|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Ötletek, javaslatok Ha új ötleted, javaslatod, kérésed van, akkor azt ide írd meg. |
07-21-2009, 10:50
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 81%
|
|
Text-based MUD
Szia Ati,
Erdeklodnek, hogy van-e mod jatszani a mudot valahogy szoveges modban. Gondolok itt arra, hogy nevehez melton telnet alol vagy mittomen. Szivesen jatszanek egesz nap, de mivel tele van keppel meg grafikaval a jatek, nem tudom elinditani a munkahelyemen, azonnal levagjak, hogy jatszom.
Van valami alternativ kezelofelulet, amin nem "latszik jateknak" a jatek?
dooky
|
07-21-2009, 11:23
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by dooky
Szia Ati,
Erdeklodnek, hogy van-e mod jatszani a mudot valahogy szoveges modban. Gondolok itt arra, hogy nevehez melton telnet alol vagy mittomen. Szivesen jatszanek egesz nap, de mivel tele van keppel meg grafikaval a jatek, nem tudom elinditani a munkahelyemen, azonnal levagjak, hogy jatszom.
Van valami alternativ kezelofelulet, amin nem "latszik jateknak" a jatek?
dooky
|
Nincs. Réges-rég szöveges játékként indult, dehát azóta egy ilyen lehetőség eléggé minimális játékosnak engedne egyáltalán technikailag hozzáférést. Manapság már nehéz elmagyarázni, hogy "telnet"...
|
07-21-2009, 11:30
|
Junior Member
|
|
|
|
Ertem, gondolom a telnet nem fer meg a http iranyitas mellett. Esetleg valami csokkentett mod? Tudod, Irorszagbol vagyok es a kollegak nem ertik a szoveget, de a kepbol azonnal latjak, hogy nem melo
Valami alternativ tool amivel ki tudom irtani a kepeket a game-bol? Barmi otlet, javaslat?
|
07-21-2009, 11:38
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Ertem, gondolom a telnet nem fer meg a http iranyitas mellett. Esetleg valami csokkentett mod? Tudod, Irorszagbol vagyok es a kollegak nem ertik a szoveget, de a kepbol azonnal latjak, hogy nem melo
Valami alternativ tool amivel ki tudom irtani a kepeket a game-bol? Barmi otlet, javaslat?
|
Nem is annyira a megférés a kérdés, hanem az, hogy annyira minimális lenne az igény ilyesmire, hogy nem éri meg külön kifejleszteni egy szöveges felületet is mellé. Mert ugye onnantól ha bármi változik -- márpedig változik --, akkor 2 felületet kell szinkronban tartani amiből az egyiket Te használod, a másikat a többiek.
|
07-21-2009, 11:40
|
Junior Member
|
|
|
|
Nem tudom, sosem ertettem a programozashoz. Network oldalrol nekem egykutya Es nincs is semmi otleted, hogy lehetne kigyomlalni a kepeket a feluletedbol? Elvregre te irtad, ha te nem tudod megoldani, akkor senki
|
07-21-2009, 11:42
|
Administrator
|
|
|
|
Quote:
Nem tudom, sosem ertettem a programozashoz. Network oldalrol nekem egykutya Es nincs is semmi otleted, hogy lehetne kigyomlalni a kepeket a feluletedbol? Elvregre te irtad, ha te nem tudod megoldani, akkor senki
|
Ha nincsenek képek, akkor honnan tudod, hogy hol jársz? Nem egyszerű kitalálni egy labirintusból, ha nem látod merre lehet menni.
|
07-21-2009, 11:44
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Ha nincsenek képek, akkor honnan tudod, hogy hol jársz? Nem egyszerű kitalálni egy labirintusból, ha nem látod merre lehet menni.
|
Lehet, hogy nem egyszeru, de meg mindig inkabb rajzolok magamnak ahogy regebben is csinaltuk, mintsem ne jatszak a munkahelyen Raadasul gyakni lehet vakon is, ha meg mennem kell valahova beszaladok 2 percre a normalis feluletre amikor senki sem lat...
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|