|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |
01-26-2006, 14:13
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Varik
Hali!
Azt szeretném megtudni, hogyha van már 3magamra ható varázslatom felrakhatok-é mégegyet? Ugyanis a súgóban nincs ilyen korlátról szó, de csak 3 hely van a mezőben...
|
01-26-2006, 14:15
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
Hali!
Azt szeretném megtudni, hogyha van már 3magamra ható varázslatom felrakhatok-é mégegyet? Ugyanis a súgóban nincs ilyen korlátról szó, de csak 3 hely van a mezőben...
|
Annyit rakhatsz fel amennyi féle van.
amig 50% alá nem esika varijaid készültsége!
|
01-26-2006, 14:18
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Steve
Hali!
|
persze nyugodtan, akár az öszeset is felteheted magadra
Half: ez jó ötlet
|
01-26-2006, 16:01
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Half
Annyit rakhatsz fel amennyi féle van.
amig 50% alá nem esika varijaid készültsége!
|
Vagy amíg el nem fogy a rúnád...
|
01-29-2006, 11:36
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Annyit teszel fel amennyit akarsz/tudsz.persze ez sokmindnetől függ,de hogy csak 3hely van ezzel nem tudom mire gondolsz
|
02-01-2006, 20:54
|
Guest
|
|
|
|
De jó, hogy volt már egy ilyen topic és nem kellett újat kezdenem.
Szóval azt szeretném kérdezni, hogy amikor a helytartóban beállítom magamra a varázslatokat, azok mennyi ideig hatnak. Jó persze tudom, annyi ideig, amennyire varázsolom, de arra lennénk kíváncsi, hogy a körváltáskor hogyan működnek.
Tehát ha van. pl. egy 10 körös regenerálódásom, és az szép lassan eléri az 1 kört, akkor annál a fordulásnál, amikor lejár a kör még érvényes-e. Röviden fogalmazva: mi a sorrend: varázslatok lejárnak --> fordulás avagy fordulás --> a varázslat még érvényes, embereim regenerálódnak --> varázslat megszűnése.
Ez már azért is fontos, mert mindig gondban vagyok, hogy melyiket válasszam a körváltás előttit, vagy a körváltás utánit?
|
02-01-2006, 22:03
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Makariosz
De jó, hogy volt már egy ilyen topic és nem kellett újat kezdenem.
Szóval azt szeretném kérdezni, hogy amikor a helytartóban beállítom magamra a varázslatokat, azok mennyi ideig hatnak. Jó persze tudom, annyi ideig, amennyire varázsolom, de arra lennénk kíváncsi, hogy a körváltáskor hogyan működnek.
Tehát ha van. pl. egy 10 körös regenerálódásom, és az szép lassan eléri az 1 kört, akkor annál a fordulásnál, amikor lejár a kör még érvényes-e. Röviden fogalmazva: mi a sorrend: varázslatok lejárnak --> fordulás avagy fordulás --> a varázslat még érvényes, embereim regenerálódnak --> varázslat megszűnése.
Ez már azért is fontos, mert mindig gondban vagyok, hogy melyiket válasszam a körváltás előttit, vagy a körváltás utánit?
|
szerintem egyértelműen úgy állítsd be a helytartót, hogyha kevesebb mint 2 kör akkor tegye fel, körválti előtt... azaz amikor lejárna körváltikor az utolsó kör is felteszi újból
ami a helyet illeti:
az a doboz a varázslatoknak mindig olyan méretű, hogy az összes elférjen benne (ha az zavart meg hogy van rajtad három vari, és a dobozuk 3 sornyi )
|
02-01-2006, 22:42
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Senki
ami a helyet illeti:
az a doboz a varázslatoknak mindig olyan méretű, hogy az összes elférjen benne (ha az zavart meg hogy van rajtad három vari, és a dobozuk 3 sornyi )
|
Feltételezem, ez már nekem szólt, hanem az előbb kérdezőknek. Azt egyébként szerintem mindenki elég hamar megtapasztalja, hogy ha magán három saját varázslat, akkor egy kis vihar meg szárazság még simán belefér a dobozba.
Azonban azt még mindig nem tudom, hogy most akkor mi van körváltáskor, meg hogy mi értelme van a körváltás előtti meg utáni varázslásnak. Legalábbis a legtöbb varázslatnál tk. mindegy, hogy mikor varázsolsz, biztos, hogy elveszik egy köröd.
Last edited by Makariosz; 02-01-2006 at 23:19..
|
02-03-2006, 15:10
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Makariosz
Azonban azt még mindig nem tudom, hogy most akkor mi van körváltáskor, meg hogy mi értelme van a körváltás előtti meg utáni varázslásnak. Legalábbis a legtöbb varázslatnál tk. mindegy, hogy mikor varázsolsz, biztos, hogy elveszik egy köröd.
|
Hali!
Én úgy vettem észre, hogy a körváltás során a varázslatok múlnak el utoljára. Tehát ha van Védelmed 1 körre, jön a körváltás, üt a sereg (még számít a +30%), és csak aztán oszlik a pajzs. És ugyanígy a többi varázslatnál. Ezért a védővarázslatokat elég a körváltás után felrakni. De a Növekedést és a Napsütést meg körváltás előtt kell csinálni, hogy a váltásnál már ne legyen hatása. Tehát van értelme a körváltás előtt, és után beállításnak.
Persze szigorúan SzVSz.
|
02-03-2006, 15:31
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Edu (Shagor #307669)
Hali!
Én úgy vettem észre, hogy a körváltás során a varázslatok múlnak el utoljára. Tehát ha van Védelmed 1 körre, jön a körváltás, üt a sereg (még számít a +30%), és csak aztán oszlik a pajzs. És ugyanígy a többi varázslatnál. Ezért a védővarázslatokat elég a körváltás után felrakni. De a Növekedést és a Napsütést meg körváltás előtt kell csinálni, hogy a váltásnál már ne legyen hatása. Tehát van értelme a körváltás előtt, és után beállításnak.
Persze szigorúan SzVSz.
|
a varázslatok hamarabb lejárnak, mint ahogy a seregek beérnek, tehát ha felteszel 1 kör védelmet, mielőtt beütnének hozzád, azzal semmire nem mész, mert körváltáskor eltűnik:)
de pl a korábban említett regenerálódás még megadja az 1%-ot, mielőtt lejárna..
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|