Quote:
Originally Posted by Dave
szerintem csak egy faj legyen a hódítóban, akkor aztán nem lennének ilyen problémák, hogy melyik a legjobb....
és egyből kicsit érdekesebb lenne a játék, mer mindenki az óriást, elfet indítja, és igen egyhangú. mindenki másra vár, hogy támadjon...
kb olyan mint a forma egy volt pár éve... volt a ferrari, meg a többiek.
ittvan az óriás meg a többiek...
ha egy faj lenne, akkor derülne ki igazából, hogy ki mit tud...
|
Mit érne az akkor mégjobban ugyanaz lenne az egész...
Nem hiszem,hogy sokat használna az:PMIvel most egy gnom nem bír beütni egy kb ugyanannyira kiélezett gnomot (tegyük fel elit+ijas az a gnom amelyik védekezik)oráisnál detto elfnél is ugyanolyan faj nem birja a másikat beütni(kivétel az ork)
és ezért van ott az ork az beütheti mindegyiket ....
Meg nem teljesen igaz,hogy az oriás a legjobb szerintem
(persze varisnak igen a legjobb)
Gnóm nagyobbat üt nagyobbat véd
Ork sokkal nagyobbat üt
Elf nagyobbat véd sokkal
Kifejezett elönye semmire nincs se támadás se védelem jó az igaz van egy kis elönye a kocmsákon de nem mindig lehet azon annyit sporolni mivel ha 4-en lopják már ő is megérzi:P
Oriás elég biztonságos faj de nem a legerösebb mert ork,gnom simán nagyobbat üt:P
Na meg a témára is válaszolok már:legjobb faj olyna nincs adothelyzetben legjobb olyan van de midnig legjobb nincs.Ha támadni kell ork,de ha már kisérnek vissza akkor de jó lenne egy elf
Elkezdtek lopni de jó lenne oriásnak lenni.
Ezért aztmondom a gnom az elég jó de nem a legjobb
Mivel az egy jó középút
Ütésben jó viszonylag ,védekezni 10%tornyos ijjal már nem rossz.Tekit nem tudnak tőle lopni elég jó dolog az is
Ugyhogy az egy arany középút a hadisoknak.
perzse aki ütőgép akar lenni annak: ork aki nem szereti ha lopják: oriás és aki igazán nagy védelmet akar:elf (bár azt nem igazán szeretem én)