mar orszgággal rendelkező emberek ne tudnának 200 kör megoldani. Foleg hoyg a moral meg ot t nem si esik olyan nagyon.
2,3, Ezeket a javaslatokat én is összevonnám aárcsak az előttem szóló. Személy szerint ebben látom a megoldást hogy ne legyenek magasan orik, illetve ha vannak vagy fel akarnak menni akkor legyen mar negativuma is. Aki vitt mar fel orit es elérte a moral maximum esését tudja hogy senkit nem érdekel ez. Nervetségesen egyszerű a házak visszaépítése.Barakk meg nem is kell. A haszon amit itt szerez sokkal több mint amibe ez kerül neki.
4, Ennek se látom szükségességt főleg annka fényében hogy a 2,3 javaslat elég szigorítás lenne.
|
07-12-2007, 19:55
|
Senior Member
|
|
|
|
1. Maximum föld. Bár én kezdtem abba az irányba tapogatózni, elfogadtam, hogy értelmetlen.
2 és 3 szerintem is egybe tartozik, szerintem kell mindkettő. Aki normálisan játszik, annak tutira nem gond a minimum föld újbóli elérése ha esetleg alá is ütik, viszont a földleadás nehezebb.
Szerintem nem okoz gondot ha 2230 a minimum föld 5-ben egy orinak aki 600 hekin léphet. A maradék 1630 hekit lebontja, és üresen átadja a császárnak.
A J.K.Sz topicban voltak még jó ötletek, én azokat se felejteném ki. Gondolok itt a baráti malusra.
A gyújtogatás meg erősödjön.
4. Én továbbra is támogatom, hogy 2k topkör felett romoljon a morál, nem mintha megoldhatatlan helyzet elé állítaná a B-ből fordulni akarókat, hanem mert baromira idegesítő a körönként kapott üzenet, hogy a néped nyugtalankodik... Nem ők tehetnek róla, hogy 2k kört kell B-ben ülni, nem kéne büntetni őket Az se zavarna túlzottan, ha minden csopiban 2k körtől romlana a morál.
|
07-12-2007, 22:00
|
|
Member
|
|
|
|
1.pont:nem megoldhatatlan probléma,Remy irta már a topicban,h kényelmi megoldás maximum.
2,3,4:2,3ez csak látszat megoldás,semmi előre lépés nem lenne ez ügyben.
4:Synkel leirta,h a minimum föld megléte,és ugy kell lebontani pl 600hekire ez már elgondolkodtató,de aki nem aakr lemenni a topbol azzal megint nem oldottunk meg semmit!
Másik topicokban hangoztattuk már, h az igazán megoldás erre az x top kör utánni földvesztés lenne mert azt semmilyen modon nem birja kikerülni a játékos.
Több bezsélgetésböl is kijött érték pl.:x=5000
|
07-12-2007, 22:03
|
Administrator
|
|
Activity: 7%
Longevity: 100%
|
|
Ha valaki aktívan játszik, és márpedig az 5. szint topjában akar játszani, akkor tegye, ne legyen földvesztés. A földvesztést nem támogatom, ezért mint lehetőség fel sem írtam. Bőven elég, hogy szabadság alatt veszít a területéből. Nem kell, hogy még aktív játék mellett is veszítsen.
|
07-12-2007, 22:34
|
Senior Member
|
|
|
|
A földvesztés nekem se tetszik, elég ha nem adhatja le a földet, és a gyújtogatás egy idő után ellehetetleníti az ottlétét.
|
07-13-2007, 12:17
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cyby_
2,3,4:2,3ez csak látszat megoldás,semmi előre lépés nem lenne ez ügyben.
|
Ez miert látszat megoldás ezt nem értem.
Nem az a lényeg hogy valaki ne legyen a topban 4 szer akkor területen, hanem hogy az ebből fakadó előnyök ne érvényesüljenek. Mivan ha 5 ben valaki 4000 hekin van de akkor a gyujtogatas nála hogy olyan mintha 1000 en lenne.
|
07-13-2007, 16:23
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Alba
Ez miert látszat megoldás ezt nem értem.
Nem az a lényeg hogy valaki ne legyen a topban 4 szer akkor területen, hanem hogy az ebből fakadó előnyök ne érvényesüljenek. Mivan ha 5 ben valaki 4000 hekin van de akkor a gyujtogatas nála hogy olyan mintha 1000 en lenne.
|
Akkor ha azt aakrod h olyan erös legyne a gyujtás,h olybá legynem intha 1000hekin legyen akkor mi értelmet adnál annak h felmenjen olyan magasra az adott illetö.Vagy ezt mennyi idő után szeretnétek kirónni rá 5-6-7-8k kör?Vmi tám pontot adjatok!
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|