|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |
02-16-2006, 09:50
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
bányabontás építés nélkül
Nem tudom, hogy lehetne-e ilyet csinálni, pl én utálom a drágakőbányákat és ha szimplán felfedezek akár 2 hekit akkor is találok 1-et és fel kell építenem, h építeni tudjak mást a helyére veszitek fölösen min 10 kört +- 6-8 kört belépésig, meg lehetne oldani, hogy ne kelljen a bányákat felépíteni, ha nekem nem kellenek és auto mod lerombolhassam őket?
|
02-16-2006, 10:00
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by golyoka
Nem tudom, hogy lehetne-e ilyet csinálni, pl én utálom a drágakőbányákat és ha szimplán felfedezek akár 2 hekit akkor is találok 1-et és fel kell építenem, h építeni tudjak mást a helyére veszitek fölösen min 10 kört +- 6-8 kört belépésig, meg lehetne oldani, hogy ne kelljen a bányákat felépíteni, ha nekem nem kellenek és auto mod lerombolhassam őket?
|
Nincs,
épitened kell nincsmás, vagy üressen hagyod és imádkozol ,hogy beütéskor a drágakőbányákat vigyék el
|
02-16-2006, 10:06
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
Arra kérek mindenkit, hogy a megfelelő témába írjon. Ennek semmi köze a fejlesztési megbeszélésekhez. Ez a Segítség a kezdő játékosoknak témába való. Légyszi figyeljetek oda erre, mert nem fogtok megfelelő választ kapni, és még erősen le is hurrog mindenki (én biztos ), ha rossz helyre írsz. Köszi. Ezt most át is mozgatom a megfelelő helyre.
|
02-16-2006, 10:12
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Arra kérek mindenkit, hogy a megfelelő témába írjon. Ennek semmi köze a fejlesztési megbeszélésekhez. Ez a Segítség a kezdő játékosoknak témába való. Légyszi figyeljetek oda erre, mert nem fogtok megfelelő választ kapni, és még erősen le is hurrog mindenki (én biztos ), ha rossz helyre írsz. Köszi. Ezt most át is mozgatom a megfelelő helyre.
|
úgy éreztem fejlesztési alapnak is beillene, hogy építés nélkül bedobható lenne 1 rúd tnt, hogy építhető legyen a helyére azzon 1 erőd pl
|
02-16-2006, 10:35
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by golyoka
úgy éreztem fejlesztési alapnak is beillene, hogy építés nélkül bedobható lenne 1 rúd tnt, hogy építhető legyen a helyére azzon 1 erőd pl
|
Én úgy gondolom, hogy csak azért, mert a játék helyes működésével valaki nincs tisztában, nem szükséges azonnal átírni a játékot.
|
02-16-2006, 11:23
|
Junior Member
|
|
|
|
nem akarom átiratni a játékot, igaz adminnal/moddal sem vitatkozni, ezért érdeklődtem ott a lehetőségekről, de sebaj.... akkor inkább meg se szolalok...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|