|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |
11-05-2006, 13:57
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Több Hódító egyszerre
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne, hogy futhat-e több Hódító egyszerre?
És, hogy ha 2 Hódító futna akkor azért nem jár Anarch (leginkább ettől félek )
PL: van 2 országom az egyik a 5ösbe a másik 4esbe és elég nyűgős ki be lépegetni, hogy lássam mi történt a másik oriban.
Természetesen az országok össze vannak kapcsolva.
|
11-05-2006, 14:01
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Az internet explorer vmelyik tipusa, esetleg vmilyen pluginnal bovitve asszem birja egy ideig, hogy nem kavarodnak ossze az ablakok.
Arra azert figyelj, hogy neha lepjel be vagy ki az oridba, mert egy ido utan az orszagod megall a fejlodesben, mert a rendszer nem erzekeli hogy beleptel volna. igy naponta 2-3x egy be-ki lepest erdemes csinalni.
|
11-05-2006, 14:11
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Futtass 2 bőngészőt, pl Firefox és O/A igy csak böngészt kell váltanod a tálcán és megvan oldva a gondod.
|
11-05-2006, 14:13
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
Az internet explorer vmelyik tipusa, esetleg vmilyen pluginnal bovitve asszem birja egy ideig, hogy nem kavarodnak ossze az ablakok.
Arra azert figyelj, hogy neha lepjel be vagy ki az oridba, mert egy ido utan az orszagod megall a fejlodesben, mert a rendszer nem erzekeli hogy beleptel volna. igy naponta 2-3x egy be-ki lepest erdemes csinalni.
|
Szecsa ez mi? IEvel kakaós 36órája nyitva van és él és virul
Háát amikor aktívan anarhoztam, akkor általában 20-40ablak volt nyitva, nálam harminctól akadt de mindig csak egy ablak
Azért, hogy két saját orid meg van nyitva amik össze vannak kötve azért nem jár anarh
mégvalami: mozillával akad, mást én nem használok.
|
11-05-2006, 14:17
|
Member
|
|
|
|
Akkor még egy kérdésem lenne
kipróbáltam Firefoxban, hogy mindkét orim meglegyen de az egyiket a másikhoz igazította
mindenképp 2 külön böngésző kell , hogy láthassam mindkét orim?
(IE-t nemszeretem)
|
11-05-2006, 14:20
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by demian
|
Nem van más megoldás is...
Quote:
(IE-t nemszeretem)
|
...ez van
lehet szeretni vagy nemszeretni de többorizni jó
|
11-05-2006, 15:28
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Akkor még egy kérdésem lenne
kipróbáltam Firefoxban, hogy mindkét orim meglegyen de az egyiket a másikhoz igazította
(IE-t nemszeretem)
|
Nem kell két böngésző. Sőt, esetedben egyszerű a dolog, mert csak két oriról van szó.
Itt már egyszer leírtam a lényeget:
http://forum.queosia.com/showpost.ph...&postcount=484
11-05-2006, 17:05
|
Member
|
|
|
|
köszi szépen, ez így tökéletes lesz
|
11-05-2006, 19:35
|
Administrator
|
|
Activity: 7%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
|
Tudtommal mindegyik verziója alapból képes erre.
Annyi a trükkje, hogy nem az "új ablak" menüponttal kell új ablakot csinálni, hanem újra el kell indítani a böngészőt. Megjelenésre teljesen egyforma lesz a kettő, ez esetleg megtévesztő lehet, de míg az első verzióban mindig csak az utolsó belépés fog minden ablakban látszani, addig az utóbbiban (új explorer indítása) mindegyikben megmarad az, amibe ott beléptél.
|
11-05-2006, 19:42
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Tudtommal mindegyik verziója alapból képes erre.
Annyi a trükkje, hogy nem az "új ablak" menüponttal kell új ablakot csinálni, hanem újra el kell indítani a böngészőt. Megjelenésre teljesen egyforma lesz a kettő, ez esetleg megtévesztő lehet, de míg az első verzióban mindig csak az utolsó belépés fog minden ablakban látszani, addig az utóbbiban (új explorer indítása) mindegyikben megmarad az, amibe ott beléptél.
|
a biztonsági beállításoktól is függ.. nekem pl nem megy:) konkrétan nem tudom mit kell enyhíteni hozzá hogy menjen, majd egyszer elszórakozom vele és kiderítem
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|