|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Filmek, sorozatok, TV Filmek és sorozatok minden mennyiségben |
01-28-2006, 20:33
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
LOST - Eltűntek
Na ne már, hogy pont ez maradjon ki. Jöjjön az, hogy kinek ki a kedvence kit utál, és honnan lehet letölteni az első meg a második évadot
|
01-28-2006, 20:38
|
Administrator
|
|
Activity: 5%
Longevity: 100%
|
|
A második évad is még csak most megy "odakint" a tv-ben, nem?
Nekem különben nem tetszett a sorozat az rtl bemutatói alapján, mert olyan jeleneteket mutattak be, amik a lehető legerőszakosabb, legdurvább részek voltak, és azt hittem, hogy az egész sorozat erről szól. Kellemes csalódás volt ténylegesen megnéznem a sorozatot, és rájönni, hogy nem.
|
01-29-2006, 01:21
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
nah ezt a sorozatot tényleg nem szoktam nézni, mert szerintem nagyon rossz sorozat
|
01-29-2006, 02:52
|
Guest
|
|
|
|
lost-ról annyit tudok elmondani, hogy szobatársaimmal gyakorlatilag egyhuzamban néztük végig az egész első évadot.
tehát erősen addiktív:) majd ha lesz időm szerintem hasonlóan fogom látni a második évadot is:D
|
01-29-2006, 03:02
|
Senior Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
A második évad is még csak most megy "odakint" a tv-ben, nem?
Nekem különben nem tetszett a sorozat az rtl bemutatói alapján, mert olyan jeleneteket mutattak be, amik a lehető legerőszakosabb, legdurvább részek voltak, és azt hittem, hogy az egész sorozat erről szól. Kellemes csalódás volt ténylegesen megnéznem a sorozatot, és rájönni, hogy nem.
|
A masodik resz most megy kinn, talan 13as resznel tart. En az elsot eredeti hanggal neztem vegig, egybe beleneztem a magyarban es be kell valljam nagyon rossz a magyar. Nincs akcentus, a Sawyernek egyszeruen nagyon jo az eredeti hangja ahogy csipkelodik a Kate-tel... szoval aki akarja nezni, mindenkeppen angolul, felirattal tegye!
01-29-2006, 04:07
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by director
lost-ról annyit tudok elmondani, hogy szobatársaimmal gyakorlatilag egyhuzamban néztük végig az egész első évadot.
tehát erősen addiktív majd ha lesz időm szerintem hasonlóan fogom látni a második évadot is
|
eléggé szeretheted akkor a sorozatot
és mennyi idő volt ez??
|
01-29-2006, 04:21
|
Guest
|
|
|
|
jah, de nem mondom h a kedvenc sorozatom, mert már csináltam ilyet máskor is:D rám alapból jellemző h szeretek egybe nézni több részes filmeket is, sorozatokat is, szünet nélkül.. na jó, lehet tartani pizzarendelési, és sörvásárlási szüneteket:D
öö, hát megszorzod a részek számát egy rész idejével, és rászámolsz 10% plusz időt, akkor kb kijön h mennyi idő volt:D
|
01-29-2006, 07:56
|
Guest
|
|
|
|
Vártam már,hogy valaki felhozza!
|
01-29-2006, 07:57
|
Guest
|
|
|
|
És a klaszikusok? Shogun?
|
01-29-2006, 12:51
|
Guest
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by director
jah, de nem mondom h a kedvenc sorozatom, mert már csináltam ilyet máskor is rám alapból jellemző h szeretek egybe nézni több részes filmeket is, sorozatokat is, szünet nélkül.. na jó, lehet tartani pizzarendelési, és sörvásárlási szüneteket
öö, hát megszorzod a részek számát egy rész idejével, és rászámolsz 10% plusz időt, akkor kb kijön h mennyi idő volt
|
jó de én nem tudom milyen hosszú 1 rész, és hogy hány részes az évad
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|