|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |
01-02-2007, 01:49
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Varis tippek,trükkök,segitség!
Hello!
Nem tudom hogy milyen faj legyek ha varis akarok lenni?Gnóm v Óriás v valami egyéb faj?!Varis orinak kell sok tolvaj ha óriás?Kellenek bányák?
|
01-02-2007, 01:56
|
|
Member
|
|
|
|
Még annyival megtoldanám a kérdést hogy a tudós személyiségnek van-e használható (érdemes) altarnatívája egy varis orinál (gondolom Óriás)
Pl túlélő...???
|
01-02-2007, 01:58
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Malacod van
Ha kezdő vagy (gondolom igen) akkor óriást javallok, mert gnómot gyorsan szétkapja egypár jó tolis, míg az óriást sziesztája miatt nem lehet bántani tolikkal, ha igen akkor úgy visszamérgezel h visítva fog törölni a kis hegyesfülű. Kocsmát tarthatsz de nem muszáj, sőt ha nagyon élezni akarod az orit, akkor nem is kell egynél több,én tartok jelenleg elég sokat. Bánya az sose kell ha nem vagy törp vagy csóró mf De amíg megtanulod a piacon forgatni a lóvét, addig nem biztos h baj ha van, de ez is piac ill csoportfüggő, ahol heroinárun van a nyersi ott kellhet egy kevéske, de akkor inkább megéri kocsmának felhúzni és lelopni a kezdőket. Mondjuk legyen 30-40% templomod (persze lehet több is) meg kb 15% barakk elittel és akkor nem vagy olyan rossz.
|
01-02-2007, 02:00
|
|
Member
|
|
|
|
Hát a legjobb varis a tudós óriás sztem bányákat el kell felejteni és toli éppen annyi kell h ne minden jöttment a te épületlistádat skubizza
Bea Baba (#336994) itt megtaláltok
|
01-02-2007, 02:10
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
de sokan nem tudunk aludni
amúgy én is az óriást javallom. egyetértek a fentebb írtakkal. de fentebbi szinteken sztem jó kocsmát tartani a kat morál miatt. -600 hekin 60 kocsma elég , viszont ha ehelyett sereget tartasz senkit nem ütsz be-
|
01-02-2007, 03:37
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by dreaman68
de sokan nem tudunk aludni
amúgy én is az óriást javallom. egyetértek a fentebb írtakkal. de fentebbi szinteken sztem jó kocsmát tartani a kat morál miatt. -600 hekin 60 kocsma elég , viszont ha ehelyett sereget tartasz senkit nem ütsz be-
|
Milyen óriás az, ami 10% kocsmát tart? Éplistát akárki leszedi rólad mindenképpen, akkor meg minek védekezz? néhány kocsma az óriásoktól véd csak gyakorlatilag, varigyilok szempontjából tőlük nem kell ugye tartani, tehát akár 1 is elég, így megmarad a 10% barakknak, azzal többet érsz.
10%... akkor már legyen 20%, és legyél elf varis.
01-02-2007, 05:01
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Xepernel a pont es Beanal
|
01-02-2007, 08:44
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Bea Baba
Hát a legjobb varis a tudós óriás sztem bányákat el kell felejteni és toli éppen annyi kell h ne minden jöttment a te épületlistádat skubizza
|
Teljesen egyetértek, nekem ez a felállás eddig beválni látszik.
|
01-02-2007, 09:18
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Penya
Mondjuk legyen 30-40% templomod (persze lehet több is) meg kb 15% barakk elittel és akkor nem vagy olyan rossz.
|
Hát igen... 40% templommal, tudós óriásként már mindenkihez belátsz, viszont 15%, elittel feltöltött barakkal úgy megy át rajtad minden félkész hadis, mint a pinty. Akkor már inkább 15% barakk íjjal, és 15% torony.
|
01-02-2007, 10:30
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
hát akkor viszont kell egy szövi.
a 35% templom 1-2%kocsma 19% ház 30% barakk elitekkel. ( vagy mfként a laci által említett 15-15% torony barakk) és a maradék asszem kell tanyának. ha maradna az lehet még akármi más.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|