|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
Segítség Ha elakadtál, és nem tudod hogyan indulj, vagy hogyan tovább, írd meg a kérdésed itt, és a tapasztaltabb játékosok segítenek. |
01-14-2007, 20:29
|
Junior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 94%
|
|
Párbaj
Párbajjal kapocsolatos kérdések.
nekem van egy olyan problámám, hogy indítanék egy 4 órás 4 személyes párbajt, erre a 400 kredit helyett 800 at akar, pedig a súgó szerint ez bizony csak 400 kredit lenne...most vagy rosszul csinálok valamit, vagy nem kerek egészen a dolog...előre is köcce a segítséget...
|
01-15-2007, 02:39
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
Jogos a felvetésed, nekem eddig fel se tünt, én eddig a 4 orasakat mindig 800-ert szerveztem.
A párbaj indításának lépéseiként ki kell választani a résztvevő országok számát, meg kell határozni az országonkénti nevezési díj mértékét (mely szorozva a résztvevő országok számával legalább 400 kört ki kell, hogy adjon, 4 óránál hosszabb párbajok esetén 2 óránként 200 kört)
Ez van a sugoba irva....es eszerint tenyleg 400 lenne
|
01-17-2007, 13:41
|
Junior Member
|
|
|
|
Nos csak úgy engedte megcsinálni, hogy 200 kredit per fő, míg 100 kreditre állítottam addig azt írta ki hogy 800 kredit kell hozzá(nem volt annyim), küldtem rá sms-st, és elindítottam, de úgy hogy 200 kredit/fő legyen...és elindult 800 kreditért, szóval nem értem mi a különbség, miért kellett volna 800 kreditet fizessek ha utána csak 3*100 kreditet kapok majd vissza, így meg 3*200-at fogok, mert annyi lett az alap díj...
...más:
kiírta, hogy a párbaj menüpont alatt lehet menedzselni a dolgokat, de én nem találom, hogy hol. Kérném egy jártas koléga segítségét, mert szeretnék kizárni egy-két dolgot a játékból. Pl: őrtorony
|
01-17-2007, 13:50
|
Guest
|
|
Longevity: 0%
|
|
a harmaik oldalon (ahol szoveget adsz meg a parbajhoz) ott van felul, hogy "Ha nem klasszikus parbajt szeretnel..."
na arra katt
|
01-17-2007, 13:53
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Szecsa
a harmaik oldalon (ahol szoveget adsz meg a parbajhoz) ott van felul, hogy "Ha nem klasszikus parbajt szeretnel..."
na arra katt
|
...akkor ezt a elkészítése elött be kellett volna jelőljem, szal ez kimaradt
...majd legközelebb köszi szépen:-)
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|