|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |
View Poll Results: Számítanak-e az egységek a védésnél?
|
Nem számítanak védésnél.
|
|
3 |
30.00% |
Számítanak védésnél még így is.
|
|
4 |
40.00% |
Nem tudom hogyan lehet felismerni ezeket az orikat, így nem foglalok állást.
|
|
3 |
30.00% |
12-06-2007, 19:59
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Passzív - de aktív országok
Sziasztok!
Lehet én vagyok béna, de nem találtam választ a következő kérdésre:
Ha nem lépünk be egy országba 2 hétig akkor megáll benne az idő. Nincs rajta varázslat, nem éhezik, nem csökken a morálja akármennyi ütést kap. Ez idáig oké is. Nem hat rá a vihar és szárazság, de az emberlopás igen. A kérdés a következő: bár az emberlopás feltűnik a gömbön, az egységet ugye nem vándorolnak el, mert nem történik kv nála. Az emberhiány miatt elvileg leált épületben lévő egységek számítanak-e védekezésnél?
|
12-07-2007, 01:28
|
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by pepa
az egységet ugye nem vándorolnak el, mert nem történik kv nála.
|
Ha ez tényleg így van, akkor én most tanultam valami újat... Bár bevallom ilyen helyzettel még nem találkoztam
Satovári Klán (#327287)
|
12-07-2007, 01:33
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
ez stimmel. valóban van ilyen helyzet. de a kérdésedre tapasztalati úton nem tudok válaszolni, csak logikailag.
szerintem igen, mert kevesebb ember van és esetleg a torony nem működik, ami okozhat kisebb védelmet.
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|
12-07-2007, 09:58
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Sajnos én már voltam ilyen helyzetben. Azt hittem, hogy szabira raktam az országom és amikor vissza mentem, akkor ért az arcúlcsapás. Az embereim 1/4 maradt meg, csak a barakkok müködtek és a templomok.
Lopni biztosan tudtak egy ideig, mert azzal volt tele az esménylistám. Az ütést nem tudom, mert azzal nem próbálkoztak.
A védelemnél szerintem ugyanazok a szabályok érvényesek ilyenkor is mint normál esetben,csak a müködő épületek vesznek részt.
|
12-07-2007, 10:56
|
|
Member
|
|
|
|
Tudtommal meg 2 hét után kiesik a pontlistából az ori, így szerintem (!!) hozzá se lehet nyúlni. De tapasztalatom nincs ezügyben. :-)
Négy: üss, ha muszáj!
Öt: tartsd a várat!
Hat: védd a társad!
Hét: tiéd a hit!
Nyolc: a zászlót vidd!
Egészséges Fejbőr : Skinhead nyolcparancsolat
|
12-07-2007, 11:01
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 90%
|
|
Szerintem sem lehet hozzányúlni miután kiesett a pontlistából. Viszont azt nem tudom, hgoy ez olyan-e mint a szabi, tehát ha kiküldöm a sereget, amíg bent van, de közben kiesik, mert a tulaj nem lép be, akkor mi van? Szerintem akkor számítanak ezek a dolgok. De miután kiesett, utána tuti nem lehet ütés indítani felé. Akkor se ha tudod a sorszámát.
|
12-07-2007, 18:44
|
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
Quote:
Originally Posted by Arwyl szelleme
Tudtommal meg 2 hét után kiesik a pontlistából az ori, így szerintem (!!) hozzá se lehet nyúlni. De tapasztalatom nincs ezügyben. :-)
|
Quote:
Originally Posted by [HTPA]GeeForce
Szerintem sem lehet hozzányúlni miután kiesett a pontlistából. Viszont azt nem tudom, hgoy ez olyan-e mint a szabi, tehát ha kiküldöm a sereget, amíg bent van, de közben kiesik, mert a tulaj nem lép be, akkor mi van? Szerintem akkor számítanak ezek a dolgok. De miután kiesett, utána tuti nem lehet ütés indítani felé. Akkor se ha tudod a sorszámát.
|
Miből gpndolom, hogy megállt az idő benne: gömb kv előtt és után: 95 %katimorál 2 nyillal le és 97%-os foglalkoztatottságról -4000-re ment és nem történt semmi, másnap megint gömb és a helyzet ugyan az. -4000 néphiány és a 95% morál 2 nyillal le.
|
02-03-2008, 11:14
|
|
Member
|
|
|
|
Nem szép dolog ijet ütni de én megtettem azt nem tudom hogy számít-e vagy nem de szerintem nem. mindenestre egyszer régen csunya koromban szövimmel szana szét ütötünk egy ilyen orit le is toltak minket érte rendesen. és ki is vetteék a pont listából.
|
02-03-2008, 11:23
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by laziga
csunya koromban
|
Sose voltál szép
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|