|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |
04-01-2007, 16:55
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 93%
|
|
Helytartó beállítás
Hogyan állítsam be a helytarót, ha azt akarom, hogy folyamatosan érvényesüljön a regenerálódás vagy a mágikus pajzs, de ne legyen olyan kör, amikor duplán van fent? Szóval mit írjak az első oszlopba (1 vagy 0), illetve a körváltás előtt vagy után varázsoljak?
1)abban az esetben, ha biztos vagyok abban, hogy elsőre sikerül, illetve
2)ha lehet, hogy többször kell próbálkozni. Ilyenkor ugyanabban a körben próbálkozik újra, vagy körönként 1X?
Köszi
|
04-01-2007, 16:57
|
|
Member
|
|
Longevity: 94%
|
|
Quote:
Originally Posted by joyfulpoison
Hogyan állítsam be a helytarót, ha azt akarom, hogy folyamatosan érvényesüljön a regenerálódás vagy a mágikus pajzs, de ne legyen olyan kör, amikor duplán van fent? Szóval mit írjak az első oszlopba (1 vagy 0), illetve a körváltás előtt vagy után varázsoljak?
1)abban az esetben, ha biztos vagyok abban, hogy elsőre sikerül, illetve
2)ha lehet, hogy többször kell próbálkozni. Ilyenkor ugyanabban a körben próbálkozik újra, vagy körönként 1X?
Köszi
|
Én mindig kv előtt varázsolok, és nekem 2 van írva oda, fő a bizosnság, most az az 1 kör amikor duplán van fent nem oszt nem szoroz, de 1-et írj ha azt akarod hogy csak egyszer kerüljön fel, és ne legyen átfedés. Úgy tudom ugyanabban próbálkozik többször ha kell
BimmBimm (#233333)
Éplista számító
|
04-01-2007, 17:13
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by bimmbimm
Én mindig kv előtt varázsolok, és nekem 2 van írva oda, fő a bizosnság, most az az 1 kör amikor duplán van fent nem oszt nem szoroz, de 1-et írj ha azt akarod hogy csak egyszer kerüljön fel, és ne legyen átfedés. Úgy tudom ugyanabban próbálkozik többször ha kell
|
Ez nagyon jó, bár én is kisérleteztem sokáig vele de nekem az jött be amit a súgóban lehet látni a helytartó beállításánál.
|
04-01-2007, 17:15
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by invisible
Ez nagyon jó, bár én is kisérleteztem sokáig vele de nekem az jött be amit a súgóban lehet látni a helytartó beállításánál.
|
Kérdezz nyugodtan, én onnan megérettem... asszem
BimmBimm (#233333)
Éplista számító
|
04-01-2007, 17:33
|
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
én kör eleji varázslatnak állítom be az összes védvarit, és akkor varázsolja amikor kevesebb mint egy kör, kivéve a védelem varázslatot.
az kör eleji és akkor tegye fel amikor kevesebb mint 2 kör.
a napsütés és növekedés természetesen kör végi.
a védelem és faji varázslat kivételével mindegyiket csak 80% készültség felett teheti fel a ht, és e-kettő kivételével a többi rúnamennyiséghez is van kötve.
|
04-01-2007, 17:37
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by skiti
én kör eleji varázslatnak állítom be az összes védvarit, és akkor varázsolja amikor kevesebb mint egy kör, kivéve a védelem varázslatot.
az kör eleji és akkor tegye fel amikor kevesebb mint 2 kör.
a napsütés és növekedés természetesen kör végi.
a védelem és faji varázslat kivételével mindegyiket csak 80% készültség felett teheti fel a ht, és e-kettő kivételével a többi rúnamennyiséghez is van kötve.
|
Rajtad mindig szárazvihar van?
BimmBimm (#233333)
Éplista számító
|
04-01-2007, 17:41
|
|
Member
|
|
Longevity: 95%
|
|
akkor kiegészítem
növekedés és napsütésnél ha az ártó varázslat több mint 3 kör
egyébként mostanában igen
egyik orimmal kerestem egy embert akiről visszapattog mert épp a bevándorlás-kórház aránnyal kísérletezem
|
04-02-2007, 12:18
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Quote:
Originally Posted by bimmbimm
Kérdezz nyugodtan, én onnan megérettem... asszem
|
Na szóval az lenne a kérdésem a helytartóval kapcsolatba Mire jó az a lehetőség, hogy be lehet jelölni a (növekedés), (napsütés) varázslatokat, mert ugye ha épp nincs rajtad semmi ártó varázslat akkor is megtörténik a Növekedés és napsütés varázslat és mivel nem történik semmi ezért csak a rúnát viszi el.
Viszont mivel ugye azonnal megszűnik e két varázs hatása így körönként ismétlődik.
Ez gáz mert akkor körönként elveszi a rúna mennyiséget a semmiért...
Szóval nem értem mire jó és hogy kell beállítani
Ha tudja valaki segítsen és magyarázza el.
|
04-02-2007, 12:24
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Na szóval az lenne a kérdésem a helytartóval kapcsolatba Mire jó az a lehetőség, hogy be lehet jelölni a (növekedés), (napsütés) varázslatokat, mert ugye ha épp nincs rajtad semmi ártó varázslat akkor is megtörténik a Növekedés és napsütés varázslat és mivel nem történik semmi ezért csak a rúnát viszi el.
Viszont mivel ugye azonnal megszűnik e két varázs hatása így körönként ismétlődik.
|
Olvasd el hozzá a súgót. Azt kell megadni, hogy hány körnél több legyen az országodon, hogy a helytartó megkísérelje a varázslatot.
Pl. beállítod 5-re, akkor ha nincs rajtad vihar, a HT nem fog varázsolni. (Nem fogy a rúna, készüli), ha kapsz 4kör vihart akkor se történik semmi. A vihar kifejti a hatását.
Ha kapsz 36kör vihart, akkor a HT elkezd dolgozni.
|
04-02-2007, 12:29
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
|
A növekedést és a napsütést csak akkor varázsolja a HT, ha van rajtad szárazság, illetve vihar.
Ezért van ez a két varázslat becsillagozva, bár úgy tűnik, a csillag magyarázata valamikor elveszett...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|