|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Elvetett javaslatok Könyörtelen leszek, de ami téma egész biztosan nem lesz, azt átmozgatom ebbe a topicba. |
08-07-2007, 11:18
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 95%
|
|
Gyors csoport, 5 nap utáni törlés
Az lenne a javaslat, hogy szabi alatt ne érvényesüljön az 5 nap utáni törlés. Például ha valaki elmegy nyaralni egy hétre, hogyan jusson gépközelbe, hogy egyszer be tudjon lépni.
De ha szabi alatt nem vonatkozik az 5 nap utáni törlés, akkor sorry, nekem azt mondták hogy akkor is törlődik.
|
08-07-2007, 11:20
|
Senior Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hunor a sirály
Az lenne a javaslat, hogy szabi alatt ne érvényesüljön az 5 nap utáni törlés. Például ha valaki elmegy nyaralni egy hétre, hogyan jusson gépközelbe, hogy egyszer be tudjon lépni.
De ha szabi alatt nem vonatkozik az 5 nap utáni törlés, akkor sorry, nekem azt mondták hogy akkor is törlődik.
|
Csak támogatni tudom, de szerintem úgyis elfogadható, ha ez 5U-ban még nem kerül bevezetésre csak fölötte. Ott úgyis kevesebben vannak.
|
08-07-2007, 11:21
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
én is úgy tudom, hogy szabi alatt is számít...kikerülhető: legyél vip, vagy ne mennj 5 napnál hosszabb szabira
ha vipnél is számolja az öt napot nem szóltam
|
08-07-2007, 11:24
|
Administrator
|
|
Activity: 5%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Hunor a sirály
|
Természetesen szabi alatt is törlődik. A gyors csoport lényege nem az, hogy beregelsz egy halom szabis országot, majd a töbiek nem tudnak játszani, csak azért, mert te nyaralsz.
Ha tudod, hogy nem tudsz huzamosabb ideig játszani, akkor ne létszámkorlátos csoportban foglald más elől a helyet.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|