|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
06-18-2006, 13:20
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Tartalék javaslat, mindenki olvasson :)
Sziasztok. Már régota gondolkodom, hogy miként lehetne mondjuk elrakni tartalékot. Az 1/A-ban ott van a közös raktár, de a többi szinten vagy piacozik az ember, vagy állandóan fosztják. Egy olyan javaslatom volna, hogy pl. VIP országoknak a pénzügyön belül kéne bőviteni, méghozzá a következő képpen: 20 körönként engedne mindig hozzáférést a "Segélykeret", de nem csak kivenni, hanem betenni is lehetne. Igy több esélye lenne mindenkinek, nem kéne a visszajövő több százezer tekercsekkel foglalkozni meg ilyenek. Esetleg egy max limitet meghatározni, hogy napi 10 vagy 20 vagy 50%-ot lehet ki illetve be tenni. Nagyon idegesitő tud lenni, mikor az ember elront valamit, megtámadják, leutik 600-rol, pusztitás, fosztás, mészár, földszerzés, stb, 3-400 ures, sereg nélkul.. Pár óra alatt mondjuk kárba veszhet egy 2-3 éves játék, és akkor szerencse, ha még van restart lehetőség, amivel megint rengeteg VIP kört veszit az ember. Nah.. Ennyi. Várom a véleményeket!
|
06-18-2006, 13:45
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
ez mind szép és jó, de a gazdagabb oszágoknak túl könnyűvé tenné a vagyon raktározását, a tolvajoknak pedig a pénzszerzést nehezítené meg...
Arról nem is beszélve, hogy ha eddig bajod volt a csatákkal, eztán több gondod lenne, mert azonnal elérhető lenne a felhalmozott érinthetetlen vagyon -ami egy jobb ország esetén eléggé leegyszerűsíti a háborúskodás....
Ügyeskedjen mindenki a piaccal ha már pénzt szeretne felhalmozni
06-18-2006, 15:03
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Xeper
ez mind szép és jó, de a gazdagabb oszágoknak túl könnyűvé tenné a vagyon raktározását, a tolvajoknak pedig a pénzszerzést nehezítené meg...
Arról nem is beszélve, hogy ha eddig bajod volt a csatákkal, eztán több gondod lenne, mert azonnal elérhető lenne a felhalmozott érinthetetlen vagyon -ami egy jobb ország esetén eléggé leegyszerűsíti a háborúskodás....
Ügyeskedjen mindenki a piaccal ha már pénzt szeretne felhalmozni
|
Ez gyakorlatilag odavezetne ahol az A tart most. Kapok egy telefont, megyek sereget cserélni, esetleg venni az üres barakkhelyeimre, és gyakorlatilag nem fordulhat elő olyan, hogy nem áll rendelkezésre a szükséges pénzmennyiség. Ilyen körülmények közt csatát nyerni is csak a leggazdagabbak tudnak, mert felvásárolják a seregpiacot, így a megtámadott nem tud védekezni. Talán ennyire azért nem kellene pénzfüggővé tenni a játékot, elég baj az, hogy egy elhúzódó háborút kizárólag a pénz dönt el.
Habár az életben is így avn ez...
|
06-18-2006, 15:12
|
Guest
|
|
|
|
De azt is azért hozzá kell tenni, hogy a mostani "segély" mint olyan teljesen felesleges. 4-ben vagy 3-ban ha gáz van mit csináltok 1-2 millával? vesztek 2 követ meg 3 fát ? ) Mindegy, ez csak egy vélemény volt, valamit kéne csinálni, mert igy értelmetlen.
|
06-18-2006, 15:15
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Raw
De azt is azért hozzá kell tenni, hogy a mostani "segély" mint olyan teljesen felesleges. 4-ben vagy 3-ban ha gáz van mit csináltok 1-2 millával? vesztek 2 követ meg 3 fát ? ) Mindegy, ez csak egy vélemény volt, valamit kéne csinálni, mert igy értelmetlen.
|
Nem értelmetlen. Mikor nem figyelsz oda, és elköltöd az utolsó filléred is, a segélykeretből tudsz pár körig zsoldot fizetni, míg valahonnan nem szabadítasz fel pénzt. Mint a neve is mutatja, segélykeret, szal csak szükséghelyzetben alkalmazandó
|
06-18-2006, 15:27
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Synkel
Nem értelmetlen. Mikor nem figyelsz oda, és elköltöd az utolsó filléred is, a segélykeretből tudsz pár körig zsoldot fizetni, míg valahonnan nem szabadítasz fel pénzt. Mint a neve is mutatja, segélykeret, szal csak szükséghelyzetben alkalmazandó
|
És én ezért ellenzem az eredeti felvetést, hogy csak 20 körönként lehessen felvenni pénzt. Mint Synkel írta, nekem azonnal abban a körben kell az a párszázezer arany valamiért...(mert valamit elrontottam )
Én az egész felvetést ellenzem, de ha tovább halad a beszélgetés fonala, én úgy tudnám ezt elképzelni, hogy a betett összeg max 20% írható jóvá. A többi elveszne.
|
06-18-2006, 16:50
|
Guest
|
|
|
|
Ehhh... Tegyuk fel szintlépéskor kiárusitok és szabizok, a következő szinten megveszem a dolgokat olcsóbban, keresek vele pár száz millát. Nincs kedvem a pénzt bent tartani, berakok 400 millát pl, és abbol 320 milla eltunik? Na ne már
|
06-18-2006, 18:23
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Raw
Ehhh... Tegyuk fel szintlépéskor kiárusitok és szabizok, a következő szinten megveszem a dolgokat olcsóbban, keresek vele pár száz millát. Nincs kedvem a pénzt bent tartani, berakok 400 millát pl, és abbol 320 milla eltunik? Na ne már
|
Tegyük fel törpe vagyok. Nem akarom tekiben tartani a pénzem, mert ellopják, nem akarom piacon tartani, mert nem vagyok vip, és a 3 piacralépés nekem kevés, fogom az egészet, és beteszem a segélykeretbe, ami nem támadható idegenek által.
Másik variáció. Jön felém a sereg, még nem tudom, miért. Veszek íjat, a maradék pénzt meg beteszem a segélykeretbe. Azaz értelmetlenné tettük a fosztogatást, mint sereges akciótípust. Ne haragudj, de szerintem ez az egész ötlet egy nagy marhaság...
|
06-18-2006, 18:47
|
Guest
|
|
|
|
Rendben, akkor elmagyarázom részletesebben. Lenne a segélykeret, napi limit BERAKÁSRA 2 millió arany ( nem hiszem, hogy ez tul sok lenne), a kivétel korlátlan. Igy biztositható egy minimális tartalék. Ha például naponta berak valaki 2 millát, és nincs rá szüksége csak 5000 kör mulva, akkor addigra egy elég szép kis összeg jött össze nem? Mondjuk ha jönnek rád fosztani és van 150 millát, abból már 2 milla nem nagyon számit..
|
06-18-2006, 18:59
|
|
Member
|
|
|
|
Akinek 2-3 éves munkája megy tönkre azzal, hogy egy oriját leütik, az sztem ne játszon ezzel a játékkal És restartnál nem veszik el vip kör.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|