|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Stratégia & Tippek Stratégiák megbeszélései, tippek, trükkök az egyes fajokhoz, személyiségekhez |
01-29-2006, 12:33
|
Guest
|
|
Activity: 0%
Longevity: 0%
|
|
Tényleg halálra van ítélve? avagy minden ami zombi
ÜDv!
Hát úgydöntöttem ide nyitok témát, ugyanis a fantáziám mindig bizgerálta :O ez az élőhalott/zombi/hulla.
Remélem másokét is akik esetleg nem csak arra mennek, hogy náluklegyen a zászló esetleg őklegyenek a csoport élén vagy több milliárddal beraktárazva gyűjtsék a személységeiket!
Magyarul ide várnám azokat akik esetleg zombi fanatikusok, kipróbáltál ezt a fajt, vannak negatív és pozitív tapasztalataik esetleg ötleteik a fajjal kapcsolatban, hogyan is lehetne "életképes" élőhalott országot kialakítani!
|
01-29-2006, 12:36
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by MiKoR
ÜDv!
Hát úgydöntöttem ide nyitok témát, ugyanis a fantáziám mindig bizgerálta :O ez az élőhalott/zombi/hulla.
Remélem másokét is akik esetleg nem csak arra mennek, hogy náluklegyen a zászló esetleg őklegyenek a csoport élén vagy több milliárddal beraktárazva gyűjtsék a személységeiket!
Magyarul ide várnám azokat akik esetleg zombi fanatikusok, kipróbáltál ezt a fajt, vannak negatív és pozitív tapasztalataik esetleg ötleteik a fajjal kapcsolatban, hogyan is lehetne "életképes" élőhalott országot kialakítani!
|
Én voltam hullával sokszor..
Aban nem rssz, mert 4000-5000 hein te sem akarsz betegséget.... amúgy hulla kereskedő 5. szinten, 70% barakk 25% ház 5% bank... azt uccu neki, meg se állj, püfölj minen feletted lévő, nálad alacsonyabb sorszámú országot, és ne torpanj meg... akkor jól tudsz száguldani, de a fentebbi szinteken nem tudom, ott gyengusz, bónusz ide vagy oda... lehetne legalább egy 20%os lakitekije is, hiszen hulla, nem számít neki hogy van elraktározva....
|
01-29-2006, 12:47
|
|
Member
|
|
|
|
Én max egy nagoyn kitalált szöviben tudom leképzelni, hogy ahulla jó legyen. Aban meg nem hiszem, hogy a betegség olyan szörnyü lenne,d e aztse,h ogy nagoyn beütnének valakit a hullák.
01-29-2006, 12:48
|
Guest
|
|
|
|
hiába lenne 20as lakitekije, ha nemtudja megvéden
Ha meg faji bónusznak gondolod mint a törpénél... hát úgy lehet, hogy többen játszanának vele..
|
01-29-2006, 12:49
|
Guest
|
|
|
|
4-5k hekire eljutni hullával az nemkismeló:P
|
01-29-2006, 12:50
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by MiKoR
hiába lenne 20as lakitekije, ha nemtudja megvéden
Ha meg faji bónusznak gondolod mint a törpénél... hát úgy lehet, hogy többen játszanának vele..
|
bónusznak gondoltam..... a hulla csak tudósként tekizzen 5%ért, ne máshogy! jó pap holtáig tanul, azután nem tud
|
01-29-2006, 12:55
|
Guest
|
|
|
|
V ben kedvenceim szoktak lenni a hasonló felállású hulla kereskedők....300heki körül max. 10kör alatt lentvan a betegség 10milláért nekem megéri
főleg, hogy még, ha 3k íjásza van tornyokkal azis egszerűen beüthető
|
01-29-2006, 12:55
|
Guest
|
|
|
|
hívtak már only zombi szövibe (én óriás varázsló voltam), de megfutamodtam
|
01-29-2006, 13:03
|
Guest
|
|
|
|
válasz
Eredeti szerző: ATI
A pénzt be kell védeni, raktár felesleges. Ha építeni akarsz, majd veszel anyagot, és egyből el is tünteted, akkor nem tudják lelopni a raktáraidat. Embereket mindig lopnak, arra rá kell számolni, és akkor nincs gond.
vegyünk 200hekit abból, mondjuk felhúzol 140 barakkot (5600sereg) 55ház kell az eltartáshoz és marad 5 bankra helyed...
hát, sajátos é akkor még nemloptak embereket, persze vipple könyebb
csak nemtom 5.6k eltitel modnjuk mihez mész be
|
01-29-2006, 14:04
|
|
Senior Member
|
|
|
|
én személy szerint eddig félig kicsináltam egy hullákból álló szövit, egyedül, ember toliként. nálam pattant 38k ló és 10k elit is, de egy már törölt, 1 meg kijött fullra és levertem, a gyújtásnál meg 8-9 ház éget/gyújtás. Szóval, aki hullával komolyan akar játszani, az nagyon megszenved vele
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|