|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, vagy kérdésed van |
03-26-2010, 16:30
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 78%
|
|
kilépés/belépés után az áldozás újra indul?
Sziasztok!
Feláldoztam kb. 20 cuccot és kiléptem a játékból. Mikor beléptem és újra elkezdtem áldozni csalódottan láttam, hogy a számláló újra indul.
Ez direkt van így vagy pedig egy hiba?
|
03-26-2010, 16:39
|
Administrator
|
|
Activity: 7%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Fanatixxx
Sziasztok!
Feláldoztam kb. 20 cuccot és kiléptem a játékból. Mikor beléptem és újra elkezdtem áldozni csalódottan láttam, hogy a számláló újra indul.
Ez direkt van így vagy pedig egy hiba?
|
Nem hiba, egy játékmenet alkalmával kell összegyűjteni a bónuszhoz a feláldozott tárgyakat.
|
03-29-2010, 10:05
|
Member
|
|
Longevity: 81%
|
|
Nem lenne szerencsésebb, ha nyitnál egy MUD-os kérdések tpoicot, és akkor nem lenne 50 db 2hsz-es topic?
csak kérdezem...
|
03-29-2010, 10:16
|
Administrator
|
|
Activity: 7%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Gabro
Nem lenne szerencsésebb, ha nyitnál egy MUD-os kérdések tpoicot, és akkor nem lenne 50 db 2hsz-es topic?
csak kérdezem...
|
Jó ez így, legalább lehet tudni, hogy miről van szó.
Akit a mud témakör nem érdekel, az úgyis ki tudja kapcsolni az egészet, és semmit nem lát belőle.
|
04-01-2010, 21:40
|
Junior Member
|
|
Longevity: 78%
|
|
Quote:
Originally Posted by Gabro
csak kérdezem...
|
Mi a baj ezzel? A fórum teljesen átlátható a jól feltett kérdések alapján. Ha valakit nem érdekel a válasz nem lép be, de akit igen az legalább gyorsan megtalálja itt. Nem kell 1000 hsz-t átnyálazni aminek a fele OFF. Én magam is sok olyan témát olvasok ami eleinte érdekel a címe miatt csak sajnos sok esetben azt tapasztalom, hogy oldalakon keresztül megy az Offolás. Egy általad javasolt topicnak is gyanítom ez lenne időnként a sorsa. Ez viszont teljesen rendben van. Egy kérdés - egy válasz...
|
04-02-2010, 07:51
|
Member
|
|
Longevity: 81%
|
|
Quote:
Originally Posted by Fanatixxx
Mi a baj ezzel? A fórum teljesen átlátható a jól feltett kérdések alapján. Ha valakit nem érdekel a válasz nem lép be, de akit igen az legalább gyorsan megtalálja itt. Nem kell 1000 hsz-t átnyálazni aminek a fele OFF. Én magam is sok olyan témát olvasok ami eleinte érdekel a címe miatt csak sajnos sok esetben azt tapasztalom, hogy oldalakon keresztül megy az Offolás. Egy általad javasolt topicnak is gyanítom ez lenne időnként a sorsa. Ez viszont teljesen rendben van. Egy kérdés - egy válasz...
|
ok, igazad van, csak kérdeztem
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|