|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
View Poll Results: Lehessen-e tolvajokkal csökkenteni a varázslók készültségét?
|
Igen.
|
|
8 |
22.22% |
Nem.
|
|
28 |
77.78% |
07-24-2008, 10:05
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Varázslók készültségének csökkentése.
Sziasztok!
Kerestem hasonló témában, de nem találtam, így arra gondoltam felvetem.
Régóta gondolkoztam rajta, hogy miért nem lehet a varázslókat is ugyan úgy fárasztani, mint a tolvajokat. Ahogy egy tolis is kiesik egy szöviháborúból, ha nincs készülija, akár 7 körre is (0% készültség, regenerálódás, tolvaj személyiség), úgy a varis, ha 50% alá varázsolja magát, akkor is a köv körben már ismét varázsolhat. Tehát a javaslaton, hogy legyen egy olyan tolvajakció, ami a varázslók készültségét csökkenti, ugyan olyan mértékben, mint a tolvajok felfedése.
|
07-24-2008, 10:11
|
Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Quote:
Originally Posted by pepa
Sziasztok!
Régóta gondolkoztam rajta, hogy miért nem lehet a varázslókat is ugyan úgy fárasztani, mint a tolvajokat. Ahogy egy tolis is kiesik egy szöviháborúból, ha nincs készülija, akár 7 körre is (0% készültség, regenerálódás, tolvaj személyiség), úgy a varis, ha 50% alá varázsolja magát, akkor is a köv körben már ismét varázsolhat. Tehát a javaslaton, hogy legyen egy olyan tolvajakció, ami a varázslók készültségét csökkenti, ugyan olyan mértékben, mint a tolvajok felfedése.
|
szerintem ilyen azért nincs, mert ugye a varázslók a varázslatok feltételéhez is kellenek. (pl.: védelem, stb) na most emiatt ha a varikat lehet fárasztani akkor az sokkal nagyobb szívás mintha a tolikat fárasztanák szvsz. meg így még az óriásnak is kellene sok tolit tartania, áhhh ilyen ne legyen semmi értelme.
max akkor lenne jó, hogyha kb 3ad annyira csökkentené a készültségét mint a tolvajok felfedése. gondolj bele, ha egy félelf van egy szöviben. két tagot is képes anyira kikészíteni evvel, hogy még a védelmet se tudják felrakni. szal nem lenne jó és kész.
Last edited by Druida; 07-24-2008 at 10:14..
|
The Following 5 Users Say Thank You to Druida For This Useful Post:
|
|
07-24-2008, 10:14
|
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
egy varit le lehet verni annyira, hogy 2-3-szor tudjon csak ártózni, amivel szinte semmit nem ér...egy tolit nehezebb, mert távolról is annyi készülije fogy, mint közelről...mondjuk kevesebb a zsákmány is...én azért nem tartanám jó ötletnek, mert pl nagyon kis hekin (mert olyan is van) 200 hekin 500 pont 9 kör, és ott egy vari már nem nagyon tud mit csinálni, míg egy toli 95%hatásfokkal abálja a varit...tudom, hogy 500 pontot nem nehéz összekaparni, de ebből kiindulva én nem érezném Fairnek, ha a toli még csökkentse is a vari készülijét...nemmellesleg a gnómok ki lennének végezve, mivel ha nincs készüli, leesik a kulcs..egy toli max 2 nap alatt kifoszt mindenéből egy gnómot ezzel a módszerrel...vagy ha nem is teljesen, ezzel a fajivarik szinte munka nélkül kiiktathatóak lennének, és annak senki nem örülne
szóval én nem tartom jó ötletnek
The Following 2 Users Say Thank You to Zoli For This Useful Post:
|
|
07-24-2008, 10:17
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Druida
szerintem ilyen azért nincs, mert ugye a varázslók a varázslatok feltételéhez is kellenek. (pl.: védelem, stb) na most emiatt ha a varikat lehet fárasztani akkor az sokkal nagyobb szívás mintha a tolikat fárasztanák szvsz. meg így még az óriásnak is kellene sok tolit tartania, áhhh ilyen ne legyen semmi értelme.
max akkor lenne jó, hogyha kb 3ad annyira csökkentené a készültségét mint a tolvajok felfedése. gondolj bele, ha egy félelf van egy szöviben. két tagot és képes anyira kikészíteni evvel, hogy még a védelmet se tudják felrakni. szal nem lenne jó és kész.
|
Viszont a felest is le lehet vinni 0%-ra. Illetve senki se mondta, hogy az óriás ne tartson tolit, ez csak a mi (enyém is) elgondolásunk, hogy nem kell. Abban igazad van, hogy az ugyan olyan csökkentés sok lenne. De az sem fer, hogy van óriás varázsló szemmel és mellé felteszi a regenerálódást ás körönként 2x csinál tolvajok felfedését, ami akár 20%-is csökkentheti, így minimum 34 körre kivonja a játékból.
|
07-24-2008, 10:25
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Viszont a felest is le lehet vinni 0%-ra. Illetve senki se mondta, hogy az óriás ne tartson tolit, ez csak a mi (enyém is) elgondolásunk, hogy nem kell. Abban igazad van, hogy az ugyan olyan csökkentés sok lenne. De az sem fer, hogy van óriás varázsló szemmel és mellé felteszi a regenerálódást ás körönként 2x csinál tolvajok felfedését, ami akár 20%-is csökkentheti, így minimum 34 körre kivonja a játékból.
|
Az mf-kel mi lesz? Ha egy szövi felelse támad először pl egy mf gnómra, egy idő után lemenne a k kulcs v a védelem és utána vége...
Sztem az mf-eknek jelentene ez nagy hátrányt leginkább...
Én nem támogatom...
A Száműzött visszatér! (#708833)
|
The Following 3 Users Say Thank You to Fefe013 For This Useful Post:
|
|
07-24-2008, 10:38
|
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Ez szerintem sem túl jó ötlet Pepa. Iszonyat nagy előnyt adna a tolisoknak mindenkivel szemben és, ahogy Fefe írta, az mf-eket is eléggé ellehetetlenítené.
csokis-keksz (#410152)
tiramisu (#394553)
|
07-24-2008, 10:48
|
|
Member
|
|
|
|
Igen, most már én is belátom, csak hirtelen feltört egy ötlet. A félreértések elkerülése végett, nem azért mert varikkal nekem estek- nem is játszom aktívan.
|
07-24-2008, 11:14
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Sziasztok!
|
valami hasonlóra jó a rúna amugy... lopni kell a varis rúnáját, meg kifosztani és felvásárolni a piacot... utánna nem fog varizni.
|
07-24-2008, 11:37
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by oh-ogo
valami hasonlóra jó a rúna amugy... lopni kell a varis rúnáját, meg kifosztani és felvásárolni a piacot... utánna nem fog varizni.
|
Off. Kivancsi vagyok, hany csoportban tudnad felvasarolni a runapiacot, szal ez elegge egy "erdekes" hozzaszolas. Maga az otlet szerintem sem jo, de en mar tuti hallottam vagy 10x felmerulni.
07-24-2008, 12:14
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Off. Kivancsi vagyok, hany csoportban tudnad felvasarolni a runapiacot, szal ez elegge egy "erdekes" hozzaszolas. Maga az otlet szerintem sem jo, de en mar tuti hallottam vagy 10x felmerulni.
|
kipróbálom és megmondom...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|