|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |
01-31-2006, 12:20
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
MF-ként meddig lehet eljutni?
Sziasztok!
Meg kezdo vagyok ezert lehet, hogy idiota a kerdes: MF vagyok es most keszulok szintet lepni a 4-be. Meddig folytathatom MF-ként, melyik az a szint, ahol mar egyedul nem megy? Nekem nagyon jo igy es amig nem muszaj addig nem szeretnek szovibe lepni!
Elore is koszi
|
01-31-2006, 12:25
|
Guest
|
|
|
|
Szia.
Az, hogy meddig maradsz magányos farkas csak rajtad múlik. Van olyan aki magányos farkasként játszik és nem is áll szándékában szövetséget kötni. Te is, ha úgy szereted, akkor maradj magányos farkas. Ha véletlenül megakadsz vagy rádszáll egy szövetség, nem kell rögtön felrúgnod azt amit szeretsz. Magányosként valószínüleg lesznek kellemetlen élményeid, de ha te így szereted akkor átvészelheted a nehéz időszakokat.
|
01-31-2006, 12:30
|
Administrator
|
|
Activity: 7%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Isty
Sziasztok!
Meg kezdo vagyok ezert lehet, hogy idiota a kerdes: MF vagyok es most keszulok szintet lepni a 4-be. Meddig folytathatom MF-ként, melyik az a szint, ahol mar egyedul nem megy? Nekem nagyon jo igy es amig nem muszaj addig nem szeretnek szovibe lepni!
Elore is koszi
|
Muszájnak sose muszáj. A legfelső szinten ugyan kötelező a szövetség, de az lehet akár 1 fős is, ami végülis egyenértékű a lenti MF-fel.
Ettől függetlenül szövetségben haladni időnként sokkal jobb, könnyebb egy-egy támadásnak ellenállni, vagy visszatámadni.
Persze rossz szövetségesekkel kifejezetten negatív hatású lehet, úgyhogy senkire se akarom erőltetni a szövetséget. Egy jó szövetség ellen nem sok esélyed van MF-ként sehol, még az 5. szinten sem. De ettől maradhatsz MF, csak a nyert csatáid száma lehet adott esetben kevesebb, mint egy jól összehangolt szövetségben.
|
01-31-2006, 12:35
|
Guest
|
|
|
|
Koszi a tanacsokat!
Vajon melyik fajjal lehet a legtovabb birni MF-ként?
Vajon az 1/A-ban ki lehet birni egyedul??? (bar tudom ez meg nagyon messze van).
|
01-31-2006, 12:40
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Üdv,
nem csak fajtól függ ez, hanem hogy milyen módszerrel haladsz előre a listán és próbálsz meggazdagodni. Persze ezt befolyásolhatja a fajod, így ha meg akarod húzni magad, olyant válassz, amely jól termel, kereskedik, magas a védelme, és ne olyat, amelynek az erőssége a másokból való haszonhúzás
|
01-31-2006, 12:47
|
Member
|
|
|
|
1/a egyedül nehéz - ha nem voltál még szöviben akkor a szövi is furcsa és problemás dolog ,
nem biztos hogy ott kéne megszokni ha feljebb kerülsz 1 másik orit inditva szoktathatod magad a szövitagság "nyügeihez" és elönyeihez
|
01-31-2006, 12:53
|
Guest
|
|
|
|
"Vajon melyik fajjal lehet a legtovabb birni MF-ként?"
Erre a kérdésre nem tud egyvalaki válaszolni neked, hisz mindenki a maga választott faját dícséri. Szerintem a legjobb faj a gnóm vagy óriás, de az elf is, faji varázslata és védelmi bónusza miatt, jó védekező ország lehet.
|
01-31-2006, 12:54
|
|
Member
|
|
|
|
Mindenképp szövit javaslok alsóbb szinteken is, ha másért nem, hogy tanulj, vagy tanuljatok egymástól:-) Ha ragaszkodsz az mf-hez lent is, akkor légy csendes, szerény, visszahúzódó elf, gnóm vagy törpe:-) Ha nem gnóm, akkor találd ki, hogy véded meg a tekercseidet is:-D
|
01-31-2006, 12:56
|
Guest
|
|
|
|
Ezért javasoltam Davalon az óriást is mint fajt, hiszen az óriás faji varázslata nagyon hatékony a tolvajokkal szemben. És nem csak a tekercseket védi, hanem a raktárakat és a varázslókat is.
|
01-31-2006, 12:59
|
|
Member
|
|
|
|
úgy van, kiváló az óriás:-)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|