|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
View Poll Results: Jó ötletnek találod-e ?
|
igen, jó ötlet
|
|
8 |
100.00% |
nem, rossz ötlet
|
|
0 |
0% |
Jó úgy ahogy van
|
|
0 |
0% |
08-19-2009, 10:33
|
|
Senior Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 99%
|
|
pontlistára való felvétel
Nos az volna az ötletem hogy az egyéni saját pontlistánkra nem-e lehetne emgkönnyíteni az orik felvételét pl. A-ban nem-e lehetne kolletíven felvenni egy klánt pontlistára 1 klikkel? vagy mintha táamdó akciót intéznénk ellenük egy ráklikkel és felvétle a pontlistára vagy valami hasonló ?
Ugyan csak kényelmi módosítás lenne de talán hasznos is
Szóltam remélem nem leszek lehurrogva
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|
08-19-2009, 10:38
|
|
Member
|
|
|
|
lustaság, fél egészség.
de azért támogatom
Gyulaword (#79796)
|
The Following 2 Users Say Thank You to Gyula For This Useful Post:
|
|
08-19-2009, 10:54
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Gyula
lustaság, fél egészség.
de azért támogatom
|
eléggé zavaró hogy felmérek egy klánt pölö akkor szövetségek / felmrét szövetségek pontok bemásol felvesz vissza másol pontok felvesz stb. stb. sokkal egyszerűbb meg gyorsabb lenne így az élet még ha csak a megjegyzésessel is
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
|
08-19-2009, 11:20
|
|
Member
|
|
Longevity: 96%
|
|
támogatom!príma ötlet
Killer Land re (#353982)
Killer Land0 (#364507)
Killer Land1 (#384284)
Killer Land2 (#513419)
|
The Following User Says Thank You to Killer For This Useful Post:
|
|
08-19-2009, 11:23
|
|
Senior Member
|
|
|
|
na akkor teszek be szavazást
Beakartam tenni kijjaza Csoffika de most nem akarom elkomolytalankodni a témát
Last edited by Dragi; 08-19-2009 at 11:28..
|
08-19-2009, 12:41
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
Felmérés nélkül ne tudd lehetőleg, hogy kik tagjai egy szövetségnek. A felmért szövetség oldalról gondoltad? Plusz egy link, hogy felvesz mindenikt pontlistára? Akár lehet is, de nagyon hosszú saját listák lesznek így. Ha a létével ugyanígy működik, az pedig kavarodáshoz vezet, mert azóta esetleg mások a tagok, vagy valakit mégis szerettél volna megtartani stb.
|
08-19-2009, 12:57
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Akár lehet is, de nagyon hosszú saját listák lesznek így. Ha a létével ugyanígy működik, az pedig kavarodáshoz vezet, mert azóta esetleg mások a tagok, vagy valakit mégis szerettél volna megtartani stb.
|
Nem okozna nagyobb kavarodást, mint maga a felmért szövetségek rész. A pontlistán való szereplés nem jelent semmi extrát azon kívül, hogy "egyszer figyelni akartam rá". Viszont pl egy 10fős klánnal való hadakozáskor valóban kényelmesebbé tenné az életet
The Following User Says Thank You to Xeper For This Useful Post:
|
|
08-19-2009, 13:06
|
|
Senior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Ati
Felmérés nélkül ne tudd lehetőleg, hogy kik tagjai egy szövetségnek. A felmért szövetség oldalról gondoltad? Plusz egy link, hogy felvesz mindenikt pontlistára? Akár lehet is, de nagyon hosszú saját listák lesznek így. Ha a létével ugyanígy működik, az pedig kavarodáshoz vezet, mert azóta esetleg mások a tagok, vagy valakit mégis szerettél volna megtartani stb.
|
Természetesen olyanokat lehessen csak felvenni akikről van friss infó. Egyébként pl. az MNT-vel automatice meglehet tudni kik a klántagjai felmérés nélkül legalábbis azt tutira hogy a közelben van-e ország amelyik tagja a klánnak amelyiket bejelölöm egyoldalúra
|
08-20-2009, 11:38
|
Junior Member
|
|
Longevity: 92%
|
|
Szerintem remek ötlet!
A pontlistáról eltávolítást is meg lehetne oldani valahogy egyszerűbben? Pl. egy pici, DEL feliratú gomb a pontlista minden sora után, vagy pipálgatós-együttörlős megoldás... Picit lusta vagyok.
|
08-24-2009, 18:56
|
Administrator
|
|
Activity: 19%
Longevity: 100%
|
|
Quote:
Originally Posted by Dasein
A pontlistáról eltávolítást is meg lehetne oldani valahogy egyszerűbben? Pl. egy pici, DEL feliratú gomb a pontlista minden sora után, vagy pipálgatós-együttörlős megoldás...
|
Nem férnek el. Ha felvetted, akkor annak oka volt, ne akard egyetlen mozdulattal tötölni. Legalább a számát írd be, ezzel jelezve, hogy TÉNYLEG törölni szeretnéd.
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|