Hódító / Queosia forum
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu

Go Back   Hódító / Queosia forum > Hódító / Queosia forum > Hódító > Általános > Segítség
Register Stats Members List Today's Posts

Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek.

Closed Thread

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-26-2006, 14:13
Steve Steve is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%
Default Varik

Hali!
Azt szeretném megtudni, hogyha van már 3magamra ható varázslatom felrakhatok-é mégegyet? Ugyanis a súgóban nincs ilyen korlátról szó, de csak 3 hely van a mezőben...
Sponsored Links
Old 01-26-2006, 14:15
Half's Avatar
Half Half is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Steve
Hali!
Azt szeretném megtudni, hogyha van már 3magamra ható varázslatom felrakhatok-é mégegyet? Ugyanis a súgóban nincs ilyen korlátról szó, de csak 3 hely van a mezőben...
Annyit rakhatsz fel amennyi féle van.
amig 50% alá nem esika varijaid készültsége!
Old 01-26-2006, 14:18
Phoenix's Avatar
Phoenix Phoenix is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Steve
Hali!
persze nyugodtan, akár az öszeset is felteheted magadra

Half: ez jó ötlet
Old 01-26-2006, 16:01
Cassandra Cassandra is offline
Member

Quote:
Originally Posted by Half
Annyit rakhatsz fel amennyi féle van.
amig 50% alá nem esika varijaid készültsége!
Vagy amíg el nem fogy a rúnád...
Old 01-29-2006, 11:36
F@rK@$
Guest

Longevity: 0%

Annyit teszel fel amennyit akarsz/tudsz.persze ez sokmindnetől függ,de hogy csak 3hely van ezzel nem tudom mire gondolsz
Old 02-01-2006, 20:54
Makariosz
Guest

De jó, hogy volt már egy ilyen topic és nem kellett újat kezdenem.
Szóval azt szeretném kérdezni, hogy amikor a helytartóban beállítom magamra a varázslatokat, azok mennyi ideig hatnak. Jó persze tudom, annyi ideig, amennyire varázsolom, de arra lennénk kíváncsi, hogy a körváltáskor hogyan működnek.
Tehát ha van. pl. egy 10 körös regenerálódásom, és az szép lassan eléri az 1 kört, akkor annál a fordulásnál, amikor lejár a kör még érvényes-e. Röviden fogalmazva: mi a sorrend: varázslatok lejárnak --> fordulás avagy fordulás --> a varázslat még érvényes, embereim regenerálódnak --> varázslat megszűnése.

Ez már azért is fontos, mert mindig gondban vagyok, hogy melyiket válasszam a körváltás előttit, vagy a körváltás utánit?
Old 02-01-2006, 22:03
Senki's Avatar
Senki Senki is offline
Member

Wink

Quote:
Originally Posted by Makariosz
De jó, hogy volt már egy ilyen topic és nem kellett újat kezdenem.
Szóval azt szeretném kérdezni, hogy amikor a helytartóban beállítom magamra a varázslatokat, azok mennyi ideig hatnak. Jó persze tudom, annyi ideig, amennyire varázsolom, de arra lennénk kíváncsi, hogy a körváltáskor hogyan működnek.
Tehát ha van. pl. egy 10 körös regenerálódásom, és az szép lassan eléri az 1 kört, akkor annál a fordulásnál, amikor lejár a kör még érvényes-e. Röviden fogalmazva: mi a sorrend: varázslatok lejárnak --> fordulás avagy fordulás --> a varázslat még érvényes, embereim regenerálódnak --> varázslat megszűnése.
Ez már azért is fontos, mert mindig gondban vagyok, hogy melyiket válasszam a körváltás előttit, vagy a körváltás utánit?
szerintem egyértelműen úgy állítsd be a helytartót, hogyha kevesebb mint 2 kör akkor tegye fel, körválti előtt... azaz amikor lejárna körváltikor az utolsó kör is felteszi újból

ami a helyet illeti:
az a doboz a varázslatoknak mindig olyan méretű, hogy az összes elférjen benne (ha az zavart meg hogy van rajtad három vari, és a dobozuk 3 sornyi )
Old 02-01-2006, 22:42
Makariosz
Guest

Thumbs up

Quote:
Originally Posted by Senki
ami a helyet illeti:
az a doboz a varázslatoknak mindig olyan méretű, hogy az összes elférjen benne (ha az zavart meg hogy van rajtad három vari, és a dobozuk 3 sornyi )
Feltételezem, ez már nekem szólt, hanem az előbb kérdezőknek. Azt egyébként szerintem mindenki elég hamar megtapasztalja, hogy ha magán három saját varázslat, akkor egy kis vihar meg szárazság még simán belefér a dobozba.

Azonban azt még mindig nem tudom, hogy most akkor mi van körváltáskor, meg hogy mi értelme van a körváltás előtti meg utáni varázslásnak. Legalábbis a legtöbb varázslatnál tk. mindegy, hogy mikor varázsolsz, biztos, hogy elveszik egy köröd.

Last edited by Makariosz; 02-01-2006 at 23:19..
Old 02-03-2006, 15:10
Edu (Shagor #307669) Edu (Shagor #307669) is offline
Junior Member

Quote:
Originally Posted by Makariosz
Azonban azt még mindig nem tudom, hogy most akkor mi van körváltáskor, meg hogy mi értelme van a körváltás előtti meg utáni varázslásnak. Legalábbis a legtöbb varázslatnál tk. mindegy, hogy mikor varázsolsz, biztos, hogy elveszik egy köröd.
Hali!

Én úgy vettem észre, hogy a körváltás során a varázslatok múlnak el utoljára. Tehát ha van Védelmed 1 körre, jön a körváltás, üt a sereg (még számít a +30%), és csak aztán oszlik a pajzs. És ugyanígy a többi varázslatnál. Ezért a védővarázslatokat elég a körváltás után felrakni. De a Növekedést és a Napsütést meg körváltás előtt kell csinálni, hogy a váltásnál már ne legyen hatása. Tehát van értelme a körváltás előtt, és után beállításnak.
Persze szigorúan SzVSz.
Old 02-03-2006, 15:31
director
Guest

Quote:
Originally Posted by Edu (Shagor #307669)
Hali!
Én úgy vettem észre, hogy a körváltás során a varázslatok múlnak el utoljára. Tehát ha van Védelmed 1 körre, jön a körváltás, üt a sereg (még számít a +30%), és csak aztán oszlik a pajzs. És ugyanígy a többi varázslatnál. Ezért a védővarázslatokat elég a körváltás után felrakni. De a Növekedést és a Napsütést meg körváltás előtt kell csinálni, hogy a váltásnál már ne legyen hatása. Tehát van értelme a körváltás előtt, és után beállításnak.
Persze szigorúan SzVSz.
a varázslatok hamarabb lejárnak, mint ahogy a seregek beérnek, tehát ha felteszel 1 kör védelmet, mielőtt beütnének hozzád, azzal semmire nem mész, mert körváltáskor eltűnik:)

de pl a korábban említett regenerálódás még megadja az 1%-ot, mielőtt lejárna..
Sponsored Links
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules