|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
10-28-2010, 20:31
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
Mf-ek apró erősítése
Sziasztok!
Multkor beszelgettunk Reaktor Zolival, aki emlitette, hogy mf-el igen nehezkes jatszani, es a legnagyobb problemat tobbek kozott a varikeszuli jelenti szamukra, hiszen egy 4-fos szovetseg 4x annyit regeneralodik. Szegeny mf meg nem bir koronkent tavolozni, varazslatokat felrakni, gombozni, terkaput nyitni(!), es akkor mar az esetleges artokrol nem is beszeltem.
A javaslat egyszeru, es nem sokat valtoztat a jatekon: Az mf-ek tavolbalatas varazslata keruljon 1%-ba. (itt kerdes, hogy orknak es gnomnak is 1, vagy inkabb 2 legyen)
Mit gondoltok?
(Esetleg ha ez pozitiv visszajelzesre lel, erdemes elgondolkodni hogy ki kell-e ezt terjeszteni A-ban egyfős klanokra)
Ettol fuggetlen meg mindig konnyu preda lesz, de legalabb a keszulijevel nem lesznek olyan nagy gondok.
Last edited by Remedy; 10-28-2010 at 20:48..
|
The Following 18 Users Say Thank You to Remedy For This Useful Post:
|
-Fegya-, Batu, Debilke, Dew, Dynosaur, Fefe013, Ildee, J.Ati, Kubbi, Merengő, monro, Olasz, Pool, Princ, Redback, Rheia, Takanohana, vityu |
10-28-2010, 20:35
|
|
Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Én úgy mondanám, hogy a távol 2%-kal kevesebb készülibe kerüljön, így egyértelmű, hogy orknak és gnómnak 2%.
Egy fős klánokról pedig nem tudok nyilatkozni.
Redológia (#455305) [1/A] [SZK]
Non omnis moriar (#701164) [3/G]
|
10-28-2010, 20:46
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Remek ötlet, támogatom. Az 1fős klánoknál szintén. Sokszor mentem már fel egyedül és másodmagammal, még kettőnek is jól meg kell gondolnia, mikor mire használja el.
|
The Following User Says Thank You to For This Useful Post:
|
|
10-28-2010, 20:52
|
Member
|
|
Longevity: 91%
|
|
az 1 fős klánoknál is nagyon rossz A ban. 1 ori nézi jobb esetben a 24 távot naponta, ha egyéniben támad a vérszomjat is fel kell rakja. nagyon jó ötlet
|
The Following User Says Thank You to Merengő For This Useful Post:
|
|
10-28-2010, 21:12
|
Senior Member
|
|
Longevity: 89%
|
|
Nekem is tetszik az ötlet. Van egy mf országom, mondjuk csak akkor távolozok, ha gép előtt vagyok, ha nem, akkor had vesszen , vapról nem lépek be, így nem szokott akkora problémát okozni. De mivel nekem is van mf-em, így én is gondolkodtam, hogyan lehetne könnyíteni, ez egy másik ötlet, kérdezném Remyt, hogy feldobhatom-e mert a téma címe végülis belefér.
Az alap felvetés, Red féle megfogalmazása mellett dobom le a szavazatom. Ráfér az mf-ekre a könnyítés.
BorzalmakVárosa (#199867) 1/A Black Dragon (#3270)
|
10-28-2010, 21:18
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Nekem is tetszik az ötlet. Van egy mf országom, mondjuk csak akkor távolozok, ha gép előtt vagyok, ha nem, akkor had vesszen , vapról nem lépek be, így nem szokott akkora problémát okozni. De mivel nekem is van mf-em, így én is gondolkodtam, hogyan lehetne könnyíteni, ez egy másik ötlet, kérdezném Remyt, hogy feldobhatom-e mert a téma címe végülis belefér.
Az alap felvetés, Red féle megfogalmazása mellett dobom le a szavazatom. Ráfér az mf-ekre a könnyítés.
|
Felolem nyugodtan leirhatod, ha mas otleted (is) van
10-28-2010, 21:26
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Felolem nyugodtan leirhatod, ha mas otleted (is) van
|
Maradjunk az is-nél, mert ez az ötlet remek.
Én csak arra gondoltam, hogy mi lenne, ha szövetség támad mf országra, akkor kevesebb lenne a foglalt föld mennyisége (hasonlóan az A-s tagkülönbséghez, csak itt szövetség/mf különbség lenne, mindegy, hogy a szövetség hány tagos.). Nem sokkal, mondjuk 1%-kal. Így lehet, hogy kevesebbszer támadják meg őket, mivel érdemesebb szövetségre menni. Aki meg mégis mf-eket támad, nagyobb hektáron kisebb az esélye annak, hogy beütés után szerencsétlen csak fokozással tudjon 2körre jutni a támadójához, vagy akárkihez, mert akkorát zuhant pontban.
Nem érzem annyira jó ötletnek, de már két napja gondolkodok azon, hogy milyen hátránya lehetne... Nem nagyon találtam, max az, hogy mondjuk a csoportok ritkább részű topjában jó távolságból indítva nagyobb az esély, hogy akár bontás nélkül is be lehessen ütni az mf-et újra, de igazán azokon a helyeken nehéz is az mf-ek sorsa, ettől nem lesz nehezebb.
|
10-28-2010, 21:32
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by vityu
Maradjunk az is-nél, mert ez az ötlet remek.
Én csak arra gondoltam, hogy mi lenne, ha szövetség támad mf országra, akkor kevesebb lenne a foglalt föld mennyisége (hasonlóan az A-s tagkülönbséghez, csak itt szövetség/mf különbség lenne, mindegy, hogy a szövetség hány tagos.). Nem sokkal, mondjuk 1%-kal. Így lehet, hogy kevesebbszer támadják meg őket, mivel érdemesebb szövetségre menni. Aki meg mégis mf-eket támad, nagyobb hektáron kisebb az esélye annak, hogy beütés után szerencsétlen csak fokozással tudjon 2körre jutni a támadójához, vagy akárkihez, mert akkorát zuhant pontban.
Nem érzem annyira jó ötletnek, de már két napja gondolkodok azon, hogy milyen hátránya lehetne... Nem nagyon találtam, max az, hogy mondjuk a csoportok ritkább részű topjában jó távolságból indítva nagyobb az esély, hogy akár bontás nélkül is be lehessen ütni az mf-et újra, de igazán azokon a helyeken nehéz is az mf-ek sorsa, ettől nem lesz nehezebb.
|
Ez igazabol azert nem tetszik, mert ha mondjuk az mf az agresszor, miert ne tudja szegeny torpem vagy varisom nagy nehezen minden lovat kipreselve a keves barakkjabol visszautni azt a foldmennyiseget, amit az mf leszedett rola?
|
|
10-28-2010, 21:46
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Tetszik az ötlet, az A-s része viszont nem.
2 fős klánnak is nehéz ezt megoldani, ne legyen különbség 1 és 2 fős között...
Azt mondom, hogy 4 fős klánig járjon a kedvezmény...
Az olyan elfogadható
|
10-28-2010, 21:55
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Remedy
Ez igazabol azert nem tetszik, mert ha mondjuk az mf az agresszor, miert ne tudja szegeny torpem vagy varisom nagy nehezen minden lovat kipreselve a keves barakkjabol visszautni azt a foldmennyiseget, amit az mf leszedett rola?
|
Hát igen, ebből a szempontból kevésbé vizsgáltam meg. Ilyen esetben tényleg kevesebb föld kerül vissza, 2000hektárnál 20as tétel...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|