|
|
|
Hódító / Queosia forum
http://queosia.com
http://hodito.hu
|
|
A fórumról... :) Tippek, észrevételek ezzel a fórummal kapcsolatban. |
08-30-2006, 18:49
|
|
Member
|
|
Activity: 0%
Longevity: 98%
|
|
Privát levelek elérése
Üdv.
Mostanság kaptam pár privi üzenetet itt a fórumon és feltűnt, hogy folyton ujra be kell írkálnom a jelszavakat ha átlépek a privi levelezéshez. Ez mindenkinél így működik vagy csak nekem van valami nagyon elállítva?
Ha mindenkinél ugyanez a helyzet akkor javasolhatnám, hogy ez szűnjön meg? Elég macerás egy többfordulós levelezés, ha minden ujraolvasás és fórumböngészés között folyton be kell irkálni a kódokat
|
08-30-2006, 18:59
|
|
Member
|
|
|
|
Mégvalami...
A "Remember me" gomb ha jól tudom a jelszavak megjegyzésére szolgál. Másnak működik? Sajnos nekem nem
|
08-30-2006, 19:04
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
milyen kódok nekem semmi nincsen csak újra kell tölteni az oldalt mondjuk most bekellett adni a jelszót
|
08-30-2006, 19:06
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Burning
milyen kódok nekem semmi nincsen csak újra kell tölteni az oldalt mondjuk most bekellett adni a jelszót
|
Na erről van szó
|
08-30-2006, 19:07
|
Member
|
|
Longevity: 97%
|
|
nem tom mit jelent nem éppen perfekt az angol tudásom szóval nekem magyarba van minden
|
08-30-2006, 22:22
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by monro
Üdv.
Mostanság kaptam pár privi üzenetet itt a fórumon és feltűnt, hogy folyton ujra be kell írkálnom a jelszavakat ha átlépek a privi levelezéshez. Ez mindenkinél így működik vagy csak nekem van valami nagyon elállítva?
Ha mindenkinél ugyanez a helyzet akkor javasolhatnám, hogy ez szűnjön meg? Elég macerás egy többfordulós levelezés, ha minden ujraolvasás és fórumböngészés között folyton be kell irkálni a kódokat
|
Nekem bongeszonkent egyszer kellett beirni a jelszot (tobb gepen jatszom es forumozok), azota nem kerte, cirka 2-3 honapja
|
08-31-2006, 07:28
|
|
Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by [Qpe_]
Nekem bongeszonkent egyszer kellett beirni a jelszot (tobb gepen jatszom es forumozok), azota nem kerte, cirka 2-3 honapja
|
Hát sajnos sosem voltam egy sz.techbubus, de ettől függetlenül a problémám továbbra is valós Legalább valaki adhatna tanácsot, mit kéne másképp beállítani.
|
08-31-2006, 14:14
|
|
Member
|
|
|
|
Nos ugy tűnik megoldódott a problémám. Köszi Qpe.
|
08-31-2006, 14:59
|
Member
|
|
Longevity: 99%
|
|
Kiváncsian vártam a végeredményt, mi a megoldás?
Sajnos gyorsan le lett tudva a végszó
Légyszíves ha tudod írd már le mit kell állítgatni a böngészöben, mert sokáig hasonló cípőben jártam és én se vagyok "számtechbubus".
Ui: Mondjuk adott pillanatban minden rendben müködik, mert más okok miatt újra kellet a Windowsom telepíteni. Nálam azóta jó, de lehet ismét felmerül a probléma ill. másnál is előfordulhat!
|
08-31-2006, 15:24
|
Junior Member
|
|
|
|
Quote:
Originally Posted by Colony
Kiváncsian vártam a végeredményt, mi a megoldás?
Sajnos gyorsan le lett tudva a végszó
Légyszíves ha tudod írd már le mit kell állítgatni a böngészöben, mert sokáig hasonló cípőben jártam és én se vagyok "számtechbubus".
Ui: Mondjuk adott pillanatban minden rendben müködik, mert más okok miatt újra kellet a Windowsom telepíteni. Nálam azóta jó, de lehet ismét felmerül a probléma ill. másnál is előfordulhat!
|
Be kellett allitani, hogy tarolja a cookie-kat.
Ha gond van csak kerdezz batran, ha nem tudjuk a megoldast, kinyomozzuk
|
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
|
|
Posting Rules
|