|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |
12-25-2009, 17:53
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 93%
|
|
Top körök - szabadság alatt?
Sziasztok!
Én úgy tudom, hogy szabadság alatt a top körök csökkennek, és a súgóban is ezt olvasom. De az elmúlt pár hétben, már másodszorra jövök vissza úgy szabadságról, hogy nem csökkent a top köröm. Az egyik egy 4 napos, a másik több mint egy egész hetes szabadság volt. Az egy hetes szabadság alatt az összes körnek el kellett volna, hogy fogyjon tudtommal, mivel bőven 336 alatt volt (emiatt nem tudok még lépni, és ezelőtt sem tudtam), de ez nem történt meg.
Mit néztem el??
|
12-25-2009, 17:55
|
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Ha kiesel a topból, csak akkor fogynak a topköreid.
Tehát ha a topban szabizol, nem csökkennek a topköreid. De ha topon kívül szabizol, vagy szabi közben kiesel, akkor csökkenni fog.
|
The Following User Says Thank You to Andrew For This Useful Post:
|
|
12-25-2009, 17:57
|
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dus
Sziasztok!
Én úgy tudom, hogy szabadság alatt a top körök csökkennek, és a súgóban is ezt olvasom. De az elmúlt pár hétben, már másodszorra jövök vissza úgy szabadságról, hogy nem csökkent a top köröm. Az egyik egy 4 napos, a másik több mint egy egész hetes szabadság volt. Az egy hetes szabadság alatt az összes körnek el kellett volna, hogy fogyjon tudtommal, mivel bőven 336 alatt volt (emiatt nem tudok még lépni, és ezelőtt sem tudtam), de ez nem történt meg.
Mit néztem el??
|
A top30%-ban eltöltött idő 1 körrel nő minden körben, amikor a felső 30%-ban benne van országod. Ha innen kiesik, akkor körönként 3 kört csökken - szabadság alatt is!
|
|
12-25-2009, 18:09
|
Administrator
|
|
Activity: 20%
Longevity: 100%
|
|
Csak akkor csökken, ha kiesel a top30%-ból (vagy amennyi százalék épp aktuális). Ez csökken akkor is, ha játékban vagy, és akkor is, ha szabin.
Ha bennevagy a top30%-ban, akkor játékban töltött idővel növekszik, szabi alatt nem csinál semmit.
|
The Following User Says Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|
12-25-2009, 18:10
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Okés, köszi mindenkinek. Akkor csak félreértettem a súgót. De már ok.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|