|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Általános beszélgetés Hódítós témákban Hódítós témák, amik máshova nem férnek |
01-11-2010, 21:03
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 85%
|
|
Bányák aránya (célzott) fedezésnél + feltárásnál
Sziasztok!
Közvélemény kutat szeretnék ásni az ügyben, hogy ki mit tapasztalt a bányák találati arányával kapcsolatban.
A konkrét ok, amiért nyitom a témát, hogy törpivel 3 szinten keresztül, minimális eltolódásokkal, de ugyanaz a bányatípusom volt mind célzott fedezésnél, mind feltárás esetén bónuszos (a többinél sem volt jelentős változás)
Quote:
Originally Posted by súgó
Minden ország egyedi értékekkel rendelkezik arra vonatkozóan, hogy felfedezéskor milyen arányban milyen lelőhelyet talál. Többnyire van egyfajta lelőhely, amire sokkal nagyobb az esély, mint másra. Szintlépésekkor ezek az arányok eltolódnak, és az új szinten más lelőhely találására lesz nagyobb esélye embereidnek.
|
A súgóból nekem az jön le, hogy erre nagyon kicsi az esély, hisz elvileg szintlépésenként változnia kellene az arányoknak. Viszont megneszeltem, hogy annyira nem kivételes az eset, más is járt már így
Másik dolog ami érdekes, hogy feltárásnál teljesen hasonló arány jött ki, mint fedezésnél. Erről konkrétan a súgó nem ír semmit, úgyhogy érdekelne, hogy más is így tapasztalta, vagy megint csak tök véletlen lett ez így?
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]
www.unimarket.hu
|
01-11-2010, 21:22
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Von
Sziasztok!
Közvélemény kutat szeretnék ásni az ügyben, hogy ki mit tapasztalt a bányák találati arányával kapcsolatban.
A konkrét ok, amiért nyitom a témát, hogy törpivel 3 szinten keresztül, minimális eltolódásokkal, de ugyanaz a bányatípusom volt mind célzott fedezésnél, mind feltárás esetén bónuszos (a többinél sem volt jelentős változás)
A súgóból nekem az jön le, hogy erre nagyon kicsi az esély, hisz elvileg szintlépésenként változnia kellene az arányoknak. Viszont megneszeltem, hogy annyira nem kivételes az eset, más is járt már így
Másik dolog ami érdekes, hogy feltárásnál teljesen hasonló arány jött ki, mint fedezésnél. Erről konkrétan a súgó nem ír semmit, úgyhogy érdekelne, hogy más is így tapasztalta, vagy megint csak tök véletlen lett ez így?
|
jacket keresd meg Behemótban, neki nagy tapasztalata van ebben
|
01-11-2010, 21:24
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Hex
jacket keresd meg Behemótban, neki nagy tapasztalata van ebben
|
Nohát akkor majd megosztja velünk itt (remélem ), külsőn is van regelve, és szokott is írkálni, ha jól sejtem
[SZK] Jetilábnyom (#553158) [1/A]
Raining Blood (2) (#562319) [3/G] [SZ]
Reign In Blood (2) (#592837) [5/W] [SZ]
www.unimarket.hu
|
01-11-2010, 21:40
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 2%
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Von
Nohát akkor majd megosztja velünk itt (remélem ), külsőn is van regelve, és szokott is írkálni, ha jól sejtem
|
Pár accountja már bannolva van, de rendületlen fórumozik más neve alatt.
|
The Following User Says Thank You to Tsobi For This Useful Post:
|
|
01-11-2010, 21:42
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Tsobi
Pár accountja már bannolva van, de rendületlen fórumozik más neve alatt.
|
Első körben Gratulálok neki...:S
Második körben, igen a simán fedezel, ugyanaz az arány mint ami tárva megy. Mi is sokat szívtunk ezzel, hogy elég érdekesen jönnek a termelő épek :S
***Pékek*** (#4247)1/A klán
Arcodba lépek! (2) (#363027) 1/A
Iron (#486000) 2/B
|
01-11-2010, 21:49
|
|
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
nekem anno fém bánya kellett, célzott fedeztem, feltártam.. agyag és kő jött csak. fedeztem simát, 4 bányából kettő fém lett..
01-11-2010, 23:17
|
Senior Member
|
|
|
|
Ezt mar egyszer en is felvetettem, de asszem a valasz az volt, hogy minden ugy mukodik, ahogy a sugoban le van irva. En is ugy vettem eszre, hogy bebetonozodik az, hogy milyen banyat talalsz. A legszembetunobb pelda angolban volt (akkor meg nem volt torpenek ez a feltarasa), srac 99%-ban fatelepet kapott. De _minden_ szinten 5-tol 1-ig. Szoval gondolom egy apro esely van arra, hogy az a 99% ne menjen at masra, de hogy 4bol egyszer sem, azt nemhiszem.
01-12-2010, 00:40
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Ezt mar egyszer en is felvetettem, de asszem a valasz az volt, hogy minden ugy mukodik, ahogy a sugoban le van irva.
|
Erre én is emléxek.
***Pékek*** (#4247)1/A klán
Arcodba lépek! (2) (#363027) 1/A
Iron (#486000) 2/B
|
01-12-2010, 08:10
|
Member
|
|
Longevity: 81%
|
|
nekem sosincs szerencsém, ha törpe vagyok valahol tutira a legolcsóbb cuccok bányái jönnek...
A-ban meg nekem mindig változik melyik bánya jön jobban....hol a fa, hol az agyag, néha a fém....pedig pár ezer hekit fedeztem ott, de mindig másból jön több.
|
01-12-2010, 14:12
|
Senior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by Gabro
A-ban meg nekem mindig változik melyik bánya jön jobban....hol a fa, hol az agyag, néha a fém....pedig pár ezer hekit fedeztem ott, de mindig másból jön több.
|
De ne azt nézd, hogy mondjuk egyszer 10 hektárból lett 2 fém, máskor meg egy se... Többször is csináltam célzottat, meg nagy feltárást, és arányaiban mindig ugyanaz maradt.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|