|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |
03-19-2008, 08:25
|
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 89%
|
|
Sikertelen belépés, mi lehet az oka?
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni, elsösorban Atit, hogy most inditottam uj orit mivel az elsövel szintet léptem.elsöre az uj oriba beengedett lépni,fel is írtam a számát hogy össze kapcsoljam öket, belépek a régi orimba begépelem a számát aztán lépnék vissza az uj oriba erre nem enged be, belépési hibákat meg, elirt jelszo, elirt felhasználo név meg ilyeneket ír pedig leirtam mindent egy lapra hogy még véletlenül se járjak igy. mit tehetek ilyenko?? Válaszodat elöre is köszönöm.
03-19-2008, 08:35
|
Administrator
|
|
Activity: 7%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by cipu
Sziasztok. Azt szeretném kérdezni, elsösorban Atit, hogy most inditottam uj orit mivel az elsövel szintet léptem.elsöre az uj oriba beengedett lépni,fel is írtam a számát hogy össze kapcsoljam öket, belépek a régi orimba begépelem a számát aztán lépnék vissza az uj oriba erre nem enged be, belépési hibákat meg, elirt jelszo, elirt felhasználo név meg ilyeneket ír pedig leirtam mindent egy lapra hogy még véletlenül se járjak igy. mit tehetek ilyenko?? Válaszodat elöre is köszönöm.
|
A leggyorsabb módja a belépésnek, ha lekéred az új ország adatait az e-mail címedre. Címlap, "Ha elfelejtetted a jelszavad, vagy felhasználói neved, kattints ide!" link a belépési mező alatt, e-mail címed beírása, és kattintás a "Mehet" gombra.
Elképzelhető, hogy hosszabb felhasználói nevet és/vagy jelszót adtál meg, mint ami megengedett, vagy olyan speciális karaktert használtál valamelyik belépési adatodban, ami biztonsági okból el lett távolítva (ez igen ritka, általában csak azoknál jön elő, akik direkt próbálkoznak ilyesmivel). A jelszóemlékeztető ilyenkor az ideális megoldás.
|
03-19-2008, 08:38
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Bocsánat, hogy belekontárkodom, de kb fél évvel ezelőtt próbáltam regisztrálni olyan országot, amiben különleges karakter volt (a nevében is, felhasználó nevében is), és nem engedte regisztrálni. Úgyhogy szerintem más a hiba. A többit meg nem ismételem.
|
03-19-2008, 08:42
|
Administrator
|
|
Activity: 7%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Bocsánat, hogy belekontárkodom, de kb fél évvel ezelőtt próbáltam regisztrálni olyan országot, amiben különleges karakter volt (a nevében is, felhasználó nevében is), és nem engedte regisztrálni. Úgyhogy szerintem más a hiba. A többit meg nem ismételem.
|
A belépéshez a felhasználói nevet és a jelszót kell megadnod. Amikor belépsz, akkor semmi formában nem írod be az országnevet, így annak a belépési folyamathoz semmi köze.
|
03-19-2008, 08:42
|
|
Junior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Köszi a gyors választ Ati )most már minden oké ))
03-25-2008, 18:20
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A belépéshez a felhasználói nevet és a jelszót kell megadnod. Amikor belépsz, akkor semmi formában nem írod be az országnevet, így annak a belépési folyamathoz semmi köze.
|
A felhasználónevet is megemlítette (tehát abba is volt speciális karakter), és annak van köze a belépéshez
De egyébként ha jól vettem ki a szavaiból, nem ez volt a lényeg...
De inkább csöndbenmaradok
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|