|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
PC (hardver, szoftver, játékok stb.) Minden, ami számítógép. Kedvenc játékod megbeszélése, segítségkérés hardverügyben stb. |
03-11-2009, 20:45
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
outlook express
tapasztalt(abb) felhasználók segítségét kérem.
egyre több és több e-mail címem lett az idő haladtával és egy tanácsra megpróbálom használni ezt a programot.
a freemailhez találtam leírást hogy kell olvasni, át is tetettem a 2000 e-mailt. hotmailt viszont nem tudom, mert nem engedik. kerestem-kutattam, de nem találom a hotmailen belül hol lehetne az oda érkező leveleket átirányítani mondjuk a freemailre, hogy onnan automatikusan az outlookba érkezzen, hogy könnyebben tudjam olvasni.
a másik probléma a frissítés. lehet én vagyok a buta (ami sanszos), mert csak F5 gomb lenyomásával frissítgetni. néztem settings alatt, ott sem találtam. hogyan tudom automatikussá tenni a frissítést ill. azt beállítani, hogy ha jön egy új e-mail, akkor azt jelezze nekem bal alul?
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|
03-11-2009, 23:28
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Grabi
egyre több és több e-mail címem lett az idő haladtával és egy tanácsra megpróbálom használni ezt a programot.
a freemailhez találtam leírást hogy kell olvasni, át is tetettem a 2000 e-mailt. hotmailt viszont nem tudom, mert nem engedik. kerestem-kutattam, de nem találom a hotmailen belül hol lehetne az oda érkező leveleket átirányítani mondjuk a freemailre, hogy onnan automatikusan az outlookba érkezzen, hogy könnyebben tudjam olvasni.
a másik probléma a frissítés. lehet én vagyok a buta (ami sanszos), mert csak F5 gomb lenyomásával frissítgetni. néztem settings alatt, ott sem találtam. hogyan tudom automatikussá tenni a frissítést ill. azt beállítani, hogy ha jön egy új e-mail, akkor azt jelezze nekem bal alul?
|
tudomásom szerint nem lehet a hotmailt az outlok expressel nézni, csak ha fizetsz érte.
Gyulaword (#79796)
|
03-12-2009, 07:13
|
Member
|
|
Longevity: 93%
|
|
Grabi, én is ajánlok valamit:
Mozilla Thunderbird (amit tesóm használ és bőven elvan a napi 100 mailjával), és Pegazus Mail, amit meg én használok és ha Nekem jönne ennyi, akkor ellenék vele
Outlook express-t sose szerettem...
|
03-12-2009, 07:16
|
|
Senior Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Megint megcsillogtatnám egy kicsit a számtechtudásom: elmagyarázná valaki,hogyan lehet freemail-nál (esetleg még mailbox-nál) beállítani,hogy Outlook-ra menjenek a mailok? Előre is köszönöm!
|
03-12-2009, 10:33
|
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Grabi
|
Eszközök / Beállítások / Levelezés beállításai / Küldés/Fogadás
Itt tudod beállítani az automatikus letöltést, remélem erre gondoltál.
Egyébként, ha nem kell szinkronizálnod semmilyen más kütyüvel, akkor én is inkább a thunderbird-öt ajánlom.
csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
|
03-12-2009, 12:38
|
Member
|
|
|
|
thundert töltöttem le elsőre, de aztán olvastam h azzal nem megy a hotmail. hát nézem neten outlookon meg megy, háhá, jól átverem őket elindítom, freemail működik, hotmail indít... nem megy, mégegyszer, nem megy. jaaa, hogy nem 2004-es honlapot kéne nézni, mert már a hotmail letiltotta, áhááá
tsobi: google outlook freemail és az első leírja rendesen, de kb. next next, freemail.hu, next, jelszó...
tdomo: ez az, köszi
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|
03-12-2009, 12:41
|
Administrator
|
|
Activity: 5%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by tdomo
Egyébként, ha nem kell szinkronizálnod semmilyen más kütyüvel, akkor én is inkább a thunderbird-öt ajánlom.
|
Outlook Express-t tudsz szinkronizálni bármivel? Azt nem csak a sima Outlook-kal tudod megtenni, amiért viszont pluszban fizetned kell még?
|
The Following User Says Thank You to Ati For This Useful Post:
|
|
03-12-2009, 20:49
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Outlook Express-t tudsz szinkronizálni bármivel? Azt nem csak a sima Outlook-kal tudod megtenni, amiért viszont pluszban fizetned kell még?
|
Igaz. Én rendes outlookot használok. Az expresszt nem lehet szinkornizálni egy tenyérszámítógéppel???
csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
|
03-12-2009, 21:15
|
Administrator
|
|
Activity: 5%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by tdomo
Igaz. Én rendes outlookot használok. Az expresszt nem lehet szinkornizálni egy tenyérszámítógéppel???
|
Én úgy tudom, hogy azt nem lehet semmivel. Az úgy van magában, és ennyi. Ha szinkronizálni akarsz, akkor vagy megveszed az Outlook-ot, vagy veszel valamit, amihez adják. Én legalábbis így tudom.
|
03-12-2009, 21:28
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Én úgy tudom, hogy azt nem lehet semmivel. Az úgy van magában, és ennyi. Ha szinkronizálni akarsz, akkor vagy megveszed az Outlook-ot, vagy veszel valamit, amihez adják. Én legalábbis így tudom.
|
Ma is tanultam valamit...
csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|