|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Jónak találod-e ezt az apró módosítást?
|
Igen, jó lenne
|
|
39 |
92.86% |
Nem, fölöslegesnek tartom
|
|
3 |
7.14% |
06-12-2006, 10:13
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Szövetségi karaván
Sziasztok!
Lenne egy javaslatom a karavánnal kapcsolatban:
Sok olyan esetet hallottam, h vki a karaván használata során teljesen véletlenül az összes raktáron lévő anyagát és az összes pénzét küldte át.
Ezeket az esetleges tévedéseket el lehetne kerülni, ha alapértelmezettként, üres lenne a karaván.
Így nem lehetne eltéveszteni, h mennyit szeretnénk küldeni vele, mert 0-ról kéne beállítani a küldeni kívánt mennyiséget, meg SZVSZ időt is meg lehet vele takarítani.
A karaván működését ez nem befolyásolná, de SZVSZ egyszerűbb lenne a használata.
Várom a véleményeket és a szavazatokat.
|
06-12-2006, 10:31
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Az dolog a régi pénzosztáshoz hasonló. Volt hogy az összes (80 milla) pénzemet szétosztottam véletlenül.
Támogatom az ötletet.
|
06-12-2006, 12:14
|
|
Member
|
|
|
|
Ez is felmerült már valahol ha jól emlékeszem, de el is tűnt, ahogy ott is, itt is támogatom az ötletet!
(Igaz hogy a karavánt vissza lehet küldeni, de az elég nagy veszteség már pl 100k rúnánál is....)
|
06-12-2006, 12:55
|
Member
|
|
|
|
Alapovetően támogatom az ötletet, viszont akkor mellette legyen látható hogy mennyi van raktáron az adott cuccból és akkor télleg kényelmi lenne a megoldás
|
06-12-2006, 14:06
|
Banned
|
|
|
|
höhöhö... én is jártam má igy... igaz nem tul bonyolult, csak entert nyomtam és már ment is.... 0 forinttal nem tudtam gabonát sem venni.....
lehet 1 dupla ablakos listával elkerülhető lenne, de nem hiszem hogy ez tul sűrün fordul elő bárkinél is...
|
06-12-2006, 14:21
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Apa
höhöhö... én is jártam má igy... igaz nem tul bonyolult, csak entert nyomtam és már ment is.... 0 forinttal nem tudtam gabonát sem venni.....
lehet 1 dupla ablakos listával elkerülhető lenne, de nem hiszem hogy ez tul sűrün fordul elő bárkinél is...
|
Én se emékszem rá, hogy valaha is elöfordult volna velem, de a legjobb biztonság ha megelözzük a bajt
Mellesleg azért ha jobban belegondolok ez is teljesen haza vághat egy országot, föleg ha a címzett nincs gépközelben és nincs már katona piacod az napra.
Támogatom az ötletet!
|
06-12-2006, 16:16
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
Alapovetően támogatom az ötletet, viszont akkor mellette legyen látható hogy mennyi van raktáron az adott cuccból és akkor télleg kényelmi lenne a megoldás
|
Ilyen típusu módosítást nem merek remélni, mert szerintem mindenki tudja, h mennyi van raktáron és mennyit akar küldeni...de ez is praktikus lenne.
Amit Colony mondott, h teljesen tönkrevághat egy orit....gondoljatok bele, h mi lenne egy tanyafree orival. Csak a segély mentené meg.
Last edited by DearCody; 06-12-2006 at 16:18..
|
06-12-2006, 20:52
|
Senior Member
|
|
|
|
Velem egyszer fordult elő, és csakugyan a segélykerethez kellet forduljak. Részint hogy kaját vegyek, másrészt meg hogy ne essen békapopsi alá a katmorálom zsoldhiány miatt. Valamivel rosszabb mint az éhezés
Ugyanakkor viszont az ilyen jellegű balesetek miatt van ha jól sejtem a segélykeret. Azaz, az ötlet bár tetszik, de nem hiszem, hogy megvalósulna...
|
06-12-2006, 22:04
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Ugyanakkor viszont az ilyen jellegű balesetek miatt van ha jól sejtem a segélykeret. Azaz, az ötlet bár tetszik, de nem hiszem, hogy megvalósulna...
|
Szerintem a segélykeret nem erre való, de jól jön ilyen esetekbe. Én a segélyhez csak a legvégső esetbe nyúlok hozzá, had gyűljön szépen lassan. Én látok esélyt, h megvalósuljon, mert SZVSZ nem igényel nagy munkát és ahogy a szavazás is mutatja sokan szeretnék, bár jó lenne minél több szavazat.
|
06-13-2006, 09:01
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Egyreszt azt mondom, hogy oda kell figyelni, mint a jatekban oly sok helyen!
Az emberi figyelmetlenseget nem feltetlen a jatek modositasaval kell megoldani!!!!
Masreszt meg ha annyira valltoztatni akartok, akkor a %-os megadasi lehetoseg megoldast nyujthat a problemara. Es akkor nem kell megjelolni hogy mennyi van!
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|