|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
03-15-2007, 18:00
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 93%
|
|
Kis módosítás a könyvtárkulccsal kapcsolatban
Sziasztok!
Egy ici-pici javaslattal szeretnék élni a könyvtárkulccsal kapcsolatban.Ajavaslatom abból a feltételezésből indulna ki,hogy mikor egy olyan GNÓM-tól akarnak tekercset lopni akin fenn van a könytárkulcs,akkor én jelenleg úgy tudom,hogy nem ír ki neki semmit kivéve ha
lebuknak a tolvajok(tehát észre sem veszi,hogy valaki bejutott a tolikkal).Szerintem viszont jobb lenne ha ilyenkor is kiírna valamit ha valaki tekercset akar lopni tőle.Hiszen a könyvtárkulcs leírásában is kb. az van,hogy:
"megszólal a riasztó és a városi őrség odaér" ami szerintem ötletes dolog.
Tehát javaslatom abban állna,hogy ha tekercslopást kísérelnek meg egy olyan
GNÓM-tól akin fenn van a könyvtárkulcs akkor valamit ilyesmit
írjon ki,hogy:
"Tekercslopási kísérletet észleltünk,-(de a riasztó megszólalt)-,mire azonban a helyszínre értünk a tolvajoknak csak hűlt helyét találtuk".
Na persze nem szó szerint gondoltam,azt hogy mit írjon ki pontosan az vita tárgya lehetne (és tulajdonképpen tökmind1) de szerintem indokolt lenne ,hogy írjon ki neki valmi üzenetet. Ha esetleg mégis kiír valamit most is,(amit kétlek,mertmost van 1 gnóm országom és biztos már próbáltak lopni tőlem tekercset de semmit nem írt ki) akkor sorry és a javaslatom tárgytalan.
Kérlek titeket,hogy írjátok meg ,hogy mi a véleményetek erről.
Köszi.
SSJPeter
|
03-15-2007, 18:11
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by SSJPeter
Sziasztok!
Egy ici-pici javaslattal szeretnék élni a könyvtárkulccsal kapcsolatban.Ajavaslatom abból a feltételezésből indulna ki,hogy mikor egy olyan GNÓM-tól akarnak tekercset lopni akin fenn van a könytárkulcs,akkor én jelenleg úgy tudom,hogy nem ír ki neki semmit kivéve ha
lebuknak a tolvajok(tehát észre sem veszi,hogy valaki bejutott a tolikkal).Szerintem viszont jobb lenne ha ilyenkor is kiírna valamit ha valaki tekercset akar lopni tőle.Hiszen a könyvtárkulcs leírásában is kb. az van,hogy:
írjon ki,hogy:
"Tekercslopási kísérletet észleltünk,-(de a riasztó megszólalt)-,mire azonban a helyszínre értünk a tolvajoknak csak hűlt helyét találtuk".
Na persze nem szó szerint gondoltam,azt hogy mit írjon ki pontosan az vita tárgya lehetne (és tulajdonképpen tökmind1) de szerintem indokolt lenne ,hogy írjon ki neki valmi üzenetet. Ha esetleg mégis kiír valamit most is,(amit kétlek,mertmost van 1 gnóm országom és biztos már próbáltak lopni tőlem tekercset de semmit nem írt ki) akkor sorry és a javaslatom tárgytalan.
Kérlek titeket,hogy írjátok meg ,hogy mi a véleményetek erről.
Köszi.
SSJPeter
|
Bittos? Nem írja ki, hogy elloptak mindenből 0 tekercset?
|
03-15-2007, 19:55
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
Quote:
Originally Posted by Cece
Bittos? Nem írja ki, hogy elloptak mindenből 0 tekercset?
|
Az hogy mindenböl elloptak 0 tekercset, az más minthogy a k.kulcs miatt nem lopnak. Én is észrevettem, hogy nem ír ki semmit!
Az 5letet támogatom!!
|
03-15-2007, 19:56
|
Administrator
|
|
Activity: 5%
Longevity: 100%
|
|
Ha nem visznek semmit, akkor szándékosan nincs esemény, ahogyan arról sincs, ha 0 tolvajodat megöltek, vagy 0 emberedet elrabolták. Ez így a jó.
|
03-15-2007, 20:06
|
Member
|
|
|
|
Amúgymeg kiír vmit,bár most így kapásból nem tudom,hogy mit.Vmi olyasmit,hogy nem sikerült semmit sem ellopni.
|
03-15-2007, 20:17
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Never
Amúgymeg kiír vmit,bár most így kapásból nem tudom,hogy mit.Vmi olyasmit,hogy nem sikerült semmit sem ellopni.
|
Amikor lopsz, akkor igen. De ha Tőled lopnak, akkor nem kapsz 8ezer olyan eseményt, hogy "Na most se loptak semmit..."
|
03-15-2007, 20:19
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Amikor lopsz, akkor igen. De ha Tőled lopnak, akkor nem kapsz 8ezer olyan eseményt, hogy "Na most se loptak semmit..."
|
de viszont gylkolásnál,meg kapod..h az éj leple alatt 0katonát...bla bla mindenvböl nullátöltek...az akkor miért van?
|
03-15-2007, 20:23
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by SSJPeter
Sziasztok!
írjon ki,hogy:
|
ezt a problémát meg lehet oldani rendszeres térkapu-felderítéssel.
egyébként meg olyankor sem kap értesítést az ellen, amikor gnómmal akarsz lopni nem gnómtól tekiket. erre vajon mit írna ki?
*** 666., ördögi hsz ***
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool."
|
03-15-2007, 20:24
|
Member
|
|
|
|
azt h sikerült bejutni, de nem sikerült semmit sem ellopni.
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)
|
03-15-2007, 20:25
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Cyby_
de viszont gylkolásnál,meg kapod..h az éj leple alatt 0katonát...bla bla mindenvböl nullátöltek...az akkor miért van?
|
Valahol valóban mintha kiírná akkor is, és volt annak valami oka, hogy ott nem lett kivéve, csak már nem tudom mi.........
A többi helyen régen kiírta, hogy "Ellkoptak 0 tekercset", és ezt sírva kérte a többség, hogy vegyük már ki...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|