|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |
01-28-2006, 13:59
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Vip
Szasztok lenne egy kéérdésem! Miért nem lehet a vodafoneos telóról smst küldeni. És miért nem csinálják meg hogy lehessen?
|
01-28-2006, 14:18
|
Guest
|
|
|
|
Re
Quote:
Originally Posted by track
Szasztok lenne egy kéérdésem! Miért nem lehet a vodafoneos telóról smst küldeni. És miért nem csinálják meg hogy lehessen?
|
Üdv!
ez látod egy jó kérdés engem is zavar nemtudom, próbálj meg hódítónak írni vagy hátha van itt valaki a hódítós gárdából
Addig is próbáld megoldani én például haverommal küldetem aztán kifizetem neki KPben
hát jobbat én nemtok!
|
01-28-2006, 14:32
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
|
Hello.
asszem éppen tegnap volt róla szó és Ati el is monta hogy miért nem megy.Addíg marad a másik kettő megy a csekk és a kártya
01-28-2006, 14:57
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
|
Idézet a FAQ-ból:
Vodafone-os vagyok, és mivel csak Pannon GSM és T-Mobile hálózatból lehet sms-t küldeni, én nem tudok. Mit lehet tenni? Természetesen nem szeretnénk a Vodafone-osokat sem kihagyni ebből a lehetőségből, a Vodafone irányból történő SMS fogadásának bevezetését azonban nem tervezzük. VIP tagság meghosszabbítására Vodafone ügyfeleknek elsősorban a bankkártyás fiztetést ajánljuk, ha ez valamiért nem megoldható, akkor a banki átutalást, vagy a postai befizetést.
|
01-28-2006, 15:54
|
Junior Member
|
|
|
|
Szvsz a hódító Alonso szurkoló,így az idén a ferrarit ,jövőre Mclarent támogató Vodafone-t nem akarja behozni ide...
Én is szívok emiatt...
|
01-28-2006, 19:41
|
Banned
|
|
|
|
En mindig montam hogy a T-mobil a Kiraly.
:PPPPPP
|
01-28-2006, 19:43
|
Member
|
|
|
|
És akkor is ezt mondtad Bruce amig westel volt a neve?:P:P:P
|
01-28-2006, 19:44
|
Guest
|
|
|
|
mindegyik egy nagy bréh banda ezek nem arra jáccanak, hogy nekünk milyen jólegyen!:P
hanem, hogy nekik milyen jó legyen
|
01-29-2006, 12:52
|
Banned
|
|
|
|
Mikor Westel volt?
hmmmmmm.
az meg mi?
nem akkor nem mondtam semmit.
((((((((((
|
01-29-2006, 13:49
|
Guest
|
|
|
|
Ennek valoszinuleg az az ecceru prozai oka van, hogy emeltdijas sms fogadasahoz meg kell allapodni a szolgaltatokkal, szerzodest kell kotni, aztan ha az megvan akkor mukodokepes a dolog.
Namost valszeg a vodafone olyan felteteleket szabott volna amit nem szeretnenek vagy nem eri meg teljesiteni.
En erre tudok gondolni... persze ez nem biztos...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|