|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |
10-22-2006, 12:11
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 97%
|
|
Helytartó!
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem ami nem világos a számomra:
Barakkhely fenntartása. Itt beállíthatod, hogy hány sima katonát tartson meg a rendszer továbbképzés nélkül, ha már minden hely tele van. Ez arra jó, hogy ha bármilyen okból a komolyabb egységeid száma lecsökken (pl varázslógyilkolás, tolvajmérgezés, csata, vagy akár csata felé tartva útközben), akkor innen a rendszer automatikusan elkezdi a komolyabb egység pótlását. Ezzel időt nyersz, hiszen nem kell először sima katonát képezned, és onnan továbbképezni.
Ezt nem tudom értelmezni. Mivel én beállított az az értéket,mondjuk 500-ra. De még nincs feltöltve a szabd helyem,de már akkor nem képezi tovább a katonákat,még varivá,vagy tolivá sem. Megáll a képzés és megtarta a katonákat.
Én úgy értelmezem,hogy akkor tartja meg,ha minden hely fel van töltve.
Kérlek segítsetek,metr nem világos ez számomra. Ja fegyverem van,hogy tovább képezzek,ezt ne kérdezzétek meg!
Köszi
|
10-22-2006, 12:29
|
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Add össze a képzés alatt lévőket, lehet hogy avval már betelne a férőhely.
|
10-22-2006, 12:34
|
Member
|
|
|
|
Igen betellen,de a súgó nem ezt irja,ezért nem értem
|
10-22-2006, 18:13
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by petyac
Sziasztok!
Én úgy értelmezem,hogy akkor tartja meg,ha minden hely fel van töltve.
|
ha minden hely fel van töltve akkor hova tartsa meg
|
10-28-2006, 23:16
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
Sziasztok!
Ha túlképzem az emberkéket, mondjuk 100katonát, de csak 50nek van hely. Akkor ha be van állítva, hogy autómatikusan adja el a katonákat, ha nincs hely, tehát akkor eladja a piacon, a megadott árért? Nem fognak elvándorolni? Illetve, ha eladja, akkor ez is egy piacbalépésembe került?
|
10-28-2006, 23:18
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Kubbi
Sziasztok!
Ha túlképzem az emberkéket, mondjuk 100katonát, de csak 50nek van hely. Akkor ha be van állítva, hogy autómatikusan adja el a katonákat, ha nincs hely, tehát akkor eladja a piacon, a megadott árért? Nem fognak elvándorolni? Illetve, ha eladja, akkor ez is egy piacbalépésembe került?
|
én azt tapasztaltam hogy a katonák elvándorolnak inkább de ez tapasztalat nem tény
|
10-28-2006, 23:25
|
Administrator
|
|
Activity: 21%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Sziasztok!
|
Idézet a súgó FAQ részéből:
" Ha a helytartót hagyod képezni, akkor nem fog túlképezni, hacsak ezt nem kéred. Ilyenkor is lehet olyan eset, hogy elmennek a katonák, ha valamilyen külső tényező megváltozik, pl kopik a tekercs.
Ha azonban az adott körben több katona jön be, mint elfér, akkor azokkal a katonákkal semmit nem tudsz csinálni, azok elmennek, helytartó nélkül is. A helytartó ilyenkor annyit csinál, hogy amennyiben van sima katonád, és az jön be, a körváltás előtt helyet csinál az újonnan érkező katonáknak, és a meglevő katonáidat adja el. Ha azonban sima katona jön be, és mondjuk csak elited van, akkor ezeket a magasabb értékű katonákat nem fogja kitenni piacra, hiszen ezzel országodat komoly veszélybe sodorná.
A helytartó nem tesz mást, mint körváltás előtt megpróbál arról gondoskodni, hogy a beérkező képzésnek legyen helye. Ha ez nem sikerül (nagyobb egységet nem áldoz fel), akkor a frissen beérkező képzés még az adott körben elhagyja a sereget, ahogy ezt normál esetben is teszi ilyenkor. A helytartó tehát nem csinál többet, mint amit normálisan tudnál, csupán előre gondolkozva próbál helyet szorítani a beérkezőknek."
|
10-28-2006, 23:27
|
Member
|
|
|
|
és azt nem lehetne megoldani hogy a katonáimat én rangsorolnám? mert tök idegesítő hogy elvisznek pár barakkot ugrik mondjuk 1000 katona és az íjászokból mennek el -,a tornyokból-
|
10-29-2006, 07:33
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Idézet a súgó FAQ részéből:
..."
|
ha van sima katonám, azt kiteszi a helytartó a piacra.
Ez tiszta.
És ezzel nekem fogy 1piacralépési lehetőségem? vagy tőlem független.
|
10-29-2006, 07:40
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Quote:
ha van sima katonám, azt kiteszi a helytartó a piacra.
Ez tiszta.
És ezzel nekem fogy 1piacralépési lehetőségem? vagy tőlem független.
|
Én is lusta vagok írogatni, de igen.
Súgó:
"Automatikus seregeladás
Ha katonáidnak nincs elegendő helyük, akkor a rendszer lefokozza őket. Az automatikus eladással ezeket az egységeket megmentheted, és lefokozás helyett piacra küldheted, egy általad meghatározott áron. Természetesen a napi piacralépési korlát érvényes, ha nem tud a helytartód a piacra menni eladni őket, akkor nem teszi meg. Sőt, arra is vigyázz, hogy a napi belépéseidet nagyon jól el tudja használni. "
Stb, stb, stb...
Hogy mire vagy jó?
Ha a szíved cserben hagy,
Mire vagy jó?
Ha a dühöd elragad,
Mire vagy jó?"
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|