|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |
01-30-2006, 18:01
|
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Tolis ori kérdez
Hali!
Nem ma kezdtem a jatekot, de tolis nem reg ota vagyok, ezert lenne 2 kerdesem amire tapasztaltabb tolisok valaszat varom.
1., Meg soha nem sikerult egyetlen hazat sem felgyujtanom. Ugy ertem, most mar az L-t koptatom ezzel az orimmal, parszor szukseg lett volna egy kis gyujtogatasra, de mindig csak azt irta ki, hogy nem sikerult semmit felgyujtanom. Volt olyan ori, akinek emberhianya volt, es volt olyan is aki 80%-on volt foglalkoztatottsaggal. Hogy lehet ez? Kb. 10x probaltam osszesen.
2., Egy kb. 10.5K varis oriasnal aki felettem van, es nincs szemelyisege normalis hogy csak 80 varit olok le az elso mergezesre is?
Ha hulyesegeket kerdezek akkor legyszi toroljetek a topicot, de ezek ugy bennem vannak, gondoltam megkerdezem
|
01-30-2006, 18:05
|
Administrator
|
|
Activity: 8%
Longevity: 100%
|
|
Amit írsz, abból mindkettő lehet a távolság miatt. Ezek valami iszonyat messze levő országok, akiket támadsz? Értékben és helyezésben hozzád képest kb hol vannak? A nagy távolság (értékben) csökkenti az eredményességet:
" Ha sikerült bejutni az ellenfél országába, akkor az eredményességet (mennyi zsákmányt hoznak el stb.) az értékbeli különbség befolyásolja. Minden 100 pont különbség 1%-ot csökkent az eredményességen. (10.000 pont különbség fölött tehát már eredménytelenek lesznek ezek az akciók, hiába jutsz be sikeresen.)"
|
01-30-2006, 18:07
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Bocsi, ezt kifelejtettem
2 korre levo orikrol van szo... max 3-ra messzeb nem szoktam dolgozni
|
01-30-2006, 18:09
|
Administrator
|
|
Activity: 8%
Longevity: 100%
|
|
Mivel az értékkülönbség számít, ezért önmagában a körtáv semmit nem jelent.
|
01-30-2006, 18:13
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Az okes, de az L-ben ahol most vagyok, ott a 3 kor max 1200 pont beli kulonbseget jelent.. X-ben meg kevesebb volt ha jol emlexem... de ennel biztosan kevesebb volt a kulonbseg, szerintem egyszer nem volt 4-500 pontnal nagyobb... az 5%.... ennyit azert nem szamit... vagy?
|
01-30-2006, 20:30
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
akinél gyújtani akartál, az milyen fajú?
ill. az óriásnak mennyi tolija van agy neked? mert az is számít
|
01-30-2006, 22:36
|
Junior Member
|
|
|
|
illetve ha az orijában gyujtogattak mások, akkor akkora lesz a sebzettsége, h nem fogsz sikerrel járni. mármint sikerrel fogsz átmenni, de nem gyújtanak fel semmit.
|
01-31-2006, 00:54
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by MiKoR
akinél gyújtani akartál, az milyen fajú?
ill. az óriásnak mennyi tolija van agy neked? mert az is számít
|
hogy kinek mennyi tolija van, az a hatásfok szempontjából semmit nem számít.:)
és az eredeti kérdésre válaszolva: az óriásban pont az a jó, hogy nehezen ölhetőek le a varijai (többek között)
a gyújtogatásnál pedig már említették a távolságot, de még hozzátenném, hogy alacsony hektárszámon sokkal hasznosabb ha embereket lopsz, mivel gyújtani nem nagyon lehet..
|
01-31-2006, 15:36
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Pagi
Hali!
1., Meg soha nem sikerult egyetlen hazat sem felgyujtanom. Ugy ertem, most mar az L-t koptatom ezzel az orimmal, parszor szukseg lett volna egy kis gyujtogatasra, de mindig csak azt irta ki, hogy nem sikerult semmit felgyujtanom. Volt olyan ori, akinek emberhianya volt, es volt olyan is aki 80%-on volt foglalkoztatottsaggal. Hogy lehet ez? Kb. 10x probaltam osszesen.
2., Egy kb. 10.5K varis oriasnal aki felettem van, es nincs szemelyisege normalis hogy csak 80 varit olok le az elso mergezesre is?
Ha hulyesegeket kerdezek akkor legyszi toroljetek a topicot, de ezek ugy bennem vannak, gondoltam megkerdezem
|
1: Ez valószínűleg azért volt, mert beindult az illetőnek az autóvédelme. Ez pedig akkor van, ha sok tolvajakció irányul az illető ellen egy bizonyos időintervallumon belül. Ilyen gyújtogatási hatásfokot kellene az L-ben, tehát 600 heki környékén tapasztalnod "normál" ori ellen: 4 ház, 3 ház, 2 ház, 2 ház, 2 ház, 1 ház, 1 ház, 0. Ez amint látod 7 tolvajakció. Ezek után már nem fogsz tudni gyújtani nála házakat... 1-2 nap után a védelme "regenerálódik" így újra próbálkozhatsz.. A többit tapasztald ki magad
2: Mivel Óriást próbáltál leölni, ezért full reális. Ha megy az óriás sziesztája, akkor csak 20% hatásfokú a gyilkolás. Egy varigyilokkal durván 3-4%-ot gyilkolsz (saját tapasztalat), tehát ha pl gnóm lenne az illető, akkor olyan 350-et ölnél nála. De mivel megy a sziesztája, így csak a 20%-át, vagyis olyan 70-et...
|
01-31-2006, 17:30
|
|
Junior Member
|
|
|
|
Kisbér, és a többiek persze
Köszi a valaszokat, igy mar ugyerzem minden vilagos. Csak meglepett hogy az orias ennyire vedett a toliakciok ellen meg tulelo szemelyiseg nelkul is...
tovabbi jo jatekot mindannyiotoknak.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|