|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
02-15-2007, 23:49
|
Member
|
|
Activity: 7%
Longevity: 99%
|
|
Csak saját gépről való belépés az országokba opció
Sziasztok!
Egy sajnálatos esemény kapcsán felmerült az ötlet bennem hogy lehetne a biztonságnál egy ilyen opció hogy csak a saját gépemrőlvagy gépeimről tudjak belépni az országaimba gondolom a hálokártya azonosítója alapján ezt simán megoldható lenne,de minden ötletre vevő vagyok ezzel kapcsolatban
Természetesen kikapcsolható lenne hogy elutazás esetén is játszhass
Last edited by Serg; 02-15-2007 at 23:55..
|
02-15-2007, 23:58
|
Member
|
|
Activity: 0%
|
|
Az első gondolatom az volt, hogy a múltkoriban vártam vkire, s közben, hogy ne fagyjak meg beültem egy netkávézóba, s hódítóztam. Ez a lehetőség így gyakorlatilag ki lenne lőve, mint hogy az is, hogy ha nem vagyok otthon, sem suliban, de gáz van, akkor gyorsan vhova bekéreckedjek netezni. S mi van a mobiltelefonosokkal, waposokkal?
A pozitív oldala viszont, hogy nem 20an visznek egy orit, s gátolja a feltörés lehetőségét.
Most így pro - kontra ennyi jutott eszembe ezzel kapcsolatban, alapvetően nem rossz a cél, de vhogy ezt még tovább kéne fejleszteni. Bár lehet hogy csak magamból indultam ki, így ez ritkán lenne bekapcsolva nálam.
Last edited by Arrakis; 02-16-2007 at 00:00..
|
02-16-2007, 00:02
|
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Végülis, ha csak opcióként lenne benne a játékban és ennek többen szükségét is érzik, akkor én támogatom, amennyiben megvalósítható..
Bár nem tudom, hogy ebben az esetben például wapról elérhető lenne az ország? vagy onnan sem.. ? Hogy ha bármi történik ami miatt az adott gépről nem tudsz belépni, akkor mit csinálsz?
.. jól van mire beírtam már Arra uezeket megkérdezte.. pfff...
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|
02-16-2007, 00:03
|
Member
|
|
|
|
Ha emlékezetem nem csal volt már egy hasonló javaslat, ami valami olyasmiről szólt, hogy kiválaszthatsz teszem azt 3 IP-címet és csak arról tudsz belépni...
A javaslat megbukott.
Kb az időtájt lett az ip azonosító.
|
02-16-2007, 00:10
|
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Nekem tetszik az ötlet opcióként, mint kiválasztható, de mondjuk vannak olyan emberek, mint pl egyik haverom aki legalább 4-5helyen lép fel az orijába (suli, haver, apjánál, anyjánál, meg stb.) de mindenkép támogatom
02-16-2007, 00:14
|
Member
|
|
|
|
|
02-16-2007, 00:19
|
Member
|
|
|
|
Mivel több gépet illetve azonosítót megadhatsz így gondolom ezzel a lehetőséggel többen is élnének és amikor tudom hogy wapolni vagy idegen gépre megyek feladom a biztonságomat és kikapcsolom ezt az opciót,de az év nagyrészében biztonságban vagyok illetve lennék.
|
02-16-2007, 00:23
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cece
|
Ott Ip alapján történő azonosításról van szó itt meg más azonosítót használnánk pl a hálokártyának is van olyan azonosítója ami nem megváltoztatható
|
02-16-2007, 00:23
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Serg
Mivel több gépet illetve azonosítót megadhatsz így gondolom ezzel a lehetőséggel többen is élnének és amikor tudom hogy wapolni vagy idegen gépre megyek feladom a biztonságomat és kikapcsolom ezt az opciót,de az év nagyrészében biztonságban vagyok illetve lennék.
|
És mi van akkro, ha az történik ment nekem tegnap? Meghalt a netem, telefon a szolgáltatónak, nem tud csatlakozni a gépem. Filóznak meg miunjden nincs megoldás. Gó a szolgáltatóhoz a modemmal. Mire leértem + 20bejelentés. Mégis náluk volt a gond az IP címekkel. Volt akik másik Ip-t kaptak (nekem asszem maradt a régi), de mi van ha én is másikat kapok?
Könyörgés Atinak, hogy engedjen be az orimba?
|
02-16-2007, 00:25
|
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Cece
És mi van akkro, ha az történik ment nekem tegnap? Meghalt a netem, telefon a szolgáltatónak, nem tud csatlakozni a gépem. Filóznak meg miunjden nincs megoldás. Gó a szolgáltatóhoz a modemmal. Mire leértem + 20bejelentés. Mégis náluk volt a gond az IP címekkel. Volt akik másik Ip-t kaptak (nekem asszem maradt a régi), de mi van ha én is másikat kapok?
Könyörgés Atinak, hogy engedjen be az orimba?
|
attól hogy az IP-d változik a hálókártya száma még nem
The Silent Enigma (#186138)
DugóTündér (#580934)
Goth*Angel (#156003)
MalloryKnox (#62)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|