|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
06-10-2020, 19:55
|
Senior Member
|
|
Activity: 1%
Longevity: 93%
|
|
Szövetségek együtt haladásának könnyítése
A javaslat annyi lenne, hogy azon szövetségekhez hasonlóan, ahol több országnak kell a top 1, azok a szövetségek is együtt tudjanak haladni, ahol a tagok top %-os követelménye miatt kell az első hely. Tehát ne vegye figyelembe a rendszer a szövetségeseket ezekben az esetekben (akár plusz vip-körök árán).
|
The Following 2 Users Say Thank You to J.Ati For This Useful Post:
|
|
06-12-2020, 16:13
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Originally Posted by J.Ati
A javaslat annyi lenne, hogy azon szövetségekhez hasonlóan, ahol több országnak kell a top 1, azok a szövetségek is együtt tudjanak haladni, ahol a tagok top %-os követelménye miatt kell az első hely. Tehát ne vegye figyelembe a rendszer a szövetségeseket ezekben az esetekben (akár plusz vip-körök árán).
|
9+ szemeseknél sem kell plusz vip-et fizetni, ezt a részét nem támogatom, a többi részét viszont maximálisan.
|
06-12-2020, 16:52
|
Junior Member
|
|
Longevity: 71%
|
|
Quote:
|
Én támogatom.
Akár plusz VIP köröket is hajlandó vagyok áldozni a topban való együtt haladás érdekében.
Régóta játszom és nekem megér ennyit ez a játék.
|
06-12-2020, 17:18
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
|
Lehetne annyi könnyítés, hogy menjen a top kör, de ezeknek az országoknak szintenként plusz top kör szükséges.
5. 336
4. 436
3. 536
2. 636
Vagy hasonló. Meg mindig gyorsabb a haladás mint 336 336 336 körrel.
|
06-12-2020, 17:22
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by milanvik
Én támogatom.
Akár plusz VIP köröket is hajlandó vagyok áldozni a topban való együtt haladás érdekében.
Régóta játszom és nekem megér ennyit ez a játék.
|
Én nem. Ne menjünk el arra amikor vki azért élvez előnyt mert több pénze van a játékra. Van ilyen játék már bőven nem kell még egy a gazdag hülyéknek....
|
The Following User Says Thank You to Pool For This Useful Post:
|
|
06-12-2020, 17:47
|
Junior Member
|
|
Longevity: 71%
|
|
Quote:
Originally Posted by Pool
Én nem. Ne menjünk el arra amikor vki azért élvez előnyt mert több pénze van a játékra. Van ilyen játék már bőven nem kell még egy a gazdag hülyéknek....
|
Én nem vagyok gazdag hülye ! Csak nagyon szeretem ezt a játékot!
És támogatnám a javaslat minél előbbi pozitív elbírálását!
|
06-12-2020, 17:52
|
Senior Member
|
|
Activity: 1%
Longevity: 93%
|
|
Quote:
Originally Posted by Pool
Lehetne annyi könnyítés, hogy menjen a top kör, de ezeknek az országoknak szintenként plusz top kör szükséges.
5. 336
4. 436
3. 536
2. 636
Vagy hasonló. Meg mindig gyorsabb a haladás mint 336 336 336 körrel.
|
Így kb. ott vagyunk amit én javasoltam. Plusz körök eltöltése szóval akár plusz vip köröket is levehetne a rendszer azzal a szisztémával amit te írtál.
A topban eltöltött időn nem változtatnék.
|
06-12-2020, 18:07
|
Member
|
|
Longevity: 86%
|
|
Quote:
Így kb. ott vagyunk amit én javasoltam. Plusz körök eltöltése szóval akár plusz vip köröket is levehetne a rendszer azzal a szisztémával amit te írtál.
|
A mostani helyzethez képest az is előrelépés lenne. De akár plusz vippel, akár plusz vip nélkül, akár plusz topban töltött idővel lenne megoldva, legyen ugyanez a 9+ szemeseknél is. Gondoljátok el, 8. szemig fizetsz/több időt töltesz el top-ban, 9. szemtől meg könnyítés van ehhez képest? Ez lenne az a bizonyos "megnyertem a játékot"?
|
06-12-2020, 18:07
|
Member
|
|
Longevity: 81%
|
|
Quote:
|
Nem egészen ott vagyunk, mert ha már nem vonja le a rendszer a köröket a kiesés miatt, úgyis bentebb vagyunk. Szóval nekem Pool javaslata is megfelelne, kis finomítással.
Rheia (#556175)
|
06-13-2020, 01:54
|
Administrator
|
|
Activity: 3%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
(akár plusz vip-körök árán).
|
Nem gondolnám ezt VIP-hez kötni.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|